Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu eskiler hiçbir şey yapmadan nasıl patır patır doğuruyorlarmış ya biz neler yapuyoruz hesaplıyoruz
Eskilerin yedikleri içtikleri herşey saglikliydi sağlık sorunları yoktu bizim donemimizdeki gibi bı evde 2 kişi çalışmıyordu tek kişi çalışsa yetiyordu haliyle ilişki sıklığı fazlaydı..Bizde adam veya kadın eve bı geliyor pert dinlensin mi degerlendirsin mi ? Günümüzde stres yükü de çok fazla çok normal zaten şuan dünyadaki tüm planlar insan nüfusunu azaltmaya yönelik Allah bilir nelerle zehirleniyoruz ama haberimiz yok..Ben artık gebe kalmayı geçtim sağlıklı bı evlat elime alabilirsem oturup dua edicem etrafımdaki herkesin bebeği prematüre doğum

MashaAllah .. ortasındaki kırmızı çizgi niye çıktı ki? İnshaAllah test bozuk değildir gerçi bozuk olsa c çizgisi olmazzdi
Gebelikten önce covit pozitif çıkacağım heralde,halsizlik,boğaz ağrısı.Kucuk yerde yaşayınca birincisi gebelik testi ikincisi covit testi vermeye utanır oldum

Benim de esim bacaklarımı kaldırıyor bir gün belim kırılcak diyorum

Allah sağlıcakla bebek sahibi olmayan nasip etsin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…