- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
- 53
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #2.701
Yalancı çizgi olduğuna emin misin kuzum bebek rahme 6.nci gün ile 12.nci gün arası yerleşiyor..Erken yerleştiği zaman dilimide olabiliyormuş belki yumurtlaman erken oldu bı kaç gün sonra tekrar yap benceMerhaba hanımlar bir test bağımlısı olarak ben de maalesef hislerime yenik düşüp test yaptim
rahme yerleşir yerleşmez hemen böyle görünebilir miYalancı çizgi olduğuna emin misin kuzum bebek rahme 6.nci gün ile 12.nci gün arası yerleşiyor..Erken yerleştiği zaman dilimide olabiliyormuş belki yumurtlaman erken oldu bı kaç gün sonra tekrar yap bence
Hahhha neler öğrendin çok merak ettim bak şimdiben sana pi sayısıyla hesap diyorum sen batına sat hesap diyorsunYumurtlama sonrası benim efsane hesaplarım vardı. Bu arada eğer hamile kalırsak inşallah öyle efsane şeyler öğrendim sonraki süreç çok güzel geçecek
Test konusunda kötü tecrübelerim oldu 12.gun de yapsam inanırdım ama bu kadar erken,normal testte cikmamaliYalancı çizgi olduğuna emin misin kuzum bebek rahme 6.nci gün ile 12.nci gün arası yerleşiyor..Erken yerleştiği zaman dilimide olabiliyormuş belki yumurtlaman erken oldu bı kaç gün sonra tekrar yap bence
Dış gebelik veya kimyasal gebelikte olabiliyormuş o yüzden takip et testlerle 8.nci gün ya da 10.ncu gün bidaha yap netlesirse doktora görün geç kalmarahme yerleşir yerleşmez hemen böyle görünebilir miyumurtlama sonrası 6. gün bencede testte çıkması için çok erken bilemedim
Eşim hazır mı değil mi bilmiyorum ama ben de çok korkuyorum biliyor musun? Olumsuz şeyler de yazmak istemiyorum ama nasipte varsa olurEşin bebege hazir olmayabilir belki, tekrar konusmanizda fayda var. Ya da her gun olabilecegini dusunuyordur, bilgi eksikligi olabilir.
sensiz olur mu kızHahhha neler öğrendin çok merak ettim bak şimdibeni de haberdar et olanlardan her zaman
Allah korusun valla zor şeyler inşallah arkadaşımız öyle bir şey yaşamazDış gebelik veya kimyasal gebelikte olabiliyormuş o yüzden takip et testlerle 8.nci gün ya da 10.ncu gün bidaha yap netlesirse doktora görün geç kalma
Sağol canımmm, hepimiz sevnelim bu ay artık yaasüper , ınsallaahhh tutunsun mınıgın,
hayırlı olsun kuzum
Ben de korkuyorum cnm, her dogum bir risk aslinda. Artik genc de degiliz biz, sizi bilmiyorum. Benim 9yil gecti ilk dogumun uzerinden. Tam dusunuyoruz bi aksilik oluyor. En son pandemi nedeniyle oteledik, o da bitmiyor. Belli oturmus bir duzenim var. Calisiyoruz, aileler uzakta, bakici olayi zor bi mesele. 2.nin hayalini bile kuramiyorum aslinda. Saglikli olacak miyiz, yetebilecek miyim, yetisebilecek miyim, belli bi kariyerim var oyle 3,5 yil evde oturayim deme sansim yok. Ama oglum cok istiyor, esim de istiyor. Gecen gun olabilir de olmayabilir de, napalim olmazsa filan diye yokladim, anne sen hep kotu dusunuyorsun niye olmasin diye aglamaya basladi. Ben de cok israrci davranmadan hayirliysa diye yaklasiyorum, ama bazen de kaptiriyorum. Bu ay yine saglik engeli cikti mesela. Diyorum nasip degil demekki, zorlamayalim, hep bi engel cikiyor. Korku, endise bunlar normal, hakkimizda hayirlisi olsunEşim hazır mı değil mi bilmiyorum ama ben de çok korkuyorum biliyor musun? Olumsuz şeyler de yazmak istemiyorum ama nasipte varsa olur
Evet ya hiç belli olmuyor.. bı sabah çatladı ya benim yumurtam dün aksam 7 gibi gördüm ben, demekki 12 saat önce çatlamadanO %15, 14 gun sonra %100e tamamlanacak insallah. su an loading, ondan oyleAllah allah niye dusmuski. Biliyomusun bu ay ben ilk kez o meshur uzayan yumurta akintisini gordum. Yani aralik, ocak, subatta farketmedim hic, olsa farkederdim herhalde. Subat dongusunde hergun avokado, ari sutu, takviye filan dikkat ettim, o ay klomene ragmen onceki ay gibi buyumemisti. Bu ay hicbisey yapmadim, sifir avokado, sifir takviye, haftalardir antibiyotik. Klomen filan yok. Gecen ayin etkisidir belki bilmiyorum ama bu ay hic degerlendirmedik zaten. Dun de esim pozitif cikti. Yani bu ay bence guzel bir yumurtayi elde olmayan sebeplerle kacirdik. Kismet bu iş kuzu Matematikle istatistikle olacak iş degil.
Ben cok agir geciriyorum kuzu, karantinaya aldim onu, ekmegini suyunu birakiyorum kapi onuneEvet ya hiç belli olmuyor.. bı sabah çatladı ya benim yumurtam dün aksam 7 gibi gördüm ben, demekki 12 saat önce çatlamadanbunu da öğrenmiş oldum alınan takviyeler inanki 3 aydan önce asla etki etmiyor, yediklerimiz de öyle.. bizim takviyelere başlayalı 70gün oldu yani 3 ayı tamamlamadık.. senin de yeni etki ediyor muhtemelen. Bu arada pozitifse pozitif eğer halsiz hasta değilse bence çok da şeyetmeyin
Ya korkusuzca bu işi istemek akıl karı değil.. imkanları çok olanları anlarım, bi de genç ve hayatı toz pembe görenleriBen de korkuyorum cnm, her dogum bir risk aslinda. Artik genc de degiliz biz, sizi bilmiyorum. Benim 9yil gecti ilk dogumun uzerinden. Tam dusunuyoruz bi aksilik oluyor. En son pandemi nedeniyle oteledik, o da bitmiyor. Belli oturmus bir duzenim var. Calisiyoruz, aileler uzakta, bakici olayi zor bi mesele. 2.nin hayalini bile kuramiyorum aslinda. Saglikli olacak miyiz, yetebilecek miyim, yetisebilecek miyim, belli bi kariyerim var oyle 3,5 yil evde oturayim deme sansim yok. Ama oglum cok istiyor, esim de istiyor. Gecen gun olabilir de olmayabilir de, napalim olmazsa filan diye yokladim, anne sen hep kotu dusunuyorsun niye olmasin diye aglamaya basladi. Ben de cok israrci davranmadan hayirliysa diye yaklasiyorum, ama bazen de kaptiriyorum. Bu ay yine saglik engeli cikti mesela. Diyorum nasip degil demekki, zorlamayalim, hep bi engel cikiyor. Korku, endise bunlar normal, hakkimizda hayirlisi olsun
Benim test negatif 4 martta kan verip bakılacak ama eğer bu dediğin doruysa demekki o halde martta hamile olurumNormalde adet gecikmelerin olmuyorsa, ve geçen ay olduysa bu ay gerçekten umudun olsun.
O geciken adete, birdahaki ay için Rahim kendini gebeliğe hazırlıyor derler. Hadi inşallah isminin karşısındabundan gorecez bu ay
Tatlım bende jel olmadan yapamıyorum doktora sordum internetten yaz gebelik zarar vermeyen ürünler var ben consievense diye bir şey kullanıyorum Tr de var bildiğim kadarıyla hatta onu. Folik asitini dekullanıyorumKızlar, biz yavaştan çalışmalara başlıcaz ama jel olmadan ben yapamıyorum o da gebeliği engelliyormuş bilmiyordumjel yerine ne kullanabilirim zararı olmayan? Hindistan cevizi yağını duydum ama pek kullanmak istemiyorum onu nedense
dur kız hemen negatif deme daha 4 Mart'a çok var hele bi haftasonu geçsin sonra konuşırızBenim test negatif 4 martta kan verip bakılacak ama eğer bu dediğin doruysa demekki o halde martta hamile olurum
Aynı gün içinde başlar hepnormalde adet öncesi ağrıların ne zaman başlardı
Allahım görüyorumMerhaba hanımlar bir test bağımlısı olarak ben de maalesef hislerime yenik düşüp test yaptim
Simdi actum gozumu =) kendime geleyim atayimmatsana bakayım belki ben görürümay çok seviyorum bu test heyecanını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?