Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar bu ilacı bilen varmı Almanya'da çok kullanılıyormuş bı nevi folik asit heralde ama içeriğinde hamile kalmaya yardımcı olan vitaminlerde varmış 2 senedir çocuk sahibi olmaya çalışan arkadaşım bunu kullandığı ay hamile kaldı belki bu vesiledir bilemem bu ilacin erkekler için olanida var Almanya'da çok kullanılıyormuş ve Türkiye'de kullananlarda çok memnunmus

Vaaay doktora bak helal olsun siz de romantik spermleri gönderin bakalım elbet aradan bir centilmen çıkar hadi hayırlısı, heyecanlı bekleyiş başladı. Bu ay bana zaman geçmiyor yaa daha kontrole bile 4 gün var pofff ..

İlk bebeğimi doktor hatası yüzünden kaybettim. Erken doğdu 34 hafta 1900 gr . 2 kg olsun verelim sana dediler. Doğduktan 4 gün sonra Yoğun bakımda boğuldu. 1 yıl yoğun bakımda bitkisel hayatta kaldı. 2021 Nisan ayında kaybettim. 2020 Nisan ayında geldi. Şimdi tekrar hamile kalmak için cesaret topladım. Benim gebeliğe engel bir durumum fiziksel yok. Ruhsal çok. Karnımda kızımdan kalma kesik yarası yüreğime açtıkları koca bi boşluk. Hiçbiri aryam olmayacak. Kaç tane doğurursam doğurayım ben hep bir eksiğim. Ben kaç yaşında olursam olayım hep 1 yaşında bir cennet kuşunun annesiyim.

Şimdi cesur olmaya karar verdim. Kızımı öldürdüler. Ama beni öldürmelerine izin vermeyeceğim... Hayata yeniden tutunmak yeniden umut etmek için buna ihtiyacım var.

Rabbim tez zamanda yüreğinize ferahlık versin inşallah tekrar anne olmayı nasip etsin rabbim

dur kız hemen negatif deme daha 4 Mart'a çok var hele bi haftasonu geçsin sonra konuşırız erken şuan hemde çok
Kız testlerim birinde hafif bir şey çıkıyor seviniyoruz başka yapıyorum çıkmıyor bu ne öyle banane ben martta kalacam beni istemeyeni bende istemem küstüm

Ahah peki ben ne dedim.. romantizm falan kalmadı hocam dedim aa durun ya daha erken dedi güldü
Benim işe güce konsantrasyonum da sıfır, çalışamıyorum hiç bişey yapmak gelmiyor içimden.. ya sabır

Ahah peki ben ne dedim.. romantizm falan kalmadı hocam dedim aa durun ya daha erken dedi güldü
Benim işe güce konsantrasyonum da sıfır, çalışamıyorum hiç bişey yapmak gelmiyor içimden.. ya sabır
O isteksizlik sizin ilişkinizle alakalı değil tabii ki, yaşadığın bu süreçle alakalı. Bazen insan tükenmiş yorulmuş hissediyor ama sonunda muhteşem bişey var düşünsene değmez mi? Bence bütün sıkıntılara değer...

Herkese merhaba. Aslında yaza doğru gebelik planlıyordum ama kontrollerde öğrendim ki fsh 13 amh 0.31 Bu ay korunmayı bırakacağım inşallah olur en kısa zamanda.. Var mı aynı durumda olan acaba?

Benimde oyleydı. Fsh o civarlarda Amh da 0.13 tu. 7 sene once tup bebek denemesinden 3 ay sonra dogal yolla hamile kaldim. Sana morel olsun diye yazdim. Iyi bir doktora yonelin once. Ari sutu onermisti bana doktorum ekstra vitaminlerin yaninda. Ankaradaysaniz hocami tavsiye edebilirim.

İnşallah çok güzel fayda eder canım, kontrol ne zaman?

Merhaba yaklaşık 2 - 3 yıldır bu konuyu takip ediyorum ve her incelemede farklı şeyler öğreniyorum İlk defa bir gruba yazıyorum ve ilk defa bu kadar pozitif bir grup buldum inşallah hepimizz de testlerde pozitifi görürüz. Birde sormak istiyorum bat: yumurtlama günümü oluyor?

sen yarın bir daha yap

kızzz yarın bat ın var mı vücudunda ağrın akıntın vs

beklenen adet tarihin oluyor canım.

canım öncelikle hoşgeldin Mart grubu olarak biraz çatlaklar grubu olduk. Milletin sabrı çatladı artık Bat beklenen adet tarihi sat son adet tarihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…