- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #2.681
Kuruma cizgim var kızherkese test yapın diye diye beni test kiti satan bir abla sanacaklar
Ooo maşallah bu hesap işleri senden sorulur. Benim batima ne kadar kaldığını benden iyi biliyorsunkız benim gaz batıma 11 gün önce başladı hala devam ediyor senin dün başladıysa seninde batına 13 gün kala başlamış oluyor. Bu gaz sanıcısı ve şişkin liği okudum belirti diye yazmışlarda bakalım
kuzu bence sen hamilesin Derin 1 sen ikiKuruma cizgim var kızsabah tekrar baktım teste
Agzını ballar tatlandırsın kız inşallah eğer hamileysem sana cok cok dua ederimkuzu bence sen hamilesin Derin 1 sen iki
süper , ınsallaahhh tutunsun mınıgın,Ayy yok kuzum, şaka yapıyorum döllendim diyeaşılama sadece ya
ben sana pi sayısıyla hesap diyorum sen batına sat hesap diyorsunOoo maşallah bu hesap işleri senden sorulur. Benim batima ne kadar kaldığını benden iyi biliyorsunaynen de söylediğin gibi valla. İnşallah belirtidir. İnşallah bebislerimiz bizimledir.
Ne öğrendin kız merak ettimben sana pi sayısıyla hesap diyorum sen batına sat hesap diyorsunYumurtlama sonrası benim efsane hesaplarım vardı. Bu arada eğer hamile kalırsak inşallah öyle efsane şeyler öğrendim sonraki süreç çok güzel geçecek
ay valla ben çok dua ediyorum inşallah bir haftaya kalmaz haberler pat pat gelirAgzını ballar tatlandırsın kız inşallah eğer hamileysem sana cok cok dua ederim
Hepimizin hayırlı haberleri gelsin kuzum tablolar bebeklerle dolsun inşallaahhay valla ben çok dua ediyorum inşallah bir haftaya kalmaz haberler pat pat gelir
hemşire kardeşime de sordum abla Evet böyle şeyler var dedi hamile olalım da cinsiyet heyecanınıa geçince söylicemNe öğrendin kız merak ettim
Vay vay vayhemşire kardeşime de sordum abla Evet böyle şeyler var dedi hamile olalım da cinsiyet heyecanınıa geçince söylicem
O %15, 14 gun sonra %100e tamamlanacak insallah. su an loading, ondan oyleDoktor %15 ihtimal dedi.. eşim de diyorki şu an %15 hamile sayılırsın% 85’im önümüzdeki ay bu adama ne yedirsem diye düşünüyor.. çünkü o kadar takviyeye değerleri düşmüş, sinir oldum
sanki var gibi bat ne zamanMerhaba hanımlar bir test bağımlısı olarak ben de maalesef hislerime yenik düşüp test yaptim
Niye böyle yalancı cizgi cıkmıs ki o zaman cidden silik bi cizgi var cunkuMaalesef daha yumurtlamanin üstünden 6 gün geçti bu yalancı bir çizgiönceden olsa koşa koşa teste giderim ama artık tecrubeliyim
Şafak kaç şimdi?Ayy yok kuzum, şaka yapıyorum döllendim diyeaşılama sadece ya
iğne falan mı kullandınMaalesef daha yumurtlamanin üstünden 6 gün geçti bu yalancı bir çizgiönceden olsa koşa koşa teste giderim ama artık tecrubeliyim
orda bir silik mi var bana mı öyle geliyorMerhaba hanımlar bir test bağımlısı olarak ben de maalesef hislerime yenik düşüp test yaptim
Ovulasyon testine göre saydımiğne falan mı kullandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?