Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım inşallah ilk denemenmi

Bu marka nın ürünü jel olanda yazım yanlışı yapmış olabilirim
ya buldum hemen çooook teşekkür ederimmm bu ay normal bildiğimiz usül denicem de baktım olmuyo bidahaki aya bunu alır denerim
Ay demin eşim işten gelince birden karnıma dokundu yanlışlıkla. Sonra bı garip hissettik ikimizde. Hamile misin yoksa dedi tuhaf bir andı inşallah bu ay güzel haberler alıp verelim canım
ay hadi iiinşallaah yaaaa

Ay benimkine her ay negatif söylüyorum hep beraber bir üzülüp sonra düzeliyoruz mecburen inşallah bu topik uğurlu gelcek hep beraber güzel haberler vercez birbirmize

Kızlar ya etrafınızda yada tanıdıklarınızdan fazla kilo sorunu olup hamile kalan var mı? Bana umut olun. Kilo vermeye çalışıyorum inş ama yolum daha uzun
Beeeen
Düşükle sonuçlansada bildigim iki kez gebelik oldu çok uzun aralikilarla peş peşe değil. Kimyasal oldysamda haberim olmadı şimdiye kadar ERKENDEN TEST yapmadığım için (artık daha nekadar subliminal mesaj verebilirim)
..... ama kilo verdikçe gebelik oldu hala var kiloluyum daha da vermeye çalışıyorum..

Doktorların bana sadece kilo ver yeter demsito hangi doktora gittiysem aynısını demişlerdi.. haklilarmis

Bende 4. Gün çatlama gördüm canım bence iyi bişey yumurtalar gelişmeden çatlamamış oluyo
Ay öyle mi diyosunuz iyi o zaman
Havuc ye canım 2-3 tane catlatsın
tamam canım öyle yapayım.
Peki son iki gündür zaten değerlendiriyoruz bugün bekleyip yarın mı yapsak. Eşim diyor ki içimde çoluk çocuk bırakmadın biraz biriksin

Peki son iki gündür zaten değerlendiriyoruz bugün bekleyip yarın mı yapsak. Eşim diyor ki içimde çoluk çocuk bırakmadın biraz biriksin
Bu gece çatlama olur belki yada yarın sabah bu geceyi değerlendirmeye çalış sen yinede

Ginnys kiz bak bunu oku kaçırma diye etiketledim.

airy-fairy canım belki sende getirttirebilrisin?

Olabilir canım catlamanın oldugu gun yaparsınız tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…