- 10 Nisan 2016
- 8.807
- 12.900
- 248
- 37
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #2.981
Nedemek schatzilein..İnceleyeceğim, sağol bacım
Senin kilonu yerim yaaa
AmiinnnAy ay ayyyyy MashaAllah canımmmm.. İnshaAllah Rabbim bu zahmetlerin karşılığını verir
Heeee bir bu eksikti.. artık kendinizi delik deşik edersiniz bata kadaryanlış ekran görüntüsü ekledim
Ayyy çok güldüm yaaaHeeee bir bu eksikti.. artık kendinizi delik deşik edersiniz bata kadar
Sağol canım çatlamaya başladı galiba sağ yumurtaligimda sancı başladı bugünü de değerlendirdim ara verecem artık bundan sonrası bekleyelim bakalımYok canım hala çatlamamış.. catladigi zaman ikinci T çizgisi siliklesir çünkü.. tetse devam et.. dün degerlendirdiysen bugün yapma.. yarın değerlendir..
Bende biraz aliskanlikta olmuş valla geçen ay korunmustuk ilaç kullandığım için korunduğumuz halde test yapacaktımAy evet ben önceki aylar erkenden başlıyordum. Bide iki aydır canım test yapmak istemiyor neden bilmiyorum
Evet canımAmin canım inşallahilk denemenmi
Oo sen beni duysanBende biraz aliskanlikta olmuş valla geçen ay korunmustuk ilaç kullandığım için korunduğumuz halde test yapacaktım
Yalan mı ama yani.. o testlere işiycem diye neler çekiyorsunuzAyyy çok güldüm yaaa
napiyim heyecanlıyım elimde ne varsa döküverdim ortayaHeeee bir bu eksikti.. artık kendinizi delik deşik edersiniz bata kadar
Canım hem heveslenme hemde umuduni yitirme diye yazıyorum bunları..Kizlar ya bata 5 gun var ya benim tuvalette Sarimtrak yumurtlama sivisina benzer bisiy geldi pecete ama seffaf degildi sarimtieak ve soluktu. Kasiklarim ve belim agriyo cok... bu belirtiler midir
Yaparız valla doğru ben bile.gorunce bı acaba dedimYalan mı ama yani.. o testlere işiycem diye neler çekiyorsunuzerken test yapmayın kardeşim aaa
Canım İnshaAllah sevinçten ucarsinnn yakindaaanapiyim heyecanlıyım elimde ne varsa döküverdim ortaya
HahahahaKeçiboynuzu nu yaktım burda takılırken
Ay diyorum bişey kokuyor pekmez gibi
Yerleşmeden kaynaklanıyor olabilir ama adet belirtisi de olabilir maalesef.Kizlar ya bata 5 gun var ya benim tuvalette Sarimtrak yumurtlama sivisina benzer bisiy geldi pecete ama seffaf degildi sarimtieak ve soluktu. Kasiklarim ve belim agriyo cok... bu belirtiler midir
Var canım. Karşı komşum 100 kilo civarı. 2 tanede evladı var. Çalıştığı için 3.yü istemiyordu. Kazayla 3.ye hamile şimdiKızlar ya etrafınızda yada tanıdıklarınızdan fazla kilo sorunu olup hamile kalan var mı? Bana umut olun. Kilo vermeye çalışıyorum inş ama yolum daha uzun
Benim yaşadıklarım çok ağırdı. Bir de 12. Haftada düşük riski yaşadım. O gün düşmeliydi belki de. O gün izin verseydim gitmesine bugünleri yaşamayacaktı. Acının yarışı olmaz elbette ama elimde sıcaklığını hissedip sesini duyamadım ben.Çok çok ama cooook geçmiş olsun kardeşim.. şimdi ne desem boş bu doktorlar bu hatayı neden yaptı nasıl yaptı bu yada bunun gibi sözlerin hiç bir getirisi yok.. sadece Allah bilerek sebeb olanların cezasını versin diyorum...
Çok acıdır eminim. O bir sene sana bir ömür gelmsitir ve gidincede bir ömür gitmiştir..
Rabbim seni sinamis İnshaAllah sabrinin karşılığını çok yakında alırsın.. Seninde söylediğin gibi bir cennet kuşunun annesinin.. İnshaAllah orda beklicek seni..
Canım kardeşim seni derinden tebrik ediyorum..kendine bu cesareti ve gücü verdiğin için.. yanındayız hepimiz.... İnshaAllah bu sefer sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alacaksın.. bütün dualarımla yanındayım kardeşim.. gel nezanan istersen yaz sor danış.. iyi ki geldin hoşgeldin
Diğer bacilara not: İşte kızlar ben her zaman bu Yüzden hayırlısı olsun diyorum herkese ve kendime.. gebelik olmamış, düşük olmuş veya kimyasal olmuş.. hepsinde bir hayır vardır.. bu yüzden haddinden fazla kendinize yuklenip yorulmayin.. Rabbim bu kardeşimizi ağır sinamis.. ama onun için bile hayırlısı belkide daha çok zaman geçirip daha uzun yıllar birlikte olup sonradan cennete ucacakti .. daha fazla yıpranmadan gitti.. bu yüzden herzmaan şükür edelim hayırlısı buymuş diyelim.. ve önümüze bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?