Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yaşadığın acından büyük olsun sabrın dayanma kuvvetin. Ben de 9 haftalıkken kaybettim acısı aynı olamaz ama evlat işte duydum kalbini nasip değilmiş bu dünya. Keşke bizim ve evlatlarımız için neyin iyi olacağını bilebilsek. Şuan tesellim sonrasında olacağına böyle olması gerekiyormuş demek. İnşallah evladın bu sefer hiç bir olumsuz durum yaşamadan seninle olur

Kokusuz aynen dvami gelmedi zaten azicikti ama vajial akinti devam edio

8
Merhaba bacım sende hoşgeldin..
Dimiiiiii bizim gurup çok datludurrrrr.. canlarım ya

biz aynı grup ay ay geziniyoruz işte bazılarımız anneler gurubna gönderdik çok şükür.. bizde sıradayız
Hoşbuldum canım gerçekten çok hareketli ve eğlenceli grup. En kısa zamanda sağlıkla hayırlısı ile geçersiniz inşallah anneler grubuna

Hosgeldin canim dilerim en kisa zamanda hamis olursun bebegini sag saglim alirsin kucağına
Hoşbuldum canım hepimiz inşallah sağlıkla hayırlısı ile kavuşuruz Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese tattırsın en kısa zamanda

kız bende önimizdeki pazartesi yap dedim cumadan sonraki yani bu iş hoplama zıplama olmuyor tuttu mu tutuyor hiç belli olmuyor ama keşke hemen sıcaaak bir duşa girseydin.
Onu bilmiyordum ama zaten oldukça sıcak suyla yıkanıyorum. Göğüslerde dolgunluk falan yok , aşırı bir akıntı da yok olsa olurdu gibi geliyor

Bende rutin muayene de miyomdan şüphelendiği için istemişti doktor. Meğer adet dönemim yakın olduğu için oluşan kistlermiş MR temiz çıkmıştı ama tüpleri falan görüyor mu bilmem. Tüpleri yumurtalıkları detaylı görse rahim filmi yerine onu tercih ederler diye düşünüyorum

Ondan aldım iyi ki bitmek üzere diğer ayda alcam bebiş gelmezse
Ben de ayrı ayrı arı sütü aldım. Sabah aç karna nohut kadar alıyorum. Gece yatmadan polenle propolisi yoğurda kasarak yiyorum. Bitiklerinde karışımı direkt alacağım. Benim sadece kovittem sonra 4 aydık lenflerim şişti inmiyor, küçülmüyor. Ona çare bulmam lazım. İnş size fayda verir.

Bende karışım aldım kuzu, çok geçmiş olsun yaa inşallah ikimizde fayda görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…