Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhaba. Aslında yaza doğru gebelik planlıyordum ama kontrollerde öğrendim ki fsh 13 amh 0.31 Bu ay korunmayı bırakacağım inşallah olur en kısa zamanda.. Var mı aynı durumda olan acaba?
Doktorunuz bisey soylemedi mi. Benim fsh 11, amh 0,68. Ama 39 yasindayim. Hemen tup bebek diyen de oldu, olabilir ama uzun surer diyen, 6ay kendiniz deneyin diyen de oldu. Yasiniz ve cocugunuzun olup olmamasi onemli karar vermenizde.

Sanırım benim de tam ihtiyacım olan böyle bir gruptu kaç yıldır bekle bekle içim şişti , kafa dağıtmam iyi olacak çok mutlu oldum böyle bir ortam bulduğum için
kesınlıkleee, burda hem cok sey ogrenıyor ınsan hemde kafa dagıtıyor , hoşgeldin canım

Sanırım benim de tam ihtiyacım olan böyle bir gruptu kaç yıldır bekle bekle içim şişti , kafa dağıtmam iyi olacak çok mutlu oldum böyle bir ortam bulduğum için
hoşgeldin aramıza o halde şimdi hemen dökül ne zamandır deniyorsun ilk çocuğun mu olacak? batın satın adet döngün?

Dün yumurtlamaydi ovulasyon da bugün tekrar yaptım sizce çatlama mi yoksa bugünde mi yumurtlama fikriniz nedir

Eklentiler

• IMG_20220224_160940.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 59
hoşgeldin aramıza o halde şimdi hemen dökül ne zamandır deniyorsun ilk çocuğun mu olacak? batın satın adet döngün?
Hoş buldum iyiki buldum Birtane çocuğum var ki o benim mucizem diyebilirim benimle beraber safra kesesi ameliyatına girmiş haberim yoktu hamile olduğumdan ama çok şükür Rabbime sağlıkla kucağıma aldım Birde kuzuma kardeş istedik 1 yıl normal denedik sonra pandemi patlak verdi ara verdik derken baktık yine olmuyor doktora gitmeye başladık en özelinden en devletine gitmediğim hastane kalmadı ne eşim de nede bende bir sıkıntı yok sebepsiz inft.denildi . En son aşılama o da olmadı kısmet demek ki zamanı var dedik dinlenmeye çekildim ama yine de gönül istiyor Rabbim isteyen herkese sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin

Beni de ekler misin bat 24 mart

Yaaaaaaaa..Sevindim canım ..Bıktım bu kilolardan ya. Ama pes etmedim yine yapıyorum sağlıklı beslenip spor yapıyorum
Benim de var kilolu ve hamile kalıp bebişini kucağına alan tanıdıklarım. Darısı size.. Zaten dikkat ediyormuşsunuz çok güzel olur sonu da inşallah

Yaa dayanamıyorumki sen bitane test hakkını kullandın şimdi ben yapim çıkmazsa cumartesi sen yapmazsın, pazartesi birlikte yaparız
hahaha tamam zaten batlarımız aynı gibi sen haftasonu yap çılmazsa ben pazartesi yaparım baktık oda olmadı çarşamba birlikte yaparız

Sat: 14 şubattı genelde 28 günde bir oluyor Bat ' ta 12 Mar olur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…