Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birisi şöyle hiç bilmeyen birisine anlatır gibi (yani ben ) yumurtlama, çatlama önü sonu bi anlatabilir mi
yani en önemli tarih noluyor burada? ne zaman ilişki lazım ne zaman kaçırmamak lazım
yumurtlayınca noluyor çatlayınca noluyor gebelik açısından diye
noluuuuuur

sen şimdi dinlenmeye çekilsin ya kesin olur inşallah bu süreçler psikoloji ile de son derece yakın ilgili. bak ilk bebeğine maşallah senden hiç vazgeçmemiş aferin ona darısı ikinciye inşallah

Tatlım bende jel olmadan yapamıyorum doktora sordum internetten yaz gebelik zarar vermeyen ürünler var ben consievense diye bir şey kullanıyorum Tr de var bildiğim kadarıyla hatta onu. Folik asitini dekullanıyorum
ben bunu yazdım google a bişey çıkmadı ama

hangi. gün yumurtlaman oldu? yumurtlama sürecini nasık takip ediyorsın
Birkaç defa testlerle takip ettim tedavi surecinde doktorlarla takip ettim bazen akışına bıraktım ama o zamnda akıntılarla anladım, ki yumurtlama var ve hiç şaşmadı hep 14. Güne denk geldi yumurlama.

Birkaç defa testlerle takip ettim tedavi surecinde doktorlarla takip ettim bazen akışına bıraktım ama o zamnda akıntılarla anladım, ki yumurtlama var ve hiç şaşmadı hep 14. Güne denk geldi yumurlama.
Bu ay daha yumurtlamaya var hafta sonuna denk geliyor büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…