- 10 Şubat 2022
- 389
- 495
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #2.881
Evet bende özele gidiyorum ama hastane değil klinik. Burada devletten kimse memnun değil malesefBen hep özele gidiyordum, ilk defa devlet hastanesine randevu buldum şimdi devlet hastanesine gidiyorum. Seninde özel sanırım
normalde doğum. kontrol hapını bıraktığının ertesi ay hamile kalma oranın normale göre daha yüksektir. Hatta grubumuzda bir arkadaş hamile kalmak için iki ay bilerek doğum kontrol hapı kullanmıitı yanlış hatırlamıyorssam o yüzden bence onunla alakalı değildir. Ben de bu ay olmazsa eşime değerlerimize baktıralım çocuk olsun olmasın beden sağlığımız için diyip götürcem.kızlar ne kadar zaman denedikten sonra doktora gittiniz? Eşinizi gitmeye nasıl ikna ettinizBen üç aydır deniyorum, altı ay öncesinde doğum kontrol hapı kullanıyordum onun etkisi devam etmiyordur inşallah
Bende muayenehaneye gidiyordum devlete randevu bulunca gideyim dedim, çok beğendimEvet bende özele gidiyorum ama hastane değil klinik. Burada devletten kimse memnun değil malesef
Nur sen kaç aydır deniyorsunnormalde doğum. kontrol hapını bıraktığının ertesi ay hamile kalma oranın normale göre daha yüksektir. Hatta grubumuzda bir arkadaş hamile kalmak için iki ay bilerek doğum kontrol hapı kullanmıitı yanlış hatırlamıyorssam o yüzden bence onunla alakalı değildir. Ben de bu ay olmazsa eşime değerlerimize baktıralım çocuk olsun olmasın beden sağlığımız için diyip götürcem.
Canım verdiğim tarihler arasında yumurtlama gerçekleştiği için test yapmaya gerek kalmıyor 14 ile 21.nci günleri gün aşırı değerlendirdiğinde kaçırma şansı kalmiyor bu şekilde test stresine girmiyorsun. Yumurtlama her ay aynı zaman diliminde gerçekleşmiyor malesef. Bir ay 14 ünde olursa diğer ay 16 sında olabilir..Hatta kadınlarda senede 3 4 ay yumurtlama olmuyor.. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunacak diye bişeyde yokmuş..Yumurtlamadan sonra 12 ve 18.nci gün arasında adet gerçeklesebiliyormuş... Ovulasyon testleri herzaman doğruyu vermiyor o testleri yaparken doktor takibiyle gitmek daha sağlıklı olacaktır..şunu da belirtelim bence adet döngün 28 günse 14. gün eğer döngün 30 ise 16 33 ise 19yani kızlar ortalama 14 der ama bu döngüye göre değişiklik gösterebiliyor. Hatta bazı vücutlar ayda. iki kez yumurtluyor işte bu dönemler tam bilenemdiği için hamilelik testi gibi bir test var adı ovulasyon her gün onları yapıyorlar orada iki koyu çizgi görünce yumurtlama diyip beraber olmaya başlıyorlar
Bildiğim kadarı ile yaş 35 altı ise 1 yıl 35 üstü ise 6 ay dı sanırım benim dok. Öyel demiştikızlar ne kadar zaman denedikten sonra doktora gittiniz? Eşinizi gitmeye nasıl ikna ettinizBen üç aydır deniyorum, altı ay öncesinde doğum kontrol hapı kullanıyordum onun etkisi devam etmiyordur inşallah
1 sene sonra gittik doktor kendisi eşimi çağırdı ikna etmedim.. 8 ay içinde olmayınca kontrole gidebilirsiniz..Doğum kontrol hapları bozuk olan değerlerini düzenleyeceği için aksine hemen gebe kalman mümkün en ağır antibiyotikler bile 10 gün sonra vücuttan atılıyor yumurtlama dönemini yakalayamamissinizdir.. henüz erken vücudun kendini hazırlasın stres yapmakızlar ne kadar zaman denedikten sonra doktora gittiniz? Eşinizi gitmeye nasıl ikna ettinizBen üç aydır deniyorum, altı ay öncesinde doğum kontrol hapı kullanıyordum onun etkisi devam etmiyordur inşallah
Vala biz 6 aydan sonra gittik esimle beraber ikna etmeme gerek kalmadı arkadaslarında varikosel vs olan coktu kendi gitti direk. kadın dogumcular 1 yıl dolmadan cok bakmak istemiyolar o yuzden iyi doktor bulmak gerekiyor kadın konusundakızlar ne kadar zaman denedikten sonra doktora gittiniz? Eşinizi gitmeye nasıl ikna ettinizBen üç aydır deniyorum, altı ay öncesinde doğum kontrol hapı kullanıyordum onun etkisi devam etmiyordur inşallah
Sen ne zamndır istiyorsun ilk mi olacak ?
Bu marka nın ürünü jel olanda yazım yanlışı yapmış olabilirimben bunu yazdım google a bişey çıkmadı ama
4 aydır canımNur sen kaç aydır deniyorsun
Hayır tabikide olmayada bilir şart değilKızlar bat a 3-4 gün kala yerleşme kanaması/lekenmesi herkeste olmalı mı? yada illa akıntı mı gelmeli?
bu eskiler hiçbir şey yapmadan nasıl patır patır doğuruyorlarmış yaCanım verdiğim tarihler arasında yumurtlama gerçekleştiği için test yapmaya gerek kalmıyor 14 ile 21.nci günleri gün aşırı değerlendirdiğinde kaçırma şansı kalmiyor bu şekilde test stresine girmiyorsun. Yumurtlama her ay aynı zaman diliminde gerçekleşmiyor malesef. Bir ay 14 ünde olursa diğer ay 16 sında olabilir..Hatta kadınlarda senede 3 4 ay yumurtlama olmuyor.. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunacak diye bişeyde yokmuş..Yumurtlamadan sonra 12 ve 18.nci gün arasında adet gerçeklesebiliyormuş... Ovulasyon testleri herzaman doğruyu vermiyor o testleri yaparken doktor takibiyle gitmek daha sağlıklı olacaktır..
benimde yumurtlama 17 ŞubatKıslar ya çok hafif kasık ağrısı var bende neden oluyo acaba..Yumurtalama 18 şubatta olmuştu..
Canım benide eklermisin 22 mart şubattan transfer oldum inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu ay. Bir sorum olacak yumurta kalitesi için bişeyler yapan var mı bu ay yapmak istiyorum bir bilgim yok ne iyi gelirHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Olabildiğince kalcani dik kaldirmani tavsiye ederim en hızlı spermin tüpe ulaşması 30 dj sürerken bu pozisyonda o sürenin kisaldigini düşünüyorum tabi böyle amuda kalka kalka beyin travması gecirecem az kaldıbende ayaklarımı kaldırdım bi. kez diğer denemelerinde de sağıma dönüp yattım
Canım yenç başladı gün içinde yoktu..Merak içindeyim tekrar mı yumurluyorum acababenimde yumurtlama 17 Şubatbende özellikle gece yattığımda hafif kasık ağrısı ve gün içinde bol gazım var. Onun dışında hiçbiryerim ne acıyor ne ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?