- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #2.761
aynen bakalım bekliyorum umudum varbenımde bat 11 mart, daha erken belırtı ıcın ya
İğne ne içinmiş? Rahim kalınlığı için estrofem kullanıyorum ben bu ayOnlardan bahsetmedi ya sadece yumurta gelişmiş ama istediğim boyutta değil rahim kalınlığı da ince dedi. İki günlük çift doz fostimon iğne verdi bugün oldum göbekten yarında yapıcam. Cumartesi tekrar kontrolüm var. Femara bende pek işe yaramamış
vaaarrrr olmaz mı, burda iş yerınde var hatta dıyet yapmaya başlamıştı ıkı hafta gecmeden gebe kaldı,Kızlar ya etrafınızda yada tanıdıklarınızdan fazla kilo sorunu olup hamile kalan var mı? Bana umut olun. Kilo vermeye çalışıyorum inş ama yolum daha uzun
Kuzum bugün 13. Gün değil mi senin? Geç büyüsün de çatlarsa diye korkuyorumÇok geç değil bence. Benimde cumartesi 16. Gün olacak bakalım. Yeterki güzel büyüsünlerde geç olsunlar önemli değil
Yok canım çok başağrılarım çok şiddetlenmezse cumadan önce yapmam. Zaten 3 çocuğum var. Planladığımız birşey değildi. Tam yumurtlama günü eşim korunmayı unuttu. Bende ertesi gün hapı kullanmak istemedim. Hemen ayağa kalktım yıkadım hopladım zıpladım ama içime kurt düştü yinede. Randevuyu falanda çok planlı olduğum işin aldım. Birşeyleri son dakikaya bırakmayı sevmiyorum. Test negatif çıkarsa direk iptal ederim nasıl olsacanım benimde 4 Mart sen pazartesi bence erken gebelik testi yapabilirsin
Ben çektirdim.kızlar merhabalar bir süredir yoktum takip edemedim birşey sormak için yine geldim aranızda pelvik MR çektiren oldumu?
bendenden doktor istedi ters rahimden şüphelendi birde çikolata kistim var onun çok kalın olduğunu söyledi ona bakıcak merak ettiğim şu ilaçlı çektirilen bu MR tüplere yumurtalıklara kadar ayrıntılı görüntüleme sağlıyormu ???Ben çektirdim.
canım pikkk olmuss, degerlendır bugundeKızlar pik olmuş değil mi ? Dün değerlendirdik bugün değerlendirelim mi yoksa yarın mı değerlendirme lazım
Onu bilmiyoruz ama kimyasal olduğuna göre hareketli spermler var demek ovulasyon da pik çıkarsa dün bugün yarın değerlendireyim o zamanEşinde problem yoksa bugünü de değerlendirin sonra gün aşırı ilerleyip haftayı tamamlayın derim
Benimde göğüs ucum beyazladı ya neden acaba ?Umut etmek istemiyorum ya.. esimde acaba hamilemisin bu aralar bi gerginlik var ustunde diyo ahahahagogus uclarimda beyazliklar var. Eger bu ay olmazsa ilaca balsayacafgim onumuzdeki ay.
Yaaaaaaaa.vaaarrrr olmaz mı, burda iş yerınde var hatta dıyet yapmaya başlamıştı ıkı hafta gecmeden gebe kaldı,
cok var
Bugün 14. Günüm canım 11 Şubat adet tarihim ilk gün çok az lekelenmem olmuştu ama o günü 1. Gün saymış doktorKuzum bugün 13. Gün değil mi senin? Geç büyüsün de çatlarsa diye korkuyorum
cok guzell bırakma sen sporunu dıyetını ınsallaahh Rabbım nasıp etsın,Yaaaaaaaa..Sevindim canım ..Bıktım bu kilolardan ya. Ama pes etmedim yine yapıyorum sağlıklı beslenip spor yapıyorum
İğne yumurtanın büyümesi için, tüp bebek tedavilerinde kullanılan bir iğne yanlış değilsem. Rahim kalınlaşmasına da yardımcı oluyor. Bende ilk kez tedavi deniyorum çoğu şeyi bilmiyorum ki öğreniyorum bende :)İğne ne içinmiş? Rahim kalınlığı için estrofem kullanıyorum ben bu ay
Kanamam çok az olup 1 2 günde bitiyor rahim ince olunca az olurmuş. Pzt 17. Gün benim dün falan çatlamam lazımdı hiç anlamadım ben bu işi
Aralıklı oruca başladım zaten canım ya. Ödem attım hafifledim hissediyorum. Vermem gereken bi 20 kilom varcok guzell bırakma sen sporunu dıyetını ınsallaahh Rabbım nasıp etsın,
acaba fazla kilo yüzünden mi olmuyor diye çok üzülüyoum kafama takıyorum stres yaptımcok guzell bırakma sen sporunu dıyetını ınsallaahh Rabbım nasıp etsın,
cok ıyı yapmıssın ınsallah bır an once dıledıgın kıloya ve bebegıne kavusursunAralıklı oruca başladım zaten canım ya. Ödem attım hafifledim hissediyorum. Vermem gereken bi 20 kilom var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?