- 8 Şubat 2018
- 3.599
- 2.578
- 133
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #2.661
hellocum valla 8 günüm var ama yavaştan başlaması lazım artık diye düşünüyorum ama dediğim gibi gaz ve şişkinlik dışında hiçbir şey yok. ben üç gün geçmesini bekliyorum. Eğer bata 3-4 gün kala da hala bir belirtim olmazsa o zaman ümit aramaya başlarım. Şuan sanki hala erken gibiNursu bu ay benimde hiç belirtim yok inşallah iyiye işarettir. İnşallah belirtisiz hamile olanlardan olalım bu ay
Batlarımız aynı beraber takip edelim belirtileri ama benim yumurtlamadan beri kasık batmalarım var ama ümitlenmek istemiyorum çünkü geçen ayda olduHala bende de bir işaret yok.
pazartesinden sonra her gün testimi yaparım kimse de kızmasın amaEvet cok erken henüz yapmayalım.bnle senin regli aynı zamanda nerdeyse bekleyelim
Erken gebelikte pazartesi çıkar senin sonuç hadi az kaldıpazartesinden sonra her gün testimi yaparım kimse de kızmasın amahaftaiçi iş güç geçiyor bi şekilde de haftasınu nasıl geçer onu bilmiyorum geçen test yapıp negatifi görünce benimkine dedim hafif üzülür gibi oldu ne yalan söyleyim sevindim tepkisine en azından istiyor ve oda benim gibi beklıyormuş içimden dedim nerdeeee yazı bekleyelim aşkım cümleleri
bu ay dikkat ettim kimse de belirti yok.Batlarımız aynı beraber takip edelim belirtileri ama benim yumurtlamadan beri kasık batmalarım var ama ümitlenmek istemiyorum çünkü geçen ayda oldu
pazartesi 4 gün öncesi oluyor silikte olsa bencede çıkar gibiErken gebelikte pazartesi çıkar senin sonuç hadi az kaldı
Neye inancağımızı şaşırdık artık her ay farklı durumlarbu ay dikkat ettim kimse de belirti yok.belirti olmaması da bir belirti diyorlar da bakalım
Evet 4 gün önce öğrenenler çokpazartesi 4 gün öncesi oluyor silikte olsa bencede çıkar gibiay hadi inşallah boşa yememiş olayım avokadoları
Bilmiyorum ki canım yeni tedavi görüyorum bende doktor ne derse yapıyoruz işteLetu'yu sorsaydin keşke çok etkili bı ilaç yumurta geliştirmede
insanoğlu ümit etmek uğruna neler yapıyor nelere inanıyor işteNeye inancağımızı şaşırdık artık her ay farklı durumlar
Bi döllenip geldimohh böyle rahatmış yaa her işi doktor hallediyor normal hayatınıza devam dedi.. 5.-7. gün arası uzun seyahat hareketli bişeyler yorulmalar yok dedi.. bugün için antibiyotik verdi fitil verdi.. hee bi de, bu gece bi de siz romantk bi şekilde değerlendirin tam olsun dedi
Eşin bebege hazir olmayabilir belki, tekrar konusmanizda fayda var. Ya da her gun olabilecegini dusunuyordur, bilgi eksikligi olabilir.Ben eşime buna açıkladım bak yumurtlama dönemim hamile kalma ihtimalim başka zaman yok diye adam bana dedi bugün kalsın haftaya sonraki haftaya önümüzdeki aya yaparız. Kendilerinde her an hamile bırakacak potansiyelin olduğunu sanıyorlar kesinlikle
Aynen öyleinsanoğlu ümit etmek uğruna neler yapıyor nelere inanıyor işteo büyücüler falcılar boşa para kazanmıyor işte bak hepsi saf temiz duyguları oynayarak
Hay masallah dedeye, onunde bu kotu(!) ornek varken oyle dusunmesi de normalmisKızımda da bu gebeliğimde de tüm kontrollerde yanımdaydı canım ama zaten bunlardaki inanç şöyle (dedeleri 80 yaşında baba oldu bu arada) attıkları kurşun asla sekmez. Sandalye ceket ilişkisi
Benimde dünden beri gaz problemim var ama belirti demek içimden gelmiyor. Bakalım gün gün bizi neler bekliyor. Umitlenmek de üzüyor.hellocum valla 8 günüm var ama yavaştan başlaması lazım artık diye düşünüyorum ama dediğim gibi gaz ve şişkinlik dışında hiçbir şey yok. ben üç gün geçmesini bekliyorum. Eğer bata 3-4 gün kala da hala bir belirtim olmazsa o zaman ümit aramaya başlarım. Şuan sanki hala erken gibi
Ayy yok kuzum, şaka yapıyorum döllendim diyetüp bebek mı kuuzum?
kız benim gaz batıma 11 gün önce başladı hala devam ediyor senin dün başladıysa seninde batına 13 gün kala başlamış oluyor. Bu gaz sanıcısı ve şişkin liği okudum belirti diye yazmışlarda bakalımBenimde dünden beri gaz problemim var ama belirti demek içimden gelmiyor. Bakalım gün gün bizi neler bekliyor. Umitlenmek de üzüyor.
Doktor %15 ihtimal dedi.. eşim de diyorki şu an %15 hamile sayılırsınAlemsin ya. Masallah diyelim, 12 gun sonra silik cizgi mi kuruma cizgisi mi diye tartisir, 14.gunde tam cizgini goruruz insallah cnm Çen annis mi olcaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?