Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar elimde 3 adet fostimon 75mg var istanbul içi uygun fiyata vericem ihtiyacı olan varsa bana ulaşabilir

İğne ne içinmiş? Rahim kalınlığı için estrofem kullanıyorum ben bu ay
Kanamam çok az olup 1 2 günde bitiyor rahim ince olunca az olurmuş. Pzt 17. Gün benim dün falan çatlamam lazımdı hiç anlamadım ben bu işi

Kızlar ya etrafınızda yada tanıdıklarınızdan fazla kilo sorunu olup hamile kalan var mı? Bana umut olun. Kilo vermeye çalışıyorum inş ama yolum daha uzun
vaaarrrr olmaz mı, burda iş yerınde var hatta dıyet yapmaya başlamıştı ıkı hafta gecmeden gebe kaldı,
cok var

canım benimde 4 Mart sen pazartesi bence erken gebelik testi yapabilirsin
Yok canım çok başağrılarım çok şiddetlenmezse cumadan önce yapmam. Zaten 3 çocuğum var. Planladığımız birşey değildi. Tam yumurtlama günü eşim korunmayı unuttu. Bende ertesi gün hapı kullanmak istemedim. Hemen ayağa kalktım yıkadım hopladım zıpladım ama içime kurt düştü yinede. Randevuyu falanda çok planlı olduğum işin aldım. Birşeyleri son dakikaya bırakmayı sevmiyorum. Test negatif çıkarsa direk iptal ederim nasıl olsa

Kızlar pik olmuş değil mi ? Dün değerlendirdik bugün değerlendirelim mi yoksa yarın mı değerlendirme lazım

Eklentiler

• 1455A222-A3C0-4D7D-988B-18BCD9368AE9.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 55
İğne yumurtanın büyümesi için, tüp bebek tedavilerinde kullanılan bir iğne yanlış değilsem. Rahim kalınlaşmasına da yardımcı oluyor. Bende ilk kez tedavi deniyorum çoğu şeyi bilmiyorum ki öğreniyorum bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…