Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooo maşallah bu hesap işleri senden sorulur. Benim batima ne kadar kaldığını benden iyi biliyorsun aynen de söylediğin gibi valla. İnşallah belirtidir. İnşallah bebislerimiz bizimledir.

Ooo maşallah bu hesap işleri senden sorulur. Benim batima ne kadar kaldığını benden iyi biliyorsun aynen de söylediğin gibi valla. İnşallah belirtidir. İnşallah bebislerimiz bizimledir.
ben sana pi sayısıyla hesap diyorum sen batına sat hesap diyorsun Yumurtlama sonrası benim efsane hesaplarım vardı. Bu arada eğer hamile kalırsak inşallah öyle efsane şeyler öğrendim sonraki süreç çok güzel geçecek

Ne öğrendin kız merak ettim

Doktor %15 ihtimal dedi.. eşim de diyorki şu an %15 hamile sayılırsın % 85’im önümüzdeki ay bu adama ne yedirsem diye düşünüyor.. çünkü o kadar takviyeye değerleri düşmüş, sinir oldum
O %15, 14 gun sonra %100e tamamlanacak insallah. su an loading, ondan oyle Allah allah niye dusmuski. Biliyomusun bu ay ben ilk kez o meshur uzayan yumurta akintisini gordum. Yani aralik, ocak, subatta farketmedim hic, olsa farkederdim herhalde. Subat dongusunde hergun avokado, ari sutu, takviye filan dikkat ettim, o ay klomene ragmen onceki ay gibi buyumemisti. Bu ay hicbisey yapmadim, sifir avokado, sifir takviye, haftalardir antibiyotik. Klomen filan yok. Gecen ayin etkisidir belki bilmiyorum ama bu ay hic degerlendirmedik zaten. Dun de esim pozitif cikti. Yani bu ay bence guzel bir yumurtayi elde olmayan sebeplerle kacirdik. Kismet bu iş kuzu Matematikle istatistikle olacak iş degil.

Maalesef daha yumurtlamanin üstünden 6 gün geçti bu yalancı bir çizgiönceden olsa koşa koşa teste giderim ama artık tecrubeliyim

Maalesef daha yumurtlamanin üstünden 6 gün geçti bu yalancı bir çizgiönceden olsa koşa koşa teste giderim ama artık tecrubeliyim
Niye böyle yalancı cizgi cıkmıs ki o zaman cidden silik bi cizgi var cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…