Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım benimde 4 Mart sen pazartesi bence erken gebelik testi yapabilirsin

Kızlar dün yumurtlama testim çizgi baya koyu renkti bugün de pik oldu, dünü bugünü değerlendirdim yarını pas geçip diğer günü mü değerlendirsek ne dersinizz
pas geçme canım zor olsada yap mutlaka bizim kızlar 4 gün üst üste değerlendiriyor

Kızlar umarım Bu topik hepimize şans getirir
Coook uzun zamandır kk ya girmedim.
Ama bu ay bat tarihim 8 Mart dünya kadınlar gününe denk geldiği için hadi bakalım belkide o gün bu gündür dedim ve sizlere katılmak istiyorum
Hamiş tablosu bu emoji ile patlasın inşallah

Allah gönlünüze gore versin insallah :)

Gönlüm iyidir hoştur canım ama nerdeyse 5 yıl oldu tık yok Inşallah hepimizin gönlüne göre versin acilen, sağlıcakla :)
Benim teyzeminde olmamis 5 yil sonra kendiliğinden ikiz olmuş. Bazen vucut hazir olmaz demiş doktor o dönemde.. umarim biran once hazir olursun sen de Allah kavusturur

Benim teyzeminde olmamis 5 yil sonra kendiliğinden ikiz olmuş. Bazen vucut hazir olmaz demiş doktor o dönemde.. umarim biran once hazir olursun sen de Allah kavusturur
Güzel dileklerin için Allah razı olsun canım.
Ya ben son 2 ay Yasmin doğum kontrol hapı kullandım doktor yazmadı.
Çoğu arkadaş ve çevrem yasmini 3 ay kullan ve bırak, bıraktığın ilk 3 ay dene tekrar dediler. Çevrelerinde böyle yapip hamile kalanlar olmuş. Bende zaten olmuyor hadi birde bunu deniyeyim dedim kısmet canım.
Sen ne zamandır deniyorsun?

Ayşe hoşgeldin canım benimde 4 Mart inşallah güzel haberler alırız. satın ne zamandır? adet döngün nasıl?

Ayşe hoşgeldin canım benimde 4 Mart inşallah güzel haberler alırız. satın ne zamandır? adet döngün nasıl?
Hoşbuldum Nursu :) benim bat tarihimde sen 4+4 olacaksın inşallah
Bugün ovulasyon günüm CNm, döngüm 28 günde bir, son 2 ay doğum kontrol hapı kullandım, ama yinede yumurtlamam değişmedi, hep 28. Gün adet olurum.

adetinin düzenli olması aslında çok güzel, ama inşallah bu ay olmazsın diyim ben de 31 yaşındayım hayatım yoğun iş ve aile stresi ile geçiyor. Geçen yaz evlendim ilk 4-5 ay dikkat ettik olmasın diye ama sonra ben istemeye başladım. Geçen ay tüm belirtiler vardı batı 6 gün geçti ama yine olmadı maalesef. Bana avokado önerdi doktor ve gerçekten çok etkili mutlaka araştır oku ve ye. her iki günde bir bir tane tüket bu ayda hiçbir belirtim yok bakalım nolcak

Normalde adet gecikmelerin olmuyorsa, ve geçen ay olduysa bu ay gerçekten umudun olsun.
O geciken adete, birdahaki ay için Rahim kendini gebeliğe hazırlıyor derler. Hadi inşallah isminin karşısında bundan gorecez bu ay

ay canım ağzından bal damlıyor bunu ilk defa duydum ama ben kendimi bildim bileli adetim hep düzensiz evlendiğim ay düğüme üç gün kala olmuştım iki günde bitmişti ki normalde 5-6 gün sürer. hadi diyelim o düğün stresi bir sonraki ay 10 gün sonra oldum. sonraki aylar düzenli oldum geçen ay işte yine 6 gün gecikti. Yani sanırım şu söylediğin beni kapsamıyor galiba dimi

Ben kaza kurbaniyim canim denemuyorum =)

Umarim yakin zamanda bebeğin olut

Günaydııııınn herkeseee

bi kaç arkadaşım adetin hemen bitiminde hamile kaldı bu ay öyle denedim bakalım
ay ne güzeeelmiişş darısı başımızaaa
benim senden umudum var bekliyoruz güzel haberlerini
inşallah canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…