- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #2.781
ya benım etrafımda cok kılolu olup gebe kalanda var, cok zayıf 40kg olup gebe kalanda.acaba fazla kilo yüzünden mi olmuyor diye çok üzülüyoum kafama takıyorum stres yaptım
Tamam canım sağolasıncanım pikkk olmuss, degerlendır bugunde
Bazilari erken ogreniyo işte sans oda hemen dolleniyo yerleşiyor17 +15 tam bat günüme denk geliyor keşke erkenden öğrenebilseydim
Vaaay doktora bak helal olsunBi döllenip geldimohh böyle rahatmış yaa her işi doktor hallediyor normal hayatınıza devam dedi.. 5.-7. gün arası uzun seyahat hareketli bişeyler yorulmalar yok dedi.. bugün için antibiyotik verdi fitil verdi.. hee bi de, bu gece bi de siz romantk bi şekilde değerlendirin tam olsun dedi
çoook varKızlar ya etrafınızda yada tanıdıklarınızdan fazla kilo sorunu olup hamile kalan var mı? Bana umut olun. Kilo vermeye çalışıyorum inş ama yolum daha uzun
Rabbim tez zamanda yüreğinize ferahlık versin inşallah tekrar anne olmayı nasip etsin rabbimİlk bebeğimi doktor hatası yüzünden kaybettim. Erken doğdu 34 hafta 1900 gr . 2 kg olsun verelim sana dediler. Doğduktan 4 gün sonra Yoğun bakımda boğuldu. 1 yıl yoğun bakımda bitkisel hayatta kaldı. 2021 Nisan ayında kaybettim. 2020 Nisan ayında geldi. Şimdi tekrar hamile kalmak için cesaret topladım. Benim gebeliğe engel bir durumum fiziksel yok. Ruhsal çok. Karnımda kızımdan kalma kesik yarası yüreğime açtıkları koca bi boşluk. Hiçbiri aryam olmayacak. Kaç tane doğurursam doğurayım ben hep bir eksiğim. Ben kaç yaşında olursam olayım hep 1 yaşında bir cennet kuşunun annesiyim.
Şimdi cesur olmaya karar verdim. Kızımı öldürdüler. Ama beni öldürmelerine izin vermeyeceğim... Hayata yeniden tutunmak yeniden umut etmek için buna ihtiyacım var.
Kız testlerim birinde hafif bir şey çıkıyor seviniyoruz başka yapıyorum çıkmıyor bu ne öyle banane ben martta kalacam beni istemeyeni bende istemem küstümdur kız hemen negatif deme daha 4 Mart'a çok var hele bi haftasonu geçsin sonra konuşırızerken şuan hemde çok
Ahah peki ben ne dedim.. romantizm falan kalmadı hocam dedimVaaay doktora bak helal olsunsiz de romantik spermleri gönderin bakalım elbet aradan bir centilmen çıkar hadi hayırlısı, heyecanlı bekleyiş başladı. Bu ay bana zaman geçmiyor yaa daha kontrole bile 4 gün var pofff ..
O isteksizlik sizin ilişkinizle alakalı değil tabii ki, yaşadığın bu süreçle alakalı. Bazen insan tükenmiş yorulmuş hissediyor ama sonunda muhteşem bişey var düşünseneAhah peki ben ne dedim.. romantizm falan kalmadı hocam dedimaa durun ya daha erken dedi güldü
Benim işe güce konsantrasyonum da sıfır, çalışamıyorumhiç bişey yapmak gelmiyor içimden.. ya sabır
Herkese merhaba. Aslında yaza doğru gebelik planlıyordum ama kontrollerde öğrendim ki fsh 13 amh 0.31Bu ay korunmayı bırakacağım inşallah olur en kısa zamanda.. Var mı aynı durumda olan acaba?
biz düşün düşün kafayı yicezKızlar bende rüyamda yakın bi akrabamın hamile olduğunu gördüm kendime yordum
İnşallah çok güzel fayda eder canım, kontrol ne zaman?İğne yumurtanın büyümesi için, tüp bebek tedavilerinde kullanılan bir iğne yanlış değilsem. Rahim kalınlaşmasına da yardımcı oluyor. Bende ilk kez tedavi deniyorum çoğu şeyi bilmiyorum ki öğreniyorum bende :)
sen yarın bir daha yapKusura bakmayin yazamadim kızlar yaklaşık 8 aydır testlere her ay düzenli para yatıyorumÖzellikle de bu markada daha önce de gördüm.Silik bir çizgi çıktı.Buyuk ihtimalle test hatalı.Gecen cumartesi pik gördüm daha.
kızzz yarın bat ın var mı vücudunda ağrın akıntın vsBak bir onceki gebeligimde 26 eylul son adet tarihimdi 22 ekimde felan ogrendim. 4 kez iliskiye girmistim adet sonrasi 1 4 7 ve 13 unde.
7 sindekilee tutmus olmalıydı yada digerleri tabi. 7+15 22 eder.
O yüzden var daha simdi de 9 u 10 u oldu ama 10 da kaza yasandi. 10+15 25 eder.
26 sindan sonra belki cikar. Her zaman 15 gunu baz al
beklenen adet tarihin oluyor canım.Merhaba yaklaşık 2 - 3 yıldır bu konuyu takip ediyorum ve her incelemede farklı şeyler öğreniyorumİlk defa bir gruba yazıyorum ve ilk defa bu kadar pozitif bir grup buldum inşallah hepimizz de testlerde pozitifi görürüz. Birde sormak istiyorum bat: yumurtlama günümü oluyor?
Cumartesi günüİnşallah çok güzel fayda eder canım, kontrol ne zaman?
canım öncelikle hoşgeldin Mart grubu olarak biraz çatlaklar grubu olduk. Milletin sabrı çatladı artıkMerhaba yaklaşık 2 - 3 yıldır bu konuyu takip ediyorum ve her incelemede farklı şeyler öğreniyorumİlk defa bir gruba yazıyorum ve ilk defa bu kadar pozitif bir grup buldum inşallah hepimizz de testlerde pozitifi görürüz. Birde sormak istiyorum bat: yumurtlama günümü oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?