- 8 Şubat 2018
- 3.599
- 2.578
- 133
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #2.601
canım benimde 4 Mart sen pazartesi bence erken gebelik testi yapabilirsinİyi akşamlar benimde BAT 5 Mart şimdilik herhangi bir belirti yok. 4 Martta kaset test yapmayı planlıyorum. Eğer pozitif çıkarsa 1 hafta sonrası için doktor randevusu aldım. Kan testi stresine hiç girmek istemiyorum bakalım
pas geçme canım zor olsada yap mutlaka bizim kızlar 4 gün üst üste değerlendiriyorKızlar dün yumurtlama testim çizgi baya koyu renkti bugün de pik oldu, dünü bugünü değerlendirdimyarını pas geçip diğer günü mü değerlendirsek ne dersinizz
normalde adet öncesi ağrıların ne zaman başlardıYaaa kızlar kendimi hiç dinleyen biri değilim ama şuan belimin sağ tarafı aşırı batıyo sanki ağrıyo 10 gün var bat a
Amin canim insallah yaniyorsam da cok sasirriminsanın kendini tanıması ve vücudun bilmesi çok önemli eğer sen kesin hamileyim diyorsan öylesindir inşallahbikaç gün geçsin testi tekrar yaparsın olmadı ama mutlaka sürecini bize de yaz Ay hadi inşallah bu ay hepimizin duası kabul olur
Kızlar umarım Bu topik hepimize şans getirirHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Allah gönlünüze gore versin insallah :)Kızlar umarım Bu topik hepimize şans getirir
Coook uzun zamandır kk ya girmedim.
Ama bu ay bat tarihim 8 Mart dünya kadınlar gününe denk geldiği için hadi bakalım belkide o gün bu gündür dedim ve sizlere katılmak istiyorum
Hamiş tablosubu emoji ile patlasın inşallah
Gönlüm iyidir hoştur canım ama nerdeyse 5 yıl oldu tık yokAllah gönlünüze gore versin insallah :)
Benim teyzeminde olmamis 5 yil sonra kendiliğinden ikiz olmuş. Bazen vucut hazir olmaz demiş doktor o dönemde.. umarim biran once hazir olursun sen de Allah kavustururGönlüm iyidir hoştur canım ama nerdeyse 5 yıl oldu tık yokInşallah hepimizin gönlüne göre versin acilen, sağlıcakla :)
Güzel dileklerin için Allah razı olsun canım.Benim teyzeminde olmamis 5 yil sonra kendiliğinden ikiz olmuş. Bazen vucut hazir olmaz demiş doktor o dönemde.. umarim biran once hazir olursun sen de Allah kavusturur
Ayşe hoşgeldin canım benimde 4 Mart inşallah güzel haberler alırız. satın ne zamandır? adet döngün nasıl?Kızlar umarım Bu topik hepimize şans getirir
Coook uzun zamandır kk ya girmedim.
Ama bu ay bat tarihim 8 Mart dünya kadınlar gününe denk geldiği için hadi bakalım belkide o gün bu gündür dedim ve sizlere katılmak istiyorum
Hamiş tablosubu emoji ile patlasın inşallah
Hoşbuldum Nursu :) benim bat tarihimde sen 4+4 olacaksın inşallahAyşe hoşgeldin canım benimde 4 Mart inşallah güzel haberler alırız. satın ne zamandır? adet döngün nasıl?
adetinin düzenli olması aslında çok güzel, ama inşallah bu ay olmazsın diyimHoşbuldum Nursu :) benim bat tarihimde sen 4+4 olacaksın inşallah
Bugün ovulasyon günüm CNm, döngüm 28 günde bir, son 2 ay doğum kontrol hapı kullandım, ama yinede yumurtlamam değişmedi, hep 28. Gün adet olurum.
Normalde adet gecikmelerin olmuyorsa, ve geçen ay olduysa bu ay gerçekten umudun olsun.adetinin düzenli olması aslında çok güzel, ama inşallah bu ay olmazsın diyimben de 31 yaşındayım hayatım yoğun iş ve aile stresi ile geçiyor. Geçen yaz evlendim ilk 4-5 ay dikkat ettik olmasın diye ama sonra ben istemeye başladım. Geçen ay tüm belirtiler vardı batı 6 gün geçti ama yine olmadı maalesef. Bana avokado önerdi doktor ve gerçekten çok etkili mutlaka araştır oku ve ye. her iki günde bir bir tane tüket bu ayda hiçbir belirtim yok bakalım nolcak
ay canım ağzından bal damlıyor bunu ilk defa duydumNormalde adet gecikmelerin olmuyorsa, ve geçen ay olduysa bu ay gerçekten umudun olsun.
O geciken adete, birdahaki ay için Rahim kendini gebeliğe hazırlıyor derler. Hadi inşallah isminin karşısındabundan gorecez bu ay
Ben kaza kurbaniyim canim denemuyorum =)Güzel dileklerin için Allah razı olsun canım.
Ya ben son 2 ay Yasmin doğum kontrol hapı kullandım doktor yazmadı.
Çoğu arkadaş ve çevrem yasmini 3 ay kullan ve bırak, bıraktığın ilk 3 ay dene tekrar dediler. Çevrelerinde böyle yapip hamile kalanlar olmuş. Bende zaten olmuyor hadi birde bunu deniyeyim dedimkısmet canım.
Sen ne zamandır deniyorsun?
Umarim yakin zamanda bebeğin olutGüzel dileklerin için Allah razı olsun canım.
Ya ben son 2 ay Yasmin doğum kontrol hapı kullandım doktor yazmadı.
Çoğu arkadaş ve çevrem yasmini 3 ay kullan ve bırak, bıraktığın ilk 3 ay dene tekrar dediler. Çevrelerinde böyle yapip hamile kalanlar olmuş. Bende zaten olmuyor hadi birde bunu deniyeyim dedimkısmet canım.
Sen ne zamandır deniyorsun?
Ben kaza kurbaniyim canim denemuyorum =)
ay ne güzeeelmiişş darısı başımızaaabi kaç arkadaşım adetin hemen bitiminde hamile kaldı bu ay öyle denedim bakalım
benim senden umudum var bekliyoruz güzel haberlerinibenimde normalde kasık bel göğüs ağrım 10 gün öncesinden başlar benimde adetime 1 hafta var ama tık yok şuan normalde yaşanan ne adet belirtisi ne hamilelik belirtilerinden hiçbiri yok. Sadece sürekli gaz şişliği ve gazım oluyor gece yatarkende çok az ince bir sızı kasık ağrılarım var o kadar. Dün test yaptım negatifti sanırım çok erkendi bende pazartesi yapacağım tekrar adetime 3 gün kala
inşallah canımmKızlarr günaydın, sabah sabah hepinize ayrı ayrı dua ettim, sağlıcakla bebekleri kucağınıza alacağınızı duyacağınız bir ay olur inşallah bu ay sürecimiz yavaş yavaş ilerliyor. Bugün yine beraberiz
Aaa olursa çok güzel bi hediye olurqhahahaha benim de yaaabenim bat evllik yıldönümümüz aşırı heveslendim var yaaa ondan bekleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?