- 8 Şubat 2018
- 3.599
- 2.578
- 133
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #2.721
Ya heveslenmek istemiyorum aslında çok erken ama bu ay kendimi çok salmama rağmen dinlememe rağmen başıma bu tarz şeyler geliyo,hiç aklımda yokken rüyamda yumurta gördüm anlamını bilmiyodum herkes bebek yazmış aynı şekilde görümcemde hazırladığım sofrada çok güzel yumurtalar görmüş rüyasında aynı hafta içindeo zamannnnn
İşte normal testte çıkmamalı da, bu çıkan ney?? İğne ilaç kullanmadıysan.. reglden hemen sonra yumurtlamış olabilirsin..Test konusunda kötü tecrübelerim oldu 12.gun de yapsam inanırdım ama bu kadar erken,normal testte cikmamali
Hamile olabilirsin siliklik var =)Merhaba hanımlar bir test bağımlısı olarak ben de maalesef hislerime yenik düşüp test yaptim
Ahahhhahahha14tıp şunu 3 güne falan indirsin artık yaaa
Ayy inşallah zaten rüyayı neye yorduğun çok önemli benimkini herkes bebeğe yordu bakalım hayırlısıKızlar bende rüyamda yakın bi akrabamın hamile olduğunu gördüm kendime yordum
ayy orda bıı cızgı mı vaaarrrrMerhaba hanımlar bir test bağımlısı olarak ben de maalesef hislerime yenik düşüp test yaptim
kesin bence hadi üçüncü annemiz de olduYa heveslenmek istemiyorum aslında çok erken ama bu ay kendimi çok salmama rağmen dinlememe rağmen başıma bu tarz şeyler geliyo,hiç aklımda yokken rüyamda yumurta gördüm anlamını bilmiyodum herkes bebek yazmış aynı şekilde görümcemde hazırladığım sofrada çok güzel yumurtalar görmüş rüyasında aynı hafta içinde
Kız 10 gün var daha bat akesin bence hadi üçüncü annemiz de oldutest yaptın mı ay ne duruyorsun ya hemen kalk çabuk çabuk bekliyoruz. acele et
Aaaa bata kaç gün var? Silik çıkmış sankiMerhaba hanımlar bir test bağımlısı olarak ben de maalesef hislerime yenik düşüp test yaptim
ayy ben de yakın olanlardan sandım kuzum pardonKız 10 gün var daha bat avarsa da çıkmaz ki
Kiz nursu biri cok ince biri hic yok. İçini açtım baktim yoktu yine atayim dedimherkese test yapın diye diye beni test kiti satan bir abla sanacaklar
Arkadaşım var fsh 100 lerde. O yüzden 13 iken mutlaka klomen catlatma ve asilama degerlendir acilen. Eger olmaz ise hemen tup bebege yonel. O da 30 larda felanken dinlemedi beni simdi hicbir doktor kabil etmiyor... fsh düşürmek icin kurler felan var bakabilirsin.. ama acele et kuzumHerkese merhaba. Aslında yaza doğru gebelik planlıyordum ama kontrollerde öğrendim ki fsh 13 amh 0.31Bu ay korunmayı bırakacağım inşallah olur en kısa zamanda.. Var mı aynı durumda olan acaba?
Bende öyle yaptım test yapıp strese girmeyim dedim :)Benim hiç yumurtlama akıntım olmaz bende ilk zamanlar testle takip ettim olmadı baktım bi kaç arkadaşım adetin hemen bitiminde hamile kaldı bu ay öyle denedim bakalım
Eşinde problem yoksa hergün ilişkide olasılık artıyo canımKızlar merhaba geçen ay kimyasal geçirdim
Bugün çok fazla yumurtlama akıntım var ilk kez bu kadar fazla dün ilişki olmuştu sizce bugün tekrar ilişki olmalı mı yoksa gün aşırı mı gitmeliyim cuma günü mü denemeliyim eve gidince ovulasyon testi de deneyeceğim ama akıntımdan ve kasık ağrımdan çok belli sizce ne yapmalıyım akıl verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?