- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #2.821
Doktorunuz bisey soylemedi mi. Benim fsh 11, amh 0,68. Ama 39 yasindayim. Hemen tup bebek diyen de oldu, olabilir ama uzun surer diyen, 6ay kendiniz deneyin diyen de oldu. Yasiniz ve cocugunuzun olup olmamasi onemli karar vermenizde.Herkese merhaba. Aslında yaza doğru gebelik planlıyordum ama kontrollerde öğrendim ki fsh 13 amh 0.31Bu ay korunmayı bırakacağım inşallah olur en kısa zamanda.. Var mı aynı durumda olan acaba?
kesınlıkleee, burda hem cok sey ogrenıyor ınsan hemde kafa dagıtıyor , hoşgeldin canımSanırım benim de tam ihtiyacım olan böyle bir gruptukaç yıldır bekle bekle içim şişti , kafa dağıtmam iyi olacak çok mutlu oldum böyle bir ortam bulduğum için
Vallahi ya hayırlısıyla bu hafta bi geçseydi rahatlıcaktık ben cumartesi test yapıcam bide pazartesibiz düşün düşün kafayı yicezşu zaman artık bi geçseydi
hoşgeldin aramıza o haldeSanırım benim de tam ihtiyacım olan böyle bir gruptukaç yıldır bekle bekle içim şişti , kafa dağıtmam iyi olacak çok mutlu oldum böyle bir ortam bulduğum için
kız hani seninle yoldaştık cumartesi nerden çıktıVallahi ya hayırlısıyla bu hafta bi geçseydi rahatlıcaktık ben cumartesi test yapıcam bide pazartesi
Yaa dayanamıyorumki sen bitane test hakkını kullandın şimdi ben yapim çıkmazsa cumartesi sen yapmazsın, pazartesi birlikte yaparıznı
kız hani seninle yoldaştık cumartesi nerden çıktıgel pazartesini bekleyelim
Canim 4 mart gosteriyor takvimde ama dedigim gibi 36 gun sonra ya atmis takvim.. bence benim bu haftz olmam lazmGökçe canım senin bat ne zaman?
koyu duruyo en alttakı canım, havuç ye çatlasınDün yumurtlamaydi ovulasyon da bugün tekrar yaptım sizce çatlama mi yoksa bugünde mi yumurtlama fikriniz nedir
Hoş buldum iyiki buldumhoşgeldin aramıza o haldeşimdi hemen dökül ne zamandır deniyorsun ilk çocuğun mu olacak? batın satın adet döngün?
Bugün mu yesem yoksa yarında yapıp catlamamissa o zaman mi havuç yemeye başlasam riske atar miyim kistlesme olur mu ilk defa bigunden uzun sürdü yumurtlamakoyu duruyo en alttakı canım, havuç ye çatlasın
Beni de ekler misin bat 24 martHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Benim de var kilolu ve hamile kalıp bebişini kucağına alan tanıdıklarım. Darısı size.. Zaten dikkat ediyormuşsunuz çok güzel olur sonu da inşallahYaaaaaaaa..Sevindim canım ..Bıktım bu kilolardan ya. Ama pes etmedim yine yapıyorum sağlıklı beslenip spor yapıyorum
hahahaYaa dayanamıyorumki sen bitane test hakkını kullandın şimdi ben yapim çıkmazsa cumartesi sen yapmazsın, pazartesi birlikte yaparız
Maalesef söküldümkuz
kuzuuu yoksa
bugunden basla canım havuca sen dunde pıkmıs bugunde, bu arada degerlendırBugün mu yesem yoksa yarında yapıp catlamamissa o zaman mi havuç yemeye başlasam riske atar miyim kistlesme olur mu ilk defa bigunden uzun sürdü yumurtlama
Sat: 14 şubattı genelde 28 günde bir oluyor Bat ' ta 12 Mar olur sanırımHoş buldum iyiki buldumBirtane çocuğum var ki o benim mucizem diyebilirim benimle beraber safra kesesi ameliyatına girmiş haberim yoktu hamile olduğumdan ama çok şükür Rabbime sağlıkla kucağıma aldım Birde kuzuma kardeş istedik 1 yıl normal denedik sonra pandemi patlak verdi ara verdik derken baktık yine olmuyor doktora gitmeye başladık en özelinden en devletine gitmediğim hastane kalmadı ne eşim de nede bende bir sıkıntı yok sebepsiz inft.denildi . En son aşılama o da olmadı kısmet demek ki zamanı var dedik dinlenmeye çekildim ama yine de gönül istiyor Rabbim isteyen herkese sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin
Aynen öyle yapalım bencedehahahatamam zaten batlarımız aynı gibi sen haftasonu yap çılmazsa ben pazartesi yaparım baktık oda olmadı çarşamba birlikte yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?