Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy ne heyecanlı yaa gözün aydın canım benim darısı pıt pıt minnak kalp atışlarını duymaya artık... bize de sağlıkla nasip etsin Allah benim pazartesi kontrol ve iğne günü. Bu ay çakşır suyu ve koenzim Q10 ekledik bebek diyetimize Bakalım inşallah biz de arkandan geliriz

Ay hadi inşallah şifa oluur sonunda da sağlıklı gebelik nasip olur İğne öncesi iğne günü iğne sonrası değerlendirmedik gün bırakmıyorsun baak

Ay hadi inşallah şifa oluur sonunda da sağlıklı gebelik nasip olur İğne öncesi iğne günü iğne sonrası değerlendirmedik gün bırakmıyorsun baak
Yok yeeaaa geçen ay öyle yaptık olmadı. Bu sefer spermler haşin olsun istiyorum gün aşırı devam edicem bu ay toktorumu dinlicem

Gaz sorunu dünden beri varda ben soğuk almışımdır diye düşündüm hep..Gebelik belirtisi mi gaz sorunu hiç bilmiyorum
Evet gaz ve şişkinlik belirtiymiş diyorlar ben diyemiyorum korkumdan. Bu ay da belirti uydurmak istemiyorum bı yerlerimden

Ayy kesesini yesin teyzesi maşallah ona ben bı sabah aşılama yaptırdım kuzum.. dinleniyorum işte ayağa kalkınca epey bi ağrıyor ama yumurtaların çatlamasından sanırım.. biz bildiğin gibi beklemedeyiz

Ayyyy tatlım inş birlikte hamileyizdir ne güzel olur ya
Ay demin eşim işten gelince birden karnıma dokundu yanlışlıkla. Sonra bı garip hissettik ikimizde. Hamile misin yoksa dedi tuhaf bir andı inşallah bu ay güzel haberler alıp verelim canım

Benimde 34 haftada kasilmam basladi suyum vardi 90 100 sancim vardi 2 doktora ayni anda gidiyodum ilk doktora inansaydım erken dogurcaktim... 2 .ci doktorum hemen hastaneye gidelim dedi benle birlikte geldi hastaneye hemen mudahale etti ve durdurdu doğumumu. Oteki naptin diye aramadi bile beni. O yüzden hamilelik olustugunda begendigin 2 doktora ayni anda gitmeni öneririm...

Allah sana sabir versin... cok ama cook acidi benimde canim hikayene.. umarim hafifletir rabbim skintini..

Olabilirsin tabi canım hem gebeliğini ilk öğrenen olursan bizede dua edersin
Hep ediyorum, Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Kaç gündür her adımımda dikkat ediyorum. Ne olur olmaz diye
Kasıklarımda şişlik, adet gibi ağrı ve aşırı akıntı vardı. Hiç böyle olmazdı. Umuyorum pozitif çıkar hamilelik testim

Kızlar bu arada özel olarak yiyip içtiğiniz yada yememek gereken sakındığınız yicek içecekler var mı. Ben mesela taze naneyi çok seviyorum yeşil çayıda aynı şekilde, bunlar etkiler mi aceba bir fikriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…