Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım hala çatlamamış.. catladigi zaman ikinci T çizgisi siliklesir çünkü.. tetse devam et.. dün degerlendirdiysen bugün yapma.. yarın değerlendir..
Sağol canım çatlamaya başladı galiba sağ yumurtaligimda sancı başladı bugünü de değerlendirdim ara verecem artık bundan sonrası bekleyelim bakalım

Kizlar ya bata 5 gun var ya benim tuvalette Sarimtrak yumurtlama sivisina benzer bisiy geldi pecete ama seffaf degildi sarimtieak ve soluktu. Kasiklarim ve belim agriyo cok... bu belirtiler midir

Bende biraz aliskanlikta olmuş valla geçen ay korunmustuk ilaç kullandığım için korunduğumuz halde test yapacaktım
Oo sen beni duysan beşli.altili onlu her ay test aliyorum yedi gün kalınca başlıyorum gece beste kalkıp yapıyorum az silik çıksa koşa koşa kana, falan ama aşırı stres yapıyor ,iki aydır daha rahatım relax en azından batq iki gün kalana kadar bekleyebiliyorum

Kizlar ya bata 5 gun var ya benim tuvalette Sarimtrak yumurtlama sivisina benzer bisiy geldi pecete ama seffaf degildi sarimtieak ve soluktu. Kasiklarim ve belim agriyo cok... bu belirtiler midir
Canım hem heveslenme hemde umuduni yitirme diye yazıyorum bunları..

Gebelikte de sarımsi akıntı olabiliyor kokusuz olma şartı ile..

Ama suda var adetten öncede gelebiliyor bu akıntı.. ben düşük yapmadan önce sarı gelmeye başladı sonra çok koyu kahve ve sonunda kırmızı.. yani kendini her ihtimale hazırla.. ama tabiki hayırlıysa bebiş vardır İnshaAllah

Kızlar ya etrafınızda yada tanıdıklarınızdan fazla kilo sorunu olup hamile kalan var mı? Bana umut olun. Kilo vermeye çalışıyorum inş ama yolum daha uzun
Var canım. Karşı komşum 100 kilo civarı. 2 tanede evladı var. Çalıştığı için 3.yü istemiyordu. Kazayla 3.ye hamile şimdi

Benim yaşadıklarım çok ağırdı. Bir de 12. Haftada düşük riski yaşadım. O gün düşmeliydi belki de. O gün izin verseydim gitmesine bugünleri yaşamayacaktı. Acının yarışı olmaz elbette ama elimde sıcaklığını hissedip sesini duyamadım ben.
Lütfen herkes güçlü olsun. Ne yaparsanız yapın kaderi değiştiremiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…