Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hastanede calisiyorum ortopedi doktoruna gosterdim fitik degil dedi b vit eksikligi de yspar ddi vitamin vurdurdum dun. Gece kasik agrim adet olacsk gibiydi ama adetime daha var... a adet olcaksamdw olayim ona gore bu ay ilk kez klomene baslayacagim
Gökçe canım senin bat ne zaman?

Kızlar ya etrafınızda yada tanıdıklarınızdan fazla kilo sorunu olup hamile kalan var mı? Bana umut olun. Kilo vermeye çalışıyorum inş ama yolum daha uzun
Var canım. İş yerimden bı arkadaşın eşi ikiz doğurdu. Kilo olarak da en az 130 filandi. Tabi aşılama filan yaptırmış olabilir. Normal yollarla hamile kaldım dedi ama bilemiyorum.

ınsallaahh kuzumm, bat beklenen adet tarıhı kısaltılmışı

kız bende önimizdeki pazartesi yap dedim cumadan sonraki yani bu iş hoplama zıplama olmuyor tuttu mu tutuyor hiç belli olmuyor ama keşke hemen sıcaaak bir duşa girseydin.

Var canım. İş yerimden bı arkadaşın eşi ikiz doğurdu. Kilo olarak da en az 130 filandi. Tabi aşılama filan yaptırmış olabilir. Normal yollarla hamile kaldım dedi ama bilemiyorum.
yok ben o kadar değilim ya.. çok sağol canım bilgi için bakalım Rabbim versin bana da inşallah

yiyip yiyip kilo alamayanlara o kadar özeniyorum ki yüksek kiloyla hamile kalanları duydukça ümitleniyorum
hiiiç özenme evet şanslı olabiliriz ama bu insanın elinde değil kesinlikle genlerle de alakalı bide vücudu ergenlikte nasıl alıştırdığınla da alakalı. İnsan yemek yemeyi sevmeye bi başlarsa gerisi geliyor o sevme noktası işte kaçırılmamalı

canım öncelikle hoşgeldin Mart grubu olarak biraz çatlaklar grubu olduk. Milletin sabrı çatladı artık Bat beklenen adet tarihi sat son adet tarihi
Sanırım benim de tam ihtiyacım olan böyle bir gruptu kaç yıldır bekle bekle içim şişti , kafa dağıtmam iyi olacak çok mutlu oldum böyle bir ortam bulduğum için

yiyip yiyip kilo alamayanlara o kadar özeniyorum ki yüksek kiloyla hamile kalanları duydukça ümitleniyorum
Bende ilk hamileliğimde 79 kiloyla hamile kalmıştım boyum 163 cm.kilon nedir bilmiyorum ama etrafımda 90 küsür kiloyla hamile kalan 2 arkadaşım vardı, ve daha yüksek kilolarda kalanlarıda çok duydum. Elbette kilo çok sağlıklı değil ama tek başına hamileliğe engel olduğunu düşünmüyorum

Ayyy değmez mi yaaa civcivlerimiz bir gelsin unutucaz inşallah bu günleri iyi hatırlayacağız gün gelecek

Kızlar yumurtlamadan sonra gynopol içmeye devam edim mi gerek var mı bişey olmaz herhalde doktor bir ay ic demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…