- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #2.941
İnşallahAy demin eşim işten gelince birden karnıma dokundu yanlışlıkla. Sonra bı garip hissettik ikimizde. Hamile misin yoksa dedituhaf bir andı inşallah bu ay güzel haberler alıp verelim canım
Amin canım inşallahHep ediyorum, Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Kaç gündür her adımımda dikkat ediyorum. Ne olur olmaz diye
Kasıklarımda şişlik, adet gibi ağrı ve aşırı akıntı vardı. Hiç böyle olmazdı. Umuyorum pozitif çıkar hamilelik testim
Hakkında hayırlıysa bebiş tutunsun isnhaAllahDuphaston bugün bitti bakalim adet mı sokturecek yoksa bebiş mi tutunacak
Aayyyyy ölürüm yaaaa ❣❣Ay demin eşim işten gelince birden karnıma dokundu yanlışlıkla. Sonra bı garip hissettik ikimizde. Hamile misin yoksa dedituhaf bir andı inşallah bu ay güzel haberler alıp verelim canım
Hamile değilsem bu ay da romantiklik duygusallik uyduruyorum diyeceğim vallaAayyyyy ölürüm yaaaa ❣❣Duygulandjm ya ben uff
ya buldum hemen çooook teşekkür ederimmmBu marka nın ürünü jel olanda yazım yanlışı yapmış olabilirim
ay hadi iiinşallaah yaaaaAy demin eşim işten gelince birden karnıma dokundu yanlışlıkla. Sonra bı garip hissettik ikimizde. Hamile misin yoksa dedituhaf bir andı inşallah bu ay güzel haberler alıp verelim canım
Ay benimkine her ay negatif söylüyorum hep beraber bir üzülüp sonra düzeliyoruz mecburenpazartesinden sonra her gün testimi yaparım kimse de kızmasın amahaftaiçi iş güç geçiyor bi şekilde de haftasınu nasıl geçer onu bilmiyorum geçen test yapıp negatifi görünce benimkine dedim hafif üzülür gibi oldu ne yalan söyleyim sevindim tepkisine en azından istiyor ve oda benim gibi beklıyormuş içimden dedim nerdeeee yazı bekleyelim aşkım cümleleri
Hepimiz güzel haberler alalım inşallah canımay hadi iiinşallaah yaaaa
Bende salmak istiyorum artıkBiz 8 aydır bacak kaldırmyaı denedik baktık olmuyo saldık artık yapmıyos
Aaa süpermiş ya pahalı olur ama oAyy şeker ölçer gibi evde parmağından kan örneğiyle gebelik testleri çıkmış onlara bakıyorum şuanacaba gerçek mi
Havuc ye canım 2-3 tane catlatsınÜç gündür yumurtlama pik görünüyor yaa
Bende 4. Gün çatlama gördüm canım bence iyi bişey yumurtalar gelişmeden çatlamamış oluyoÜç gündür yumurtlama pik görünüyor yaa
BeeeenKızlar ya etrafınızda yada tanıdıklarınızdan fazla kilo sorunu olup hamile kalan var mı? Bana umut olun. Kilo vermeye çalışıyorum inş ama yolum daha uzun
Ay öyle mi diyosunuz iyi o zamanBende 4. Gün çatlama gördüm canım bence iyi bişey yumurtalar gelişmeden çatlamamış oluyo
tamam canım öyle yapayım.Havuc ye canım 2-3 tane catlatsın
Ayy bizde öyleyizAy benimkine her ay negatif söylüyorum hep beraber bir üzülüp sonra düzeliyoruz mecbureninşallah bu topik uğurlu gelcek hep beraber güzel haberler vercez birbirmize
Bu gece çatlama olur belki yada yarın sabah bu geceyi değerlendirmeye çalış sen yinedeAy öyle mi diyosunuz iyi o zaman
tamam canım öyle yapayım.
Peki son iki gündür zaten değerlendiriyoruz bugün bekleyip yarın mı yapsak. Eşim diyor ki içimde çoluk çocuk bırakmadın biraz biriksin
Eki Görüntüle 3013063 kizlar bu ilacı bilen varmı Almanya'da çok kullanılıyormuş bı nevi folik asit heralde ama içeriğinde hamile kalmaya yardımcı olan vitaminlerde varmış 2 senedir çocuk sahibi olmaya çalışan arkadaşım bunu kullandığı ay hamile kaldı belki bu vesiledir bilemem bu ilacin erkekler için olanida var Almanya'da çok kullanılıyormuş ve Türkiye'de kullananlarda çok memnunmus
Ay öyle mi diyosunuz iyi o zaman
tamam canım öyle yapayım.
Peki son iki gündür zaten değerlendiriyoruz bugün bekleyip yarın mı yapsak. Eşim diyor ki içimde çoluk çocuk bırakmadın biraz biriksin
İnceleyeceğim, sağol bacım
Ah biliyorum ben bu ürünü, Almanya'da kullanımı çok yaygın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?