- 3 Nisan 2021
- 1.246
- 1.096
- 83
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #2.921
Şekilden şekile giriyoruz bununda mükâfatını alırız inşallahBenim de esim bacaklarımı kaldırıyor bir gün belim kırılcak diyorum
Olabilirsin tabi canım hem gebeliğini ilk öğrenen olursan bizede dua edersinEğer nasip olursa olursa şubat sonu mart başında gibi belli olur benim. O xamna ben bu grupta olmalıyım değil mi
Ayyy ne heyecanlı yaa gözün aydın canım benimpartalina_ R Random3 kızlar bugün keseyi gördüüm haftaya cuma da kalp atışı için çağırdı. Siz neler yapıyorsunuz bu ay. İnşallah bu ay sizinde güzel haberlerinizi alırıız partalina_ aşılama yaptırcaktın sen bu ay canım naptın?
Elimde olsa bat bittiği gün test yapacamdaha çok var kız şimdi çıkmaz. ah biz sabırsızlar
Ay hadi inşallah şifa oluur sonunda da sağlıklı gebelik nasip olurAyyy ne heyecanlı yaa gözün aydın canım benimdarısı pıt pıt minnak kalp atışlarını duymaya artık... bize de sağlıkla nasip etsin Allah benim pazartesi kontrol ve iğne günü. Bu ay çakşır suyu ve koenzim Q10 ekledik bebek diyetimize Bakalım inşallah biz de arkandan geliriz
Yok yeeaaa geçen ay öyle yaptık olmadı. Bu sefer spermler haşin olsun istiyorumAy hadi inşallah şifa oluur sonunda da sağlıklı gebelik nasip olurİğne öncesi iğne günü iğne sonrası değerlendirmedik gün bırakmıyorsun baak
Bende var gaz ...Rabbimmmm ya inşalah vermişsindir bu seferevet canım öyle diyor internet
Biz 8 aydır bacak kaldırmyaı denedik baktık olmuyo saldık artık yapmıyosBenim de esim bacaklarımı kaldırıyor bir gün belim kırılcak diyorum
Evet gaz ve şişkinlik belirtiymiş diyorlarGaz sorunu dünden beri varda ben soğuk almışımdır diye düşündüm hep..Gebelik belirtisi mi gaz sorunu hiç bilmiyorum
Ayy kesesini yesin teyzesipartalina_ R Random3 kızlar bugün keseyi gördüüm haftaya cuma da kalp atışı için çağırdı. Siz neler yapıyorsunuz bu ay. İnşallah bu ay sizinde güzel haberlerinizi alırıız partalina_ aşılama yaptırcaktın sen bu ay canım naptın?
Ayyyy tatlım inş birlikte hamileyizdirEvet gaz ve şişkinlik belirtiymiş diyorlarben diyemiyorum korkumdan. Bu ay da belirti uydurmak istemiyorum bı yerlerimden
Yarin bat degil karıştırdın sen 1 mart bat benim.kızzz yarın bat ın var mı vücudunda ağrın akıntın vs
Oyyypartalina_ R Random3 kızlar bugün keseyi gördüüm haftaya cuma da kalp atışı için çağırdı. Siz neler yapıyorsunuz bu ay. İnşallah bu ay sizinde güzel haberlerinizi alırıız partalina_ aşılama yaptırcaktın sen bu ay canım naptın?
Ay demin eşim işten gelince birden karnıma dokundu yanlışlıkla. Sonra bı garip hissettik ikimizde. Hamile misin yoksa dediAyyyy tatlım inş birlikte hamileyizdirne güzel olur ya
Sağlıkla kavuşun gözün aydınpartalina_ R Random3 kızlar bugün keseyi gördüüm haftaya cuma da kalp atışı için çağırdı. Siz neler yapıyorsunuz bu ay. İnşallah bu ay sizinde güzel haberlerinizi alırıız partalina_ aşılama yaptırcaktın sen bu ay canım naptın?
Benimde 34 haftada kasilmam basladi suyum vardi 90 100 sancim vardi 2 doktora ayni anda gidiyodum ilk doktora inansaydım erken dogurcaktim... 2 .ci doktorum hemen hastaneye gidelim dedi benle birlikte geldi hastaneye hemen mudahale etti ve durdurdu doğumumu. Oteki naptin diye aramadi bile beni. O yüzden hamilelik olustugunda begendigin 2 doktora ayni anda gitmeni öneririm...İlk bebeğimi doktor hatası yüzünden kaybettim. Erken doğdu 34 hafta 1900 gr . 2 kg olsun verelim sana dediler. Doğduktan 4 gün sonra Yoğun bakımda boğuldu. 1 yıl yoğun bakımda bitkisel hayatta kaldı. 2021 Nisan ayında kaybettim. 2020 Nisan ayında geldi. Şimdi tekrar hamile kalmak için cesaret topladım. Benim gebeliğe engel bir durumum fiziksel yok. Ruhsal çok. Karnımda kızımdan kalma kesik yarası yüreğime açtıkları koca bi boşluk. Hiçbiri aryam olmayacak. Kaç tane doğurursam doğurayım ben hep bir eksiğim. Ben kaç yaşında olursam olayım hep 1 yaşında bir cennet kuşunun annesiyim.
Şimdi cesur olmaya karar verdim. Kızımı öldürdüler. Ama beni öldürmelerine izin vermeyeceğim... Hayata yeniden tutunmak yeniden umut etmek için buna ihtiyacım var.
Hep ediyorum, Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Kaç gündür her adımımda dikkat ediyorum. Ne olur olmaz diyeOlabilirsin tabi canım hem gebeliğini ilk öğrenen olursan bizede dua edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?