- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #2.621
sagol kuzum, dunde degerlendırdık ama aşırı kasık agrım vardı ya resmen işkence gibi oldu benım ıcınhem bugün hem yarın değerlendir bence pik gören arkadaşlar 4 gün değerlendiriyor bilgin olsın
Canım bu jeli duydun mu hiç bir araştır derimKızlar, biz yavaştan çalışmalara başlıcaz ama jel olmadan ben yapamıyorum o da gebeliği engelliyormuş bilmiyordumjel yerine ne kullanabilirim zararı olmayan? Hindistan cevizi yağını duydum ama pek kullanmak istemiyorum onu nedense
Hiç bilgim yok aslında ama buralarda okuduğum kadarıyla spermin daha hızlı gitmesini sağlayan zarar vermeyen jeller varmış. Forumu bi tararsan bulursun belkiKızlar, biz yavaştan çalışmalara başlıcaz ama jel olmadan ben yapamıyorum o da gebeliği engelliyormuş bilmiyordumjel yerine ne kullanabilirim zararı olmayan? Hindistan cevizi yağını duydum ama pek kullanmak istemiyorum onu nedense
canım cok emın olmamakla beraber arastır yıne, su bazlı olanlar engellemıyor dıye bılıyorum gebelıgı,Kızlar, biz yavaştan çalışmalara başlıcaz ama jel olmadan ben yapamıyorum o da gebeliği engelliyormuş bilmiyordumjel yerine ne kullanabilirim zararı olmayan? Hindistan cevizi yağını duydum ama pek kullanmak istemiyorum onu nedense
Yapacağı tek işi var bu spermlerin zaten gidip yumurtayı dölleyecek.. onu da yapmıyor zalımm. onu da mı biz öğreteceğizsagol kuzum, dunde degerlendırdık ama aşırı kasık agrım vardı ya resmen işkence gibi oldu benım ıcın
ınsallah şu sperm gıder artık yumurtayı döller vallaaa bu ne
evet yanı git ve gir içeriye yaaa vallahı ıcım bayıldı artıkYapacağı tek işi var bu spermlerin zaten gidip yumurtayı dölleyecek.. onu da yapmıyor zalımm. onu da mı biz öğreteceğiz
aynı durum bende de var... hemen ilk aydan stres olmak istemiyorum bu ay böle deneyelim belki tutar dedim kendi kendime.. eşime de sölemedim daha bunlar etkiliyomuş diyeKızlar, biz yavaştan çalışmalara başlıcaz ama jel olmadan ben yapamıyorum o da gebeliği engelliyormuş bilmiyordumjel yerine ne kullanabilirim zararı olmayan? Hindistan cevizi yağını duydum ama pek kullanmak istemiyorum onu nedense
Gebeliğe engel olmayanlar da var bildigim kadarıyla arastırın bi canım spermleri öldürmeyen olanlardan devam edebilirsinizaynı durum bende de var... hemen ilk aydan stres olmak istemiyorum bu ay böle deneyelim belki tutar dedim kendi kendime.. eşime de sölemedim daha bunlar etkiliyomuş diye
Sen muhakkak kaset test ya da doktor kontrolünde yumurta takibi yaptır belirtilerle yumurtlama takibi olmaz pco belirtisi veriyorsun doktor kontrolünden geçmen lazim adetinin 2.nci veya 3.ncu günü git tüm hormonlarına baksınlar adet düzensizliğini muhakkak söyle ihmal etmeay canım ağzından bal damlıyor bunu ilk defa duydumama ben kendimi bildim bileli adetim hep düzensiz evlendiğim ay düğüme üç gün kala olmuştım iki günde bitmişti ki normalde 5-6 gün sürer. hadi diyelim o düğün stresi bir sonraki ay 10 gün sonra oldum. sonraki aylar düzenli oldum geçen ay işte yine 6 gün gecikti. Yani sanırım şu söylediğin beni kapsamıyor galiba dimi
Şimdiye kadar hep jel kullandık geçen ay düzgünce denemiştik ama olmadı bu ay kullanmadan denicem ama korkuyorum da. Eşime de söyledi o da çok kasıyorsun ne olacak şimdi olmasın 1 sene sonra olsun diyoraynı durum bende de var... hemen ilk aydan stres olmak istemiyorum bu ay böle deneyelim belki tutar dedim kendi kendime.. eşime de sölemedim daha bunlar etkiliyomuş diye
şöyle bi bakındım ama eczanede satılan tek kullanımlık bir jel varmış onu buldum, onun dışında o bildiğimiz markaların kayganlaştırıcıları var, onlar da engelleyebiliyomuş falan filan öf bunu düşünesim yok şu an
pcos dediğimiz şey halk arasında kist yani, evet olabilir canım çünkü benim adet ağrılarımda çok şiddetli geçer. bu ay adet olursam ben bi gideyim dediğin gibi muayne olayım hem de kaset takibinden yaparımSen muhakkak kaset test ya da doktor kontrolünde yumurta takibi yaptır belirtilerle yumurtlama takibi olmaz pco belirtisi veriyorsun doktor kontrolünden geçmen lazim adetinin 2.nci veya 3.ncu günü git tüm hormonlarına baksınlar adet düzensizliğini muhakkak söyle ihmal etme
Kist ayrı bişey, pco ayrı bişey.. kilo fazlalığın varsa, tüylenme fazlaysa, sivilcelenme varsa, adet düzensizliği varsa, kilo vermede zorlaniyorsan genel itibariyle Pco oluyor..Miyom varsa veya dediğin gibi farklı kist türlerinde var onlardan varsada adet düzensizliği olur ama muhakkak kontrolüne git ihmal etme ve gittiğinde doktordan özellikle prolaktin değerine ve D vitamini değerlerine baktır.. Tüm Vitaminlerine baksın muhakkak alttan muayene etsin gebelik öncesi alman gereken vitaminler var onları istepcos dediğimiz şey halk arasında kist yani, evet olabilir canım çünkü benim adet ağrılarımda çok şiddetli geçer. bu ay adet olursam ben bi gideyim dediğin gibi muayne olayım hem de kaset takibinden yaparım
Yaptim simdi negatif ama bi cizgi görür gibi oldum icini actim yoktu bilemedim =) daha var bata sirun yokkız günaydin, testini bekliyorum.
Nursu bu ay benimde hiç belirtim yok inşallah iyiye işarettir. İnşallah belirtisiz hamile olanlardan olalım bu ayadetinin düzenli olması aslında çok güzel, ama inşallah bu ay olmazsın diyimben de 31 yaşındayım hayatım yoğun iş ve aile stresi ile geçiyor. Geçen yaz evlendim ilk 4-5 ay dikkat ettik olmasın diye ama sonra ben istemeye başladım. Geçen ay tüm belirtiler vardı batı 6 gün geçti ama yine olmadı maalesef. Bana avokado önerdi doktor ve gerçekten çok etkili mutlaka araştır oku ve ye. her iki günde bir bir tane tüket bu ayda hiçbir belirtim yok bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?