- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #2.841
kanaman devam etti dimiMaalesef söküldüm
Degerlendiriyoruz adamın canına tak edecek artıkbugunden basla canım havuca sen dunde pıkmıs bugunde, bu arada degerlendır
sen şimdi dinlenmeye çekilsin ya kesin olur inşallahHoş buldum iyiki buldumBirtane çocuğum var ki o benim mucizem diyebilirim benimle beraber safra kesesi ameliyatına girmiş haberim yoktu hamile olduğumdan ama çok şükür Rabbime sağlıkla kucağıma aldım Birde kuzuma kardeş istedik 1 yıl normal denedik sonra pandemi patlak verdi ara verdik derken baktık yine olmuyor doktora gitmeye başladık en özelinden en devletine gitmediğim hastane kalmadı ne eşim de nede bende bir sıkıntı yok sebepsiz inft.denildi . En son aşılama o da olmadı kısmet demek ki zamanı var dedik dinlenmeye çekildim ama yine de gönül istiyor Rabbim isteyen herkese sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin
hangi. gün yumurtlaman oldu? yumurtlama sürecini nasık takip ediyorsınSat: 14 şubattı genelde 28 günde bir oluyor Bat ' ta 12 Mar olur sanırım
Aynen öyle bakalım her ayda nasibimizi arıyoruzkanaman devam etti dimineyse nice uzun yıllarımız var çok. şükür ki adet oluyoruz şansımız hep var konuşarak destek. olarak önümüze bakacağız
hahah bzde aynıyız salı carsamba degerendırdık mecbur bugunde olcak yumurtam catlamıs :)Degerlendiriyoruz adamın canına tak edecek artık
ben bunu yazdım google a bişey çıkmadı amaTatlım bende jel olmadan yapamıyorum doktora sordum internetten yaz gebelik zarar vermeyen ürünler var ben consievense diye bir şey kullanıyorum Tr de var bildiğim kadarıyla hatta onu. Folik asitini dekullanıyorum
üzülmeAynen öyle bakalım her ayda nasibimizi arıyoruz
Süt geliyorsa prolaktin yükselmiş olabilir incir vb yemeyin sakınBenimde göğüs ucum beyazladı ya neden acaba ?
Ahahah bzde aynıyız salı carsamba degerendırdık mecbur bugunde olcak yumurtam catlamıs :)
bıızmkı dunden razıda benım kasık agrım var yaa
hoşgeldiniz
Benim kasık bel ağrısı hafif senin nasıl fazla mihahah bzde aynıyız salı carsamba degerendırdık mecbur bugunde olcak yumurtam catlamıs :)
bıızmkı dunden razıda benım kasık agrım var yaa
Yok hayır süt falan gelmiyor sadece beyazlık varSüt geliyorsa prolaktin yükselmiş olabilir incir vb yemeyin sakın
ya dün çok agrıdı kasıklarım alt karın, bide diz dirsek pozisyonu denıyoruz bu ay hep yanı baya agrım olduBenim kasık bel ağrısı hafif senin nasıl fazla mi
Birkaç defa testlerle takip ettim tedavi surecinde doktorlarla takip ettim bazen akışına bıraktım ama o zamnda akıntılarla anladım, ki yumurtlama var ve hiç şaşmadı hep 14. Güne denk geldi yumurlama.hangi. gün yumurtlaman oldu? yumurtlama sürecini nasık takip ediyorsın
Bu ay daha yumurtlamaya var hafta sonuna denk geliyor büyük ihtimal.Birkaç defa testlerle takip ettim tedavi surecinde doktorlarla takip ettim bazen akışına bıraktım ama o zamnda akıntılarla anladım, ki yumurtlama var ve hiç şaşmadı hep 14. Güne denk geldi yumurlama.
Yaa olan kasık ağrımda gitti allahım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?