- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.021
Aminnnn kuzum hepimizin güzel günleri olsunAmin çok teşekkür ederim, güzel günlerimiz olur burda ki tüm arkadaşların
hepimiz inşaaalllaaahhhhCanım İnshaAllah sevinçten ucarsinnn yakindaaa
Sıcak duş olayı nedir tam olarak merak ettim faydalı biseyse yaparımkız bende önimizdeki pazartesi yap dedim cumadan sonraki yanibu iş hoplama zıplama olmuyor tuttu mu tutuyor hiç belli olmuyor ama keşke hemen sıcaaak bir duşa girseydin.
Sıcak duş olayı nedir tam olarak merak ettim faydalı biseyse yaparım
Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Kafalar güzel napalimyoook kuzum yapma.. o hamileliği engellemek için ay napıcağımızı şaşırdık yaa
Ayyy canım beniiiimAyy bizde öyleyiz
Canım benim görümcem 170 boy 110 dan fazla kilosu var 2. Ye hamile kaldı şimdi doğurdu yaniyiyip yiyip kilo alamayanlara o kadar özeniyorum kiyüksek kiloyla hamile kalanları duydukça ümitleniyorum
Hadi bakalım ben aklıma geleni paylaştım bir de kendim kullanıyorum doktor önerdi umarım faydalı olurya buldum hemen çooook teşekkür ederimmmbu ay normal bildiğimiz usül denicem de baktım olmuyo bidahaki aya bunu alır denerim
ay hadi iiinşallaah yaaaa
Biliyorum Dr bana önerdi ama ben daha iyisini kullandığım için okey dedi ama Buda olur tabiki bendeki pco olanlara özel bir folik artı vitaminleri ve erkek içinde var
ay evet ben herşeyi alıp sapıtmadan olsa iyi olurHadi bakalım ben aklıma geleni paylaştım bir de kendim kullanıyorum doktor önerdi umarım faydalı olurne zaman kullanacağın sana kalmış umarım bunlara gerek olmadan bebiş gelir
Oh inşallahay evet ben herşeyi alıp sapıtmadan olsa iyi olurhepimize bu ay olsun beee elele kolkola takip edelim hamileliklerimizi
Kutudaki tosun gibi bebişin olsun İnshaAllah canımBiliyorum Dr bana önerdi ama ben daha iyisini kullandığım için okey dedi ama Buda olur tabiki bendeki pco olanlara özel bir folik artı vitaminleri ve erkek içinde var
Maalesef sabah kalktığımda kahverengi akıntım çoğaldı sonra regl döndü bu ay diğer zamanlardan 6 gün erken regl oldum ilk defa.. bu grupta adaya ilk veda eden ben oldum@Derinvebebekleri @Dnbnbirhayalimsenn kızlar sizi unuttum sanmayın gözüm üzerinizde, batınıza 4 gün kaldı bugün erken gebelik test lerinizi yapın
AA niyeki.. sen hala Mart ayında gebe kalabilirsin dur hele nereye gideyyonMaalesef sabah kalktığımda kahverengi akıntım çoğaldı sonra regl döndü bu ay diğer zamanlardan 6 gün erken regl oldum ilk defa.. bu grupta adaya ilk veda eden ben oldum
Evet doğru böyle birşey var.. ama ümidini kesme.. olmayacağı varsa olmuyor zaten gebe kalsanda olmuyor.. ben gebeydim düşürdüm bu ay .. elimde var sıfır baştan başladım ne yapimm.Fikrimce hamile kalmak istediğimiz için vücudumuz psikolojikmen belirti veriyor bize çünkü 3 aydır deniyorum 3 aydır hep belirtim oluyor ama sonu regl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?