Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nursu bu ay benimde hiç belirtim yok inşallah iyiye işarettir. İnşallah belirtisiz hamile olanlardan olalım bu ay
hellocum valla 8 günüm var ama yavaştan başlaması lazım artık diye düşünüyorum ama dediğim gibi gaz ve şişkinlik dışında hiçbir şey yok. ben üç gün geçmesini bekliyorum. Eğer bata 3-4 gün kala da hala bir belirtim olmazsa o zaman ümit aramaya başlarım. Şuan sanki hala erken gibi

Evet cok erken henüz yapmayalım.bnle senin regli aynı zamanda nerdeyse bekleyelim
pazartesinden sonra her gün testimi yaparım kimse de kızmasın ama haftaiçi iş güç geçiyor bi şekilde de haftasınu nasıl geçer onu bilmiyorum geçen test yapıp negatifi görünce benimkine dedim hafif üzülür gibi oldu ne yalan söyleyim sevindim tepkisine en azından istiyor ve oda benim gibi beklıyormuş içimden dedim nerdeeee yazı bekleyelim aşkım cümleleri

Erken gebelikte pazartesi çıkar senin sonuç hadi az kaldı

Alemsin ya. Masallah diyelim, 12 gun sonra silik cizgi mi kuruma cizgisi mi diye tartisir, 14.gunde tam cizgini goruruz insallah cnm Çen annis mi olcaaan

Eşin bebege hazir olmayabilir belki, tekrar konusmanizda fayda var. Ya da her gun olabilecegini dusunuyordur, bilgi eksikligi olabilir.

Benimde dünden beri gaz problemim var ama belirti demek içimden gelmiyor. Bakalım gün gün bizi neler bekliyor. Umitlenmek de üzüyor.

Benimde dünden beri gaz problemim var ama belirti demek içimden gelmiyor. Bakalım gün gün bizi neler bekliyor. Umitlenmek de üzüyor.
kız benim gaz batıma 11 gün önce başladı hala devam ediyor senin dün başladıysa seninde batına 13 gün kala başlamış oluyor. Bu gaz sanıcısı ve şişkin liği okudum belirti diye yazmışlarda bakalım

Alemsin ya. Masallah diyelim, 12 gun sonra silik cizgi mi kuruma cizgisi mi diye tartisir, 14.gunde tam cizgini goruruz insallah cnm Çen annis mi olcaaan
Doktor %15 ihtimal dedi.. eşim de diyorki şu an %15 hamile sayılırsın % 85’im önümüzdeki ay bu adama ne yedirsem diye düşünüyor.. çünkü o kadar takviyeye değerleri düşmüş, sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…