Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar bir test bağımlısı olarak ben de maalesef hislerime yenik düşüp test yaptim
Yalancı çizgi olduğuna emin misin kuzum bebek rahme 6.nci gün ile 12.nci gün arası yerleşiyor..Erken yerleştiği zaman dilimide olabiliyormuş belki yumurtlaman erken oldu bı kaç gün sonra tekrar yap bence

Yalancı çizgi olduğuna emin misin kuzum bebek rahme 6.nci gün ile 12.nci gün arası yerleşiyor..Erken yerleştiği zaman dilimide olabiliyormuş belki yumurtlaman erken oldu bı kaç gün sonra tekrar yap bence
rahme yerleşir yerleşmez hemen böyle görünebilir mi yumurtlama sonrası 6. gün bencede testte çıkması için çok erken bilemedim

Hahhha neler öğrendin çok merak ettim bak şimdi beni de haberdar et olanlardan her zaman

Test konusunda kötü tecrübelerim oldu 12.gun de yapsam inanırdım ama bu kadar erken,normal testte cikmamali

rahme yerleşir yerleşmez hemen böyle görünebilir mi yumurtlama sonrası 6. gün bencede testte çıkması için çok erken bilemedim
Dış gebelik veya kimyasal gebelikte olabiliyormuş o yüzden takip et testlerle 8.nci gün ya da 10.ncu gün bidaha yap netlesirse doktora görün geç kalma

Eşin bebege hazir olmayabilir belki, tekrar konusmanizda fayda var. Ya da her gun olabilecegini dusunuyordur, bilgi eksikligi olabilir.
Eşim hazır mı değil mi bilmiyorum ama ben de çok korkuyorum biliyor musun? Olumsuz şeyler de yazmak istemiyorum ama nasipte varsa olur

Eşim hazır mı değil mi bilmiyorum ama ben de çok korkuyorum biliyor musun? Olumsuz şeyler de yazmak istemiyorum ama nasipte varsa olur
Ben de korkuyorum cnm, her dogum bir risk aslinda. Artik genc de degiliz biz, sizi bilmiyorum. Benim 9yil gecti ilk dogumun uzerinden. Tam dusunuyoruz bi aksilik oluyor. En son pandemi nedeniyle oteledik, o da bitmiyor. Belli oturmus bir duzenim var. Calisiyoruz, aileler uzakta, bakici olayi zor bi mesele. 2.nin hayalini bile kuramiyorum aslinda. Saglikli olacak miyiz, yetebilecek miyim, yetisebilecek miyim, belli bi kariyerim var oyle 3,5 yil evde oturayim deme sansim yok. Ama oglum cok istiyor, esim de istiyor. Gecen gun olabilir de olmayabilir de, napalim olmazsa filan diye yokladim, anne sen hep kotu dusunuyorsun niye olmasin diye aglamaya basladi. Ben de cok israrci davranmadan hayirliysa diye yaklasiyorum, ama bazen de kaptiriyorum. Bu ay yine saglik engeli cikti mesela. Diyorum nasip degil demekki, zorlamayalim, hep bi engel cikiyor. Korku, endise bunlar normal, hakkimizda hayirlisi olsun

Evet ya hiç belli olmuyor.. bı sabah çatladı ya benim yumurtam dün aksam 7 gibi gördüm ben, demekki 12 saat önce çatlamadan bunu da öğrenmiş oldum alınan takviyeler inanki 3 aydan önce asla etki etmiyor, yediklerimiz de öyle.. bizim takviyelere başlayalı 70gün oldu yani 3 ayı tamamlamadık.. senin de yeni etki ediyor muhtemelen. Bu arada pozitifse pozitif eğer halsiz hasta değilse bence çok da şeyetmeyin

Ben cok agir geciriyorum kuzu, karantinaya aldim onu, ekmegini suyunu birakiyorum kapi onune ilk hasta oldugu gun farenjit sandik, malum ogretmen hastaligi. Nasil bulasmadi bana ayni odada hayret. Biz 2020 yazinda siddetli gecirdik, ustune 3er biontech ama 2.kez yakalandi simdi. Sizin konu hakkinda, sanki birisi degerler once dusuyor sonra yukseliyor gibi yazmisti. Belki yukselme oncesi donemdedir.

Ya korkusuzca bu işi istemek akıl karı değil.. imkanları çok olanları anlarım, bi de genç ve hayatı toz pembe görenleri ama bir insanın ömür boyu sorumluluğu zor bir karar.. sevgisi ise paha biçilemez.. o yüzden istiyoruz böyle uğraşıyoruz yoksa hepimizin şüphelerini alt alta dizsek yol olur.. ya zamanı gelince biz bile istemesek o bebekler gelecek.. bugün acıbademde belki 15 çift vardı, hep gencecikler.. dedim yaa ben bu yaşlarda hangi ülkeye gitsem hengi elbiseyi gitsem derdindeydim.. kendimi unuttum onlara dua ettim vallahi.

Benim test negatif 4 martta kan verip bakılacak ama eğer bu dediğin doruysa demekki o halde martta hamile olurum

Tatlım bende jel olmadan yapamıyorum doktora sordum internetten yaz gebelik zarar vermeyen ürünler var ben consievense diye bir şey kullanıyorum Tr de var bildiğim kadarıyla hatta onu. Folik asitini dekullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…