Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız 9 10 una erken mi diyorsun ben 17 sinde oldım o zaman ben mutlaka batımın geçmesini beklemeliyim valla bence senin haftasonu artık kesin silik çizgi çıkmalı

kız 9 10 una erken mi diyorsun ben 17 sinde oldım o zaman ben mutlaka batımın geçmesini beklemeliyim valla bence senin haftasonu artık kesin silik çizgi çıkmalı
Bak bir onceki gebeligimde 26 eylul son adet tarihimdi 22 ekimde felan ogrendim. 4 kez iliskiye girmistim adet sonrasi 1 4 7 ve 13 unde.

7 sindekilee tutmus olmalıydı yada digerleri tabi. 7+15 22 eder.
O yüzden var daha simdi de 9 u 10 u oldu ama 10 da kaza yasandi. 10+15 25 eder.

26 sindan sonra belki cikar. Her zaman 15 gunu baz al

Eşinde problem yoksa bugünü de değerlendirin sonra gün aşırı ilerleyip haftayı tamamlayın derim

Duphaston bugün bitti bakalim adet mı sokturecek yoksa bebiş mi tutunacak

kızlar merhabalar bir süredir yoktum takip edemedim birşey sormak için yine geldim aranızda pelvik MR çektiren oldumu?

17 +15 tam bat günüme denk geliyor keşke erkenden öğrenebilseydim

MaviMujdem canım sende durumlar nasıl ? Gttin mi doktora
Gittim kuzum, 2 gün önce sağdaki folikül 11 mm büyük ihtimalle büyümez, solda 4 baskın folikül var, en büyüğü 13 mm demişti.Bugün de 2si erimiş şuan en büyüğü 11 12 dedi sağda büyümez dediği 14 mm olmuş yanında bir folikül daha varmış rahim güzel 7.5 mm dedi, pazartesi gel tekrar dedigünde 2 2 büyüse 22 mm olur inşallah çatlamaz birde pzt 17. Gün olacak çok geç değil mi? Sana ne dediler?

Yumurta boyutu ve rahim kalınlığı ne dedi?

Yumurta boyutu ve rahim kalınlığı ne dedi?
Onlardan bahsetmedi ya sadece yumurta gelişmiş ama istediğim boyutta değil rahim kalınlığı da ince dedi. İki günlük çift doz fostimon iğne verdi bugün oldum göbekten yarında yapıcam. Cumartesi tekrar kontrolüm var. Femara bende pek işe yaramamış

Kızlar ya etrafınızda yada tanıdıklarınızdan fazla kilo sorunu olup hamile kalan var mı? Bana umut olun. Kilo vermeye çalışıyorum inş ama yolum daha uzun

Çok geç değil bence. Benimde cumartesi 16. Gün olacak bakalım. Yeterki güzel büyüsünlerde geç olsunlar önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…