- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #2.741
Ahahahah 4 gün kala yaparım o gün eşimin doğum günüayy ben de yakın olanlardan sandım kuzum pardonama olsun 10 gün de çok değil haftasonu bi geçsin test konuşmalarına başlarız
kız 9 10 una erken mi diyorsun ben 17 sinde oldım o zaman ben mutlaka batımın geçmesini beklemeliyimKiz nursu biri cok ince biri hic yok. İçini açtım baktim yoktu yine atayim dedim4 gun var benim iste bi onceki hamileligim gibi adet gunu netlicek heralde yada adet gecince çünkü 9 u 10 u birlikte olduk. 15 gunde yerleşsse tutunsa 25 e denk gelir o yüzden biraz daha var
Bak bir onceki gebeligimde 26 eylul son adet tarihimdi 22 ekimde felan ogrendim. 4 kez iliskiye girmistim adet sonrasi 1 4 7 ve 13 unde.kız 9 10 una erken mi diyorsun ben 17 sinde oldım o zaman ben mutlaka batımın geçmesini beklemeliyimvalla bence senin haftasonu artık kesin silik çizgi çıkmalı
Bu fitiga benziyor gibi ya.Kizlar 3 gundur sol bacak agrim ayak agrim bitirdi bni gece de kasik agrim vardi resmen uyandim uyukudan
Eşinde problem yoksa bugünü de değerlendirin sonra gün aşırı ilerleyip haftayı tamamlayın derimKızlar merhaba geçen ay kimyasal geçirdim
Bugün çok fazla yumurtlama akıntım var ilk kez bu kadar fazla dün ilişki olmuştu sizce bugün tekrar ilişki olmalı mı yoksa gün aşırı mı gitmeliyim cuma günü mü denemeliyim eve gidince ovulasyon testi de deneyeceğim ama akıntımdan ve kasık ağrımdan çok belli sizce ne yapmalıyım akıl verin bana
Hastanede calisiyorum ortopedi doktoruna gosterdim fitik degil dedi b vit eksikligi de yspar ddi vitamin vurdurdum dun. Gece kasik agrim adet olacsk gibiydi ama adetime daha var... a adet olcaksamdw olayim ona gore bu ay ilk kez klomene baslayacagimBu fitiga benziyor gibi ya.
Canım Bat 8 Mart benim...Adetten 10 gün sonra yumurtalama ve ardından çatlama gördümkuzum senın ne zamandı yumurtlama gunu ? ayın kacı
benımde bat 11 mart, daha erken belırtı ıcın yaCanım Bat 8 Mart benim...Adetten 10 gün sonra yumurtalama ve ardından çatlama gördüm
ağrısın ağrısınKizlar 3 gundur sol bacak agrim ayak agrim bitirdi bni gece de kasik agrim vardi resmen uyandim uyukudan
Umut etmek istemiyorum ya.. esimde acaba hamilemisin bu aralar bi gerginlik var ustunde diyo ahahahaağrısın ağrısın
17 +15 tam bat günüme denk geliyor keşke erkenden öğrenebilseydimBak bir onceki gebeligimde 26 eylul son adet tarihimdi 22 ekimde felan ogrendim. 4 kez iliskiye girmistim adet sonrasi 1 4 7 ve 13 unde.
7 sindekilee tutmus olmalıydı yada digerleri tabi. 7+15 22 eder.
O yüzden var daha simdi de 9 u 10 u oldu ama 10 da kaza yasandi. 10+15 25 eder.
26 sindan sonra belki cikar. Her zaman 15 gunu baz al
Gittim kuzum, 2 gün önce sağdaki folikül 11 mm büyük ihtimalle büyümez, solda 4 baskın folikül var, en büyüğü 13 mm demişti.Bugün de 2si erimiş şuan en büyüğü 11 12 dediMaviMujdem canım sende durumlar nasıl ? Gttin mi doktora
Yumurta boyutu ve rahim kalınlığı ne dedi?Hanımlar doktordan çıktım. Yumurtalar gelişme göstermiş evet ama istenilen boyutta değilmiş rahim kalınlığı da öyle. Fostimon diye iğne vuruldum bugün yarında vurulcak göbekten. Çift doz şeklinde vuruldu 150'lik. Bu iğneyle ilgili bilgisi olan var mımoralim çok bozuldu
Onlardan bahsetmedi ya sadece yumurta gelişmiş ama istediğim boyutta değil rahim kalınlığı da ince dedi. İki günlük çift doz fostimon iğne verdi bugün oldum göbekten yarında yapıcam. Cumartesi tekrar kontrolüm var. Femara bende pek işe yaramamışYumurta boyutu ve rahim kalınlığı ne dedi?
Hadi bakalım çok heyecanlı14tıp şunu 3 güne falan indirsin artık yaaa
Çok geç değil bence. Benimde cumartesi 16. Gün olacak bakalım. Yeterki güzel büyüsünlerde geç olsunlar önemli değilGittim kuzum, 2 gün önce sağdaki folikül 11 mm büyük ihtimalle büyümez, solda 4 baskın folikül var, en büyüğü 13 mm demişti.Bugün de 2si erimiş şuan en büyüğü 11 12 dedisağda büyümez dediği 14 mm olmuş yanında bir folikül daha varmış rahim güzel 7.5 mm dedi, pazartesi gel tekrar dedi günde 2 2 büyüse 22 mm olur inşallah çatlamaz birde pzt 17. Gün olacak çok geç değil mi? Sana ne dediler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?