- 7 Ocak 2021
- 527
- 355
- 23
- 35
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.001
İlk bebeğimi doktor hatası yüzünden kaybettim. Erken doğdu 34 hafta 1900 gr . 2 kg olsun verelim sana dediler. Doğduktan 4 gün sonra Yoğun bakımda boğuldu. 1 yıl yoğun bakımda bitkisel hayatta kaldı. 2021 Nisan ayında kaybettim. 2020 Nisan ayında geldi. Şimdi tekrar hamile kalmak için cesaret topladım. Benim gebeliğe engel bir durumum fiziksel yok. Ruhsal çok. Karnımda kızımdan kalma kesik yarası yüreğime açtıkları koca bi boşluk. Hiçbiri aryam olmayacak. Kaç tane doğurursam doğurayım ben hep bir eksiğim. Ben kaç yaşında olursam olayım hep 1 yaşında bir cennet kuşunun annesiyim.
Şimdi cesur olmaya karar verdim. Kızımı öldürdüler. Ama beni öldürmelerine izin vermeyeceğim... Hayata yeniden tutunmak yeniden umut etmek için buna ihtiyacım var.
Yaşadığın acından büyük olsun sabrın dayanma kuvvetin. Ben de 9 haftalıkken kaybettim acısı aynı olamaz ama evlat işte duydum kalbini nasip değilmiş bu dünya. Keşke bizim ve evlatlarımız için neyin iyi olacağını bilebilsek. Şuan tesellim sonrasında olacağına böyle olması gerekiyormuş demek. İnşallah evladın bu sefer hiç bir olumsuz durum yaşamadan seninle olurBenim yaşadıklarım çok ağırdı. Bir de 12. Haftada düşük riski yaşadım. O gün düşmeliydi belki de. O gün izin verseydim gitmesine bugünleri yaşamayacaktı. Acının yarışı olmaz elbette ama elimde sıcaklığını hissedip sesini duyamadım ben.
Lütfen herkes güçlü olsun. Ne yaparsanız yapın kaderi değiştiremiyorsunuz.
Kokusuz aynen dvami gelmedi zaten azicikti ama vajial akinti devam edioCanım hem heveslenme hemde umuduni yitirme diye yazıyorum bunları..
Gebelikte de sarımsi akıntı olabiliyor kokusuz olma şartı ile..
Ama suda var adetten öncede gelebiliyor bu akıntı.. ben düşük yapmadan önce sarı gelmeye başladı sonra çok koyu kahve ve sonunda kırmızı.. yani kendini her ihtimale hazırla.. ama tabiki hayırlıysa bebiş vardır İnshaAllah
Belkide...Yerleşmeden kaynaklanıyor olabilir ama adet belirtisi de olabilir maalesef.
Hoşbuldum canım gerçekten çok hareketli ve eğlenceli grup. En kısa zamanda sağlıkla hayırlısı ile geçersiniz inşallah anneler grubunaMerhaba bacım sende hoşgeldin..
Dimiiiiii bizim gurup çok datludurrrrr.. canlarım ya
biz aynı grup ay ay geziniyoruz işte bazılarımız anneler gurubna gönderdik çok şükür.. bizde sıradayız
Hosgeldin canim dilerim en kisa zamanda hamis olursun bebegini sag saglim alirsin kucağına8
Hoşbuldum canım gerçekten çok hareketli ve eğlenceli grup. En kısa zamanda sağlıkla hayırlısı ile geçersiniz inşallah anneler grubuna
Hoşbuldum canım hepimiz inşallah sağlıkla hayırlısı ile kavuşuruzHosgeldin canim dilerim en kisa zamanda hamis olursun bebegini sag saglim alirsin kucağına
Onu bilmiyordum ama zaten oldukça sıcak suyla yıkanıyorum. Göğüslerde dolgunluk falan yok , aşırı bir akıntı da yok olsa olurdu gibi geliyorkız bende önimizdeki pazartesi yap dedim cumadan sonraki yanibu iş hoplama zıplama olmuyor tuttu mu tutuyor hiç belli olmuyor ama keşke hemen sıcaaak bir duşa girseydin.
Aminnnn canimHoşbuldum canım hepimiz inşallah sağlıkla hayırlısı ile kavuşuruzRabbim bu mutluluğu isteyen herkese tattırsın en kısa zamanda
Eğriçayır sitesikızlar , önerdiğiniz arı sütü bal propolis karışım markası var mı?
Ondan aldım iyi kiEğriçayır sitesi
Bende rutin muayene de miyomdan şüphelendiği için istemişti doktor. Meğer adet dönemim yakın olduğu için oluşan kistlermiş MR temiz çıkmıştı ama tüpleri falan görüyor mu bilmem. Tüpleri yumurtalıkları detaylı görse rahim filmi yerine onu tercih ederler diye düşünüyorumbendenden doktor istedi ters rahimden şüphelendi birde çikolata kistim var onun çok kalın olduğunu söyledi ona bakıcak merak ettiğim şu ilaçlı çektirilen bu MR tüplere yumurtalıklara kadar ayrıntılı görüntüleme sağlıyormu ???
Ben de ayrı ayrı arı sütü aldım. Sabah aç karna nohut kadar alıyorum. Gece yatmadan polenle propolisi yoğurda kasarak yiyorum. Bitiklerinde karışımı direkt alacağım. Benim sadece kovittem sonra 4 aydık lenflerim şişti inmiyor, küçülmüyor. Ona çare bulmam lazım. İnş size fayda verir.Ondan aldım iyi kibitmek üzere diğer ayda alcam bebiş gelmezse
Devam canım pik değil henuz
Bende karışım aldım kuzu, çok geçmiş olsun yaa inşallah ikimizde fayda görürüzBen de ayrı ayrı arı sütü aldım. Sabah aç karna nohut kadar alıyorum. Gece yatmadan polenle propolisi yoğurda kasarak yiyorum. Bitiklerinde karışımı direkt alacağım. Benim sadece kovittem sonra 4 aydık lenflerim şişti inmiyor, küçülmüyor. Ona çare bulmam lazım. İnş size fayda verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?