- 10 Nisan 2016
- 8.760
- 12.802
- 248
- 37
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #2.901
Vallaha bende merak ettim.. ozanan İnshaAllah bende öğrenirimhemşire kardeşime de sordum abla Evet böyle şeyler var dedi hamile olalım da cinsiyet heyecanınıa geçince söylicem
Dün akşamdan beri gaz sıkıntısı çekiyorum sadece ama belirti olarak düşünmeli miyim bilemedim canım.H Hello Kity tatlımmm sende bişi var mj? Bende kasık ağrısı başladı hafif
MashaAllah .. ortasındaki kırmızı çizgi niye çıktı ki? İnshaAllah test bozuk değildir gerçi bozuk olsa c çizgisi olmazzdiMerhaba hanımlar bir test bağımlısı olarak ben de maalesef hislerime yenik düşüp test yaptim
7 Martyaaaa kız yapmadan yazsaydın senin tutardık. Batın ne zamandı
Bacım vallaha bende az önce seni düşündüm dedim. Ne yaptı bu gözlüklü kız diyesanki var gibi bat ne zaman
Eskilerin yedikleri içtikleri herşey saglikliydi sağlık sorunları yoktu bizim donemimizdeki gibi bı evde 2 kişi çalışmıyordu tek kişi çalışsa yetiyordu haliyle ilişki sıklığı fazlaydı..Bizde adam veya kadın eve bı geliyor pert dinlensin mi degerlendirsin mi ? Günümüzde stres yükü de çok fazla çok normal zaten şuan dünyadaki tüm planlar insan nüfusunu azaltmaya yönelik Allah bilir nelerle zehirleniyoruz ama haberimiz yok..Ben artık gebe kalmayı geçtim sağlıklı bı evlat elime alabilirsem oturup dua edicem etrafımdaki herkesin bebeği prematüre doğumbu eskiler hiçbir şey yapmadan nasıl patır patır doğuruyorlarmış yabiz neler yapuyoruz hesaplıyoruz
Gebelikten önce covit pozitif çıkacağım heralde,halsizlik,boğaz ağrısı.Kucuk yerde yaşayınca birincisi gebelik testi ikincisi covit testi vermeye utanır oldumMashaAllah .. ortasındaki kırmızı çizgi niye çıktı ki? İnshaAllah test bozuk değildir gerçi bozuk olsa c çizgisi olmazzdi
Gaz sorunu dünden beri varda ben soğuk almışımdır diye düşündüm hep..Gebelik belirtisi mi gaz sorunu hiç bilmiyorumDün akşamdan beri gaz sıkıntısı çekiyorum sadece ama belirti olarak düşünmeli miyim bilemedim canım.
ayy ne güldüm yaOlabildiğince kalcani dik kaldirmani tavsiye ederim en hızlı spermin tüpe ulaşması 30 dj sürerken bu pozisyonda o sürenin kisaldigini düşünüyorum tabi böyle amuda kalka kalka beyin travması gecirecem az kaldı
evet canım öyle diyor internetGaz sorunu dünden beri varda ben soğuk almışımdır diye düşündüm hep..Gebelik belirtisi mi gaz sorunu hiç bilmiyorum
adetine bir hafta kalmış sanmıyorumCanım yenç başladı gün içinde yoktu..Merak içindeyim tekrar mı yumurluyorum acaba
Canım onlar hormonsuz besleniyormus su an ki yediğimiz tavuklar etler hersey sıkıntılı ondan..bu eskiler hiçbir şey yapmadan nasıl patır patır doğuruyorlarmış yabiz neler yapuyoruz hesaplıyoruz
Benim de esim bacaklarımı kaldırıyor bir gün belim kırılcak diyorumOlabildiğince kalcani dik kaldirmani tavsiye ederim en hızlı spermin tüpe ulaşması 30 dj sürerken bu pozisyonda o sürenin kisaldigini düşünüyorum tabi böyle amuda kalka kalka beyin travması gecirecem az kaldı
evet doğru o kısımda varCanım onlar hormonsuz besleniyormus su an ki yediğimiz tavuklar etler hersey sıkıntılı ondan..
Bizim üroloji doktorumuz yasakladı.. canınız cekince yiyin diğer türlü bakliyat sebze vs tüketin dedi tavuk ve et kısıtlı..evet doğru o kısımda var
Allah sağlıcakla bebek sahibi olmayan nasip etsin kızlarEskilerin yedikleri içtikleri herşey saglikliydi sağlık sorunları yoktu bizim donemimizdeki gibi bı evde 2 kişi çalışmıyordu tek kişi çalışsa yetiyordu haliyle ilişki sıklığı fazlaydı..Bizde adam veya kadın eve bı geliyor pert dinlensin mi degerlendirsin mi ? Günümüzde stres yükü de çok fazla çok normal zaten şuan dünyadaki tüm planlar insan nüfusunu azaltmaya yönelik Allah bilir nelerle zehirleniyoruz ama haberimiz yok..Ben artık gebe kalmayı geçtim sağlıklı bı evlat elime alabilirsem oturup dua edicem etrafımdaki herkesin bebeği prematüre doğum
et neden kısıtlıBizim üroloji doktorumuz yasakladı.. canınız cekince yiyin diğer türlü bakliyat sebze vs tüketin dedi tavuk ve et kısıtlı..
Kırmızı et haftada bir kere musade var yaglı oldugu icin canım hormonlarla oynama seyi yüksek oluyoret neden kısıtlıbenim. kırmızı etsiz öğünüm geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?