- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #2.641
Hala bende de bir işaret yok.Nursu bu ay benimde hiç belirtim yok inşallah iyiye işarettir. İnşallah belirtisiz hamile olanlardan olalım bu ay
Belirti olmadığı için umitlanicam simdi de kuzumHala bende de bir işaret yok.
Umutlanmak için illa bir yol buluyoruz..SüperizBelirti olmadığı için umitlanicam simdi de kuzum
Evet ama yine de bu ay geçen ayki gibi heves ve heyecanım yokUmutlanmak için illa bir yol buluyoruz..Süperiz
Al benden de o kadar. Sanırım yıldım artık pasif duruma geçtimmEvet ama yine de bu ay geçen ayki gibi heves ve heyecanım yok
Hala anlamiyorum neden bu durumda olduğumu.
En azından erken test yapmaktan alıkoyar bu durum bizi. İyi tarafından bakalımAl benden de o kadar. Sanırım yıldım artık pasif duruma geçtimm
al bendende o kadar, aşırı pasif ve degıısk hıssedıyorum aralık ayından sonra,Al benden de o kadar. Sanırım yıldım artık pasif duruma geçtimm
Evet cok erken henüz yapmayalım.bnle senin regli aynı zamanda nerdeyse bekleyelimbenimde normalde kasık bel göğüs ağrım 10 gün öncesinden başlar benimde adetime 1 hafta var ama tık yok şuan normalde yaşanan ne adet belirtisi ne hamilelik belirtilerinden hiçbiri yok. Sadece sürekli gaz şişliği ve gazım oluyor gece yatarkende çok az ince bir sızı kasık ağrılarım var o kadar. Dün test yaptım negatifti sanırım çok erkendi bende pazartesi yapacağım tekrar adetime 3 gün kala
kuzum senın ne zamandı yumurtlama gunu ? ayın kacıHala bende de bir işaret yok.
bozmaaa mıralını kuzum nıye bozuyorsun kı,Hanımlar doktordan çıktım. Yumurtalar gelişme göstermiş evet ama istenilen boyutta değilmiş rahim kalınlığı da öyle. Fostimon diye iğne vuruldum bugün yarında vurulcak göbekten. Çift doz şeklinde vuruldu 150'lik. Bu iğneyle ilgili bilgisi olan var mımoralim çok bozuldu
Öyle mi biraz olsun içimi ferahlattınız inşallah bende de işe yararbozmaaa mıralını kuzum nıye bozuyorsun kı,
ben fostımon kullandım ıkı adet klomen sonrası, gayet buyuttu yumurtalarımı.
üzülme
evett uzulme hıc kuzumÖyle mi biraz olsun içimi ferahlattınız inşallah bende de işe yarar
Bende 3 gün femara kullandım. Ama sende işe yaramıyor femara dedievett uzulme hıc kuzum
ben ıkıncı asılamamda 5gun klomen kullandım ıkı adetde fostımon kullandım 18-20 ıkı yumurtam olusmustu.
ınsallaahhh geclısır senınkılerde uzulme
ıgne kesınlıkle daha etkılı umudunu kaybetme canımBende 3 gün femara kullandım. Ama sende işe yaramıyor femara dediiğneleri de çift doz olarak kullanıcam. Çok umutlu gitmiştim ama işte
Letu'yu sorsaydin keşke çok etkili bı ilaç yumurta geliştirmedeBende 3 gün femara kullandım. Ama sende işe yaramıyor femara dediiğneleri de çift doz olarak kullanıcam. Çok umutlu gitmiştim ama işte
Bi döllenip geldim
sivilcem çıkar arada onun dışındaki sorunlar yok canım 50 kilo birşeyim zatenKist ayrı bişey, pco ayrı bişey.. kilo fazlalığın varsa, tüylenme fazlaysa, sivilcelenme varsa, adet düzensizliği varsa, kilo vermede zorlaniyorsan genel itibariyle Pco oluyor..Miyom varsa veya dediğin gibi farklı kist türlerinde var onlardan varsada adet düzensizliği olur ama muhakkak kontrolüne git ihmal etme ve gittiğinde doktordan özellikle prolaktin değerine ve D vitamini değerlerine baktır.. Tüm Vitaminlerine baksın muhakkak alttan muayene etsin gebelik öncesi alman gereken vitaminler var onları iste
tüp bebek mı kuuzum?Bi döllenip geldimohh böyle rahatmış yaa her işi doktor hallediyor normal hayatınıza devam dedi.. 5.-7. gün arası uzun seyahat hareketli bişeyler yorulmalar yok dedi.. bugün için antibiyotik verdi fitil verdi.. hee bi de, bu gece bi de siz romantk bi şekilde değerlendirin tam olsun dedi
atsana bakayım belki ben görürümYaptim simdi negatif ama bi cizgi görür gibi oldum icini actim yoktu bilemedim =) daha var bata sirun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?