Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet cok erken henüz yapmayalım.bnle senin regli aynı zamanda nerdeyse bekleyelim

Hanımlar doktordan çıktım. Yumurtalar gelişme göstermiş evet ama istenilen boyutta değilmiş rahim kalınlığı da öyle. Fostimon diye iğne vuruldum bugün yarında vurulcak göbekten. Çift doz şeklinde vuruldu 150'lik. Bu iğneyle ilgili bilgisi olan var mı moralim çok bozuldu

bozmaaa mıralını kuzum nıye bozuyorsun kı,
ben fostımon kullandım ıkı adet klomen sonrası, gayet buyuttu yumurtalarımı.
üzülme

Öyle mi biraz olsun içimi ferahlattınız inşallah bende de işe yarar
evett uzulme hıc kuzum
ben ıkıncı asılamamda 5gun klomen kullandım ıkı adetde fostımon kullandım 18-20 ıkı yumurtam olusmustu.
ınsallaahhh geclısır senınkılerde uzulme

evett uzulme hıc kuzum
ben ıkıncı asılamamda 5gun klomen kullandım ıkı adetde fostımon kullandım 18-20 ıkı yumurtam olusmustu.
ınsallaahhh geclısır senınkılerde uzulme
Bende 3 gün femara kullandım. Ama sende işe yaramıyor femara dedi iğneleri de çift doz olarak kullanıcam. Çok umutlu gitmiştim ama işte

Bende 3 gün femara kullandım. Ama sende işe yaramıyor femara dedi iğneleri de çift doz olarak kullanıcam. Çok umutlu gitmiştim ama işte
Letu'yu sorsaydin keşke çok etkili bı ilaç yumurta geliştirmede

partalina_ tatlıııım işlem tamam mı? Bebişi aldın geldin mi?
Bi döllenip geldim ohh böyle rahatmış yaa her işi doktor hallediyor normal hayatınıza devam dedi.. 5.-7. gün arası uzun seyahat hareketli bişeyler yorulmalar yok dedi.. bugün için antibiyotik verdi fitil verdi.. hee bi de, bu gece bi de siz romantk bi şekilde değerlendirin tam olsun dedi

sivilcem çıkar arada onun dışındaki sorunlar yok canım 50 kilo birşeyim zaten bu ay olmazsam muhakkak gideceğim bedenimi çok. ihmal ettim zaten

tüp bebek mı kuuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…