- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
- 53
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #2.861
Sen yinede yediğine ictigine dikkat et, stres yapma relax ol düzelirYok hayır süt falan gelmiyor sadece beyazlık var
bende öyle gelen akıntıma göre değerlendiriyorum kasık ağrılarımdan da anlıyorum. Bakalım ya Allah hayırlısını nasip etsinBu ay daha yumurtlamaya var hafta sonuna denk geliyor büyük ihtimal.
Yok herkeste aynı olmuyo kimi yerleşme kanaması yaşıyo kimi yaşamıyoKızlar bat a 3-4 gün kala yerleşme kanaması/lekenmesi herkeste olmalı mı? yada illa akıntı mı gelmeli?
Canım yumurtan belli bir olgunluğa erişince tuplerine düşüyor buna yumurtalama veya çatlama diyorlar eğer yumurta tüplere düştüğünde spermle karşılaşırsa gebelik oluşuyor..Her ay 1 adet yumurta olgunluğa ulaşıp tuplere düşüyor bu bir ay sağdan bir ay soldan oluyor..O yüzden gebelik için yumurtlama günün, öncesi ve sonrası önemli yanı eşin saglikliysa 3 gün değerlendirilmesi gerek eğer değilse 1 gün aralıklarla değerlendirilmesi gerek ama yumurtlama günü ve öncesi muhakkak olmalı çok önemli o günler..Birisi şöyle hiç bilmeyen birisine anlatır gibi (yani ben) yumurtlama, çatlama önü sonu bi anlatabilir mi
yani en önemli tarih noluyor burada? ne zaman ilişki lazım ne zaman kaçırmamak lazım
yumurtlayınca noluyor çatlayınca noluyor gebelik açısından diye
noluuuuuur
Yok olmuyor iki tanıdığım hamile lekelenme bile olmadı onlardaKızlar bat a 3-4 gün kala yerleşme kanaması/lekenmesi herkeste olmalı mı? yada illa akıntı mı gelmeli?
Diz dirsek denedigim aylarda hep negatif sonuç almıştım ilk gebeliğimde ayaklarımı kaldirdigim ay olmuştu sonu düşükle sonuçlandı maalesef bu ay da aynı taktiği yapıyorum faydası olur inşallah. Yumurtlama zamanımız aynı senle gebelik testi ne zaman yapmayı düşünüyorsunya dün çok agrıdı kasıklarım alt karın, bide diz dirsek pozisyonu denıyoruz bu ay hep yanı baya agrım oldu
kuzu bende popo kaldırma vs cok denedım ama olmadı, bırde bnu denıycem bakalım nasıp hepsı bahane gercı de vaktı geldıyse olur ınsalllah hayırlısı.Diz dirsek denedigim aylarda hep negatif sonuç almıştım ilk gebeliğimde ayaklarımı kaldirdigim ay olmuştu sonu düşükle sonuçlandı maalesef bu ay da aynı taktiği yapıyorum faydası olur inşallah. Yumurtlama zamanımız aynı senle gebelik testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun
keşke yaşasak ya erkenden öğrenmiş oluruzYok herkeste aynı olmuyo kimi yerleşme kanaması yaşıyo kimi yaşamıyo
vücut işte değişkenlik gösteriyor demek ki, ay üç dört gün geçsede test yapabilsek ya üfff vallaYok olmuyor iki tanıdığım hamile lekelenme bile olmadı onlarda
Değerlendirmen gereken günlere gelince eğer adetin 28 ile 35 gün arasında oluyorsa 14.ncu gün ile 21.nci gün arasını 1 gün ilişki 1 gün ara şeklinde değerlendirin buna gün aşırı ilişki denir..Birisi şöyle hiç bilmeyen birisine anlatır gibi (yani ben) yumurtlama, çatlama önü sonu bi anlatabilir mi
yani en önemli tarih noluyor burada? ne zaman ilişki lazım ne zaman kaçırmamak lazım
yumurtlayınca noluyor çatlayınca noluyor gebelik açısından diye
noluuuuuur
Takmıcam düşünmicembenim oda yok tertemiz mis. gibi yaşıyorum
Teşekkür ederim canım sağolSen yinede yediğine ictigine dikkat et, stres yapma relax ol düzelir
Haklısın canım nasip meselesi bende erken yapmayı düşünmüyorum hep erkenden başlayıp psikolojimi bozuyordum bu ay bol hamisli bir ay olur inşallahkuzu bende popo kaldırma vs cok denedım ama olmadı, bırde bnu denıycem bakalım nasıp hepsı bahane gercı de vaktı geldıyse olur ınsalllah hayırlısı.
bugun sanırım dız dırsek deneyemıycem karın tarafım agrıyor
evet canımm bnımde dun yumurtlamaydı, erken yapmıycam ya oncekı aylar erkende baslıyordum adete bır hafta kala sonra stres olyor ınsan adete 2 gun kala yaparım ancak
Aminnbende öyle gelen akıntıma göre değerlendiriyorum kasık ağrılarımdan da anlıyorum. Bakalım ya Allah hayırlısını nasip etsin
bende ayaklarımı kaldırdım bi. kez diğer denemelerinde de sağıma dönüp yattımDiz dirsek denedigim aylarda hep negatif sonuç almıştım ilk gebeliğimde ayaklarımı kaldirdigim ay olmuştu sonu düşükle sonuçlandı maalesef bu ay da aynı taktiği yapıyorum faydası olur inşallah. Yumurtlama zamanımız aynı senle gebelik testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun
Ben hep özele gidiyordum, ilk defa devlet hastanesine randevu buldum şimdi devlet hastanesine gidiyorum. Seninde özel sanırımCumartesi günüinşallah güzel güzel büyüyüp döllenirler de uğraştırmazlar bizi
şunu da belirtelim bence adet döngün 28 günse 14. gün eğer döngün 30 ise 16 33 ise 19Değerlendirmen gereken günlere gelince eğer adetin 28 ile 35 gün arasında oluyorsa 14.ncu gün ile 21.nci gün arasını 1 gün ilişki 1 gün ara şeklinde değerlendirin buna gün aşırı ilişki denir..
Misal ; sen 1 Martta adet oldun, senin 14.ncu günün adetin başlangıcından itibaren ayın 14 üne yani 14 Marta tekabül eder..değerlendirmeniz gereken günler 12 14 16 18 20 dir. Bu şekilde yaparsan bı sorun yoksa Allah'ın izniyle olur. Adetin ilk gününü baz al 14.ncu gün ve 21.nci gün arasını gün aşırı değerlendirin adetlerin çok duzensizse doktor yardımı alabilirsin
yaaaa kız yapmadan yazsaydın senin tutardık. Batın ne zamandıDayanamadım test yaptım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?