Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya heveslenmek istemiyorum aslında çok erken ama bu ay kendimi çok salmama rağmen dinlememe rağmen başıma bu tarz şeyler geliyo,hiç aklımda yokken rüyamda yumurta gördüm anlamını bilmiyodum herkes bebek yazmış aynı şekilde görümcemde hazırladığım sofrada çok güzel yumurtalar görmüş rüyasında aynı hafta içinde

kesin bence hadi üçüncü annemiz de oldu test yaptın mı ay ne duruyorsun ya hemen kalk çabuk çabuk bekliyoruz. acele et

Herkese merhaba. Aslında yaza doğru gebelik planlıyordum ama kontrollerde öğrendim ki fsh 13 amh 0.31 Bu ay korunmayı bırakacağım inşallah olur en kısa zamanda.. Var mı aynı durumda olan acaba?

herkese test yapın diye diye beni test kiti satan bir abla sanacaklar
Kiz nursu biri cok ince biri hic yok. İçini açtım baktim yoktu yine atayim dedim 4 gun var benim iste bi onceki hamileligim gibi adet gunu netlicek heralde yada adet gecince çünkü 9 u 10 u birlikte olduk. 15 gunde yerleşsse tutunsa 25 e denk gelir o yüzden biraz daha var

Eklentiler

• 20220224_135148.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 59
  • 20220224_135108.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 63
Herkese merhaba. Aslında yaza doğru gebelik planlıyordum ama kontrollerde öğrendim ki fsh 13 amh 0.31 Bu ay korunmayı bırakacağım inşallah olur en kısa zamanda.. Var mı aynı durumda olan acaba?
Arkadaşım var fsh 100 lerde. O yüzden 13 iken mutlaka klomen catlatma ve asilama degerlendir acilen. Eger olmaz ise hemen tup bebege yonel. O da 30 larda felanken dinlemedi beni simdi hicbir doktor kabil etmiyor... fsh düşürmek icin kurler felan var bakabilirsin.. ama acele et kuzum

Kusura bakmayin yazamadim kızlar yaklaşık 8 aydır testlere her ay düzenli para yatıyorum Özellikle de bu markada daha önce de gördüm.Silik bir çizgi çıktı.Buyuk ihtimalle test hatalı.Gecen cumartesi pik gördüm daha.

Kızlar merhaba geçen ay kimyasal geçirdim
Bugün çok fazla yumurtlama akıntım var ilk kez bu kadar fazla dün ilişki olmuştu sizce bugün tekrar ilişki olmalı mı yoksa gün aşırı mı gitmeliyim cuma günü mü denemeliyim eve gidince ovulasyon testi de deneyeceğim ama akıntımdan ve kasık ağrımdan çok belli sizce ne yapmalıyım akıl verin bana

Eşinde problem yoksa hergün ilişkide olasılık artıyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…