- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #2.801
İnşallah canım yacok ıyı yapmıssın ınsallah bır an once dıledıgın kıloya ve bebegıne kavusursun
Gökçe canım senin bat ne zaman?Hastanede calisiyorum ortopedi doktoruna gosterdim fitik degil dedi b vit eksikligi de yspar ddi vitamin vurdurdum dun. Gece kasik agrim adet olacsk gibiydi ama adetime daha var... a adet olcaksamdw olayim ona gore bu ay ilk kez klomene baslayacagim
Ahahahahhahah valla çatladık buramıza geldi yacanım öncelikle hoşgeldin Mart grubu olarak biraz çatlaklar grubu olduk. Milletin sabrı çatladı artıkBat beklenen adet tarihi sat son adet tarihi
yiyip yiyip kilo alamayanlara o kadar özeniyorum kiçoook varablamın görümcesi 160 boy 85 kilo ve iki çocuğı var
Cumartesiye inşallahsen yarın bir daha yap
Var canım. İş yerimden bı arkadaşın eşi ikiz doğurdu. Kilo olarak da en az 130 filandi. Tabi aşılama filan yaptırmış olabilir. Normal yollarla hamile kaldım dedi ama bilemiyorum.Kızlar ya etrafınızda yada tanıdıklarınızdan fazla kilo sorunu olup hamile kalan var mı? Bana umut olun. Kilo vermeye çalışıyorum inş ama yolum daha uzun
O zaman beni de ekleyin 14 martabeklenen adet tarihin oluyor canım.
ınsallaahh kuzumm, bat beklenen adet tarıhı kısaltılmışıMerhaba yaklaşık 2 - 3 yıldır bu konuyu takip ediyorum ve her incelemede farklı şeyler öğreniyorumİlk defa bir gruba yazıyorum ve ilk defa bu kadar pozitif bir grup buldum inşallah hepimizz de testlerde pozitifi görürüz. Birde sormak istiyorum bat: yumurtlama günümü oluyor?
kız bende önimizdeki pazartesi yap dedim cumadan sonraki yaniYok canım çok başağrılarım çok şiddetlenmezse cumadan önce yapmam. Zaten 3 çocuğum var. Planladığımız birşey değildi. Tam yumurtlama günü eşim korunmayı unuttu. Bende ertesi gün hapı kullanmak istemedim. Hemen ayağa kalktım yıkadım hopladım zıpladım ama içime kurt düştü yinede. Randevuyu falanda çok planlı olduğum işin aldım. Birşeyleri son dakikaya bırakmayı sevmiyorum. Test negatif çıkarsa direk iptal ederim nasıl olsa
yok ben o kadar değilim ya.. çok sağol canım bilgi için bakalım Rabbim versin bana da inşallahVar canım. İş yerimden bı arkadaşın eşi ikiz doğurdu. Kilo olarak da en az 130 filandi. Tabi aşılama filan yaptırmış olabilir. Normal yollarla hamile kaldım dedi ama bilemiyorum.
Aralıklı oruç sağlık için de çok önerilen bir yöntem. özellikle bol yürüyüş stres psikolojik için de çok faydalı kafanı dinlendirir hemAralıklı oruca başladım zaten canım ya. Ödem attım hafifledim hissediyorum. Vermem gereken bi 20 kilom var
Aynen canım birde bol yeşilliğe taktım bu ara .Yeşil yapraklı çiğ çiğ yiyorumAralıklı oruç sağlık için de çok önerilen bir yöntem. özellikle bol yürüyüş stres psikolojik için de çok faydalı kafanı dinlendirir hem
vallahi öyle ama yaAhahahahhahah valla çatladık buramıza geldi ya
limonı sık ye çok vitaminli hemAynen canım birde bol yeşilliğe taktım bu ara .Yeşil yapraklı çiğ çiğ yiyorum
hiiiç özenme evet şanslı olabiliriz ama bu insanın elinde değil kesinlikle genlerle de alakalı bide vücudu ergenlikte nasıl alıştırdığınla da alakalı. İnsan yemek yemeyi sevmeye bi başlarsa gerisi geliyor o sevme noktası işte kaçırılmamalıyiyip yiyip kilo alamayanlara o kadar özeniyorum kiyüksek kiloyla hamile kalanları duydukça ümitleniyorum
Sanırım benim de tam ihtiyacım olan böyle bir gruptucanım öncelikle hoşgeldin Mart grubu olarak biraz çatlaklar grubu olduk. Milletin sabrı çatladı artıkBat beklenen adet tarihi sat son adet tarihi
Bende ilk hamileliğimde 79 kiloyla hamile kalmıştım boyum 163 cm.kilon nedir bilmiyorum ama etrafımda 90 küsür kiloyla hamile kalan 2 arkadaşım vardı, ve daha yüksek kilolarda kalanlarıda çok duydum. Elbette kilo çok sağlıklı değil ama tek başına hamileliğe engel olduğunu düşünmüyorumyiyip yiyip kilo alamayanlara o kadar özeniyorum kiyüksek kiloyla hamile kalanları duydukça ümitleniyorum
Amin kuzum. Güzel haberi er geç alacağız merak etmeyok ben o kadar değilim ya.. çok sağol canım bilgi için bakalım Rabbim versin bana da inşallah
Ayyy değmez mi yaaaO isteksizlik sizin ilişkinizle alakalı değil tabii ki, yaşadığın bu süreçle alakalı. Bazen insan tükenmiş yorulmuş hissediyor ama sonunda muhteşem bişey var düşünsenedeğmez mi? Bence bütün sıkıntılara değer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?