Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız bende önimizdeki pazartesi yap dedim cumadan sonraki yani bu iş hoplama zıplama olmuyor tuttu mu tutuyor hiç belli olmuyor ama keşke hemen sıcaaak bir duşa girseydin.
Sıcak duş olayı nedir tam olarak merak ettim faydalı biseyse yaparım

Papatyamelo bacım beni de yaz nolursun 21 mart

ya buldum hemen çooook teşekkür ederimmm bu ay normal bildiğimiz usül denicem de baktım olmuyo bidahaki aya bunu alır denerim

ay hadi iiinşallaah yaaaa
Hadi bakalım ben aklıma geleni paylaştım bir de kendim kullanıyorum doktor önerdi umarım faydalı olur ne zaman kullanacağın sana kalmış umarım bunlara gerek olmadan bebiş gelir

Ginnys kiz bak bunu oku kaçırma diye etiketledim.

@Amiinee canım belki sende getirttirebilrisin?
Biliyorum Dr bana önerdi ama ben daha iyisini kullandığım için okey dedi ama Buda olur tabiki bendeki pco olanlara özel bir folik artı vitaminleri ve erkek içinde var

Eklentiler

• B2ED1CCC-1DAE-41DC-B5A5-34E99A6247EF.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 40
Hadi bakalım ben aklıma geleni paylaştım bir de kendim kullanıyorum doktor önerdi umarım faydalı olur ne zaman kullanacağın sana kalmış umarım bunlara gerek olmadan bebiş gelir
ay evet ben herşeyi alıp sapıtmadan olsa iyi olur hepimize bu ay olsun beee elele kolkola takip edelim hamileliklerimizi

Fikrimce hamile kalmak istediğimiz için vücudumuz psikolojikmen belirti veriyor bize çünkü 3 aydır deniyorum 3 aydır hep belirtim oluyor ama sonu regl

Maalesef sabah kalktığımda kahverengi akıntım çoğaldı sonra regl döndü bu ay diğer zamanlardan 6 gün erken regl oldum ilk defa.. bu grupta adaya ilk veda eden ben oldum
AA niyeki.. sen hala Mart ayında gebe kalabilirsin dur hele nereye gideyyon

Fikrimce hamile kalmak istediğimiz için vücudumuz psikolojikmen belirti veriyor bize çünkü 3 aydır deniyorum 3 aydır hep belirtim oluyor ama sonu regl
Evet doğru böyle birşey var.. ama ümidini kesme.. olmayacağı varsa olmuyor zaten gebe kalsanda olmuyor.. ben gebeydim düşürdüm bu ay .. elimde var sıfır baştan başladım ne yapimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…