Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin kilonu yerim yaaa

Çok çok ama cooook geçmiş olsun kardeşim.. şimdi ne desem boş bu doktorlar bu hatayı neden yaptı nasıl yaptı bu yada bunun gibi sözlerin hiç bir getirisi yok.. sadece Allah bilerek sebeb olanların cezasını versin diyorum...

Çok acıdır eminim. O bir sene sana bir ömür gelmsitir ve gidincede bir ömür gitmiştir..

Rabbim seni sinamis İnshaAllah sabrinin karşılığını çok yakında alırsın.. Seninde söylediğin gibi bir cennet kuşunun annesinin.. İnshaAllah orda beklicek seni..

Canım kardeşim seni derinden tebrik ediyorum.. kendine bu cesareti ve gücü verdiğin için.. yanındayız hepimiz.... İnshaAllah bu sefer sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alacaksın.. bütün dualarımla yanındayım kardeşim.. gel nezanan istersen yaz sor danış.. iyi ki geldin hoşgeldin

Diğer bacilara not: İşte kızlar ben her zaman bu Yüzden hayırlısı olsun diyorum herkese ve kendime.. gebelik olmamış, düşük olmuş veya kimyasal olmuş.. hepsinde bir hayır vardır.. bu yüzden haddinden fazla kendinize yuklenip yorulmayin.. Rabbim bu kardeşimizi ağır sinamis.. ama onun için bile hayırlısı belkide daha çok zaman geçirip daha uzun yıllar birlikte olup sonradan cennete ucacakti .. daha fazla yıpranmadan gitti.. bu yüzden herzmaan şükür edelim hayırlısı buymuş diyelim.. ve önümüze bakalim

Ayy hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruum kendine dikkat et güzelce dinlen

Haklısın canım nasip meselesi bende erken yapmayı düşünmüyorum hep erkenden başlayıp psikolojimi bozuyordum bu ay bol hamisli bir ay olur inşallah
Ay evet ben önceki aylar erkenden başlıyordum. Bide iki aydır canım test yapmak istemiyor neden bilmiyorum

Merhaba bacım sende hoşgeldin..
Dimiiiiii bizim gurup çok datludurrrrr.. canlarım ya

biz aynı grup ay ay geziniyoruz işte bazılarımız anneler gurubna gönderdik çok şükür.. bizde sıradayız

canım öncelikle hoşgeldin Mart grubu olarak biraz çatlaklar grubu olduk. Milletin sabrı çatladı artık Bat beklenen adet tarihi sat son adet tarihi
Çatlak olma sebebimiz aylardır topiktne topige ziplamaktan kaynaklanıyor hahahah

Hep derim anne olduğumda akıl sağlığım yerinde olur İnshaAllah diye

Ay ay ayyyyy MashaAllah canımmmm.. İnshaAllah Rabbim bu zahmetlerin karşılığını verir

Dün yumurtlamaydi ovulasyon da bugün tekrar yaptım sizce çatlama mi yoksa bugünde mi yumurtlama fikriniz nedir
Yok canım hala çatlamamış.. catladigi zaman ikinci T çizgisi siliklesir çünkü.. tetse devam et.. dün degerlendirdiysen bugün yapma.. yarın değerlendir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…