- 5 Ocak 2012
- 587
- 653
- 303
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #2.961
yemin ederim aynı şeye bakıyodum şu anAyy şeker ölçer gibi evde parmağından kan örneğiyle gebelik testleri çıkmış onlara bakıyorum şuanacaba gerçek mi
Ayy şeker ölçer gibi evde parmağından kan örneğiyle gebelik testleri çıkmış onlara bakıyorum şuanacaba gerçek mi
Senin kilonu yerim yaaaBeeeen
Düşükle sonuçlansada bildigim iki kez gebelik oldu çok uzun aralikilarla peş peşe değil. Kimyasal oldysamda haberim olmadı şimdiye kadar ERKENDEN TEST yapmadığım için (artık daha nekadar subliminal mesaj verebilirim)
..... ama kilo verdikçe gebelik oldu hala var kiloluyum daha da vermeye çalışıyorum..
Doktorların bana sadece kilo ver yeter demsito hangi doktora gittiysem aynısını demişlerdi.. haklilarmis
Doktor ne diyorsa o o zamanYok yeeaaa geçen ay öyle yaptık olmadı. Bu sefer spermler haşin olsun istiyorumgün aşırı devam edicem bu ay toktorumu dinlicem
Çok çok ama cooook geçmiş olsun kardeşim.. şimdi ne desem boş bu doktorlar bu hatayı neden yaptı nasıl yaptı bu yada bunun gibi sözlerin hiç bir getirisi yok.. sadece Allah bilerek sebeb olanların cezasını versin diyorum...İlk bebeğimi doktor hatası yüzünden kaybettim. Erken doğdu 34 hafta 1900 gr . 2 kg olsun verelim sana dediler. Doğduktan 4 gün sonra Yoğun bakımda boğuldu. 1 yıl yoğun bakımda bitkisel hayatta kaldı. 2021 Nisan ayında kaybettim. 2020 Nisan ayında geldi. Şimdi tekrar hamile kalmak için cesaret topladım. Benim gebeliğe engel bir durumum fiziksel yok. Ruhsal çok. Karnımda kızımdan kalma kesik yarası yüreğime açtıkları koca bi boşluk. Hiçbiri aryam olmayacak. Kaç tane doğurursam doğurayım ben hep bir eksiğim. Ben kaç yaşında olursam olayım hep 1 yaşında bir cennet kuşunun annesiyim.
Şimdi cesur olmaya karar verdim. Kızımı öldürdüler. Ama beni öldürmelerine izin vermeyeceğim... Hayata yeniden tutunmak yeniden umut etmek için buna ihtiyacım var.
E ben bulamadimyemin ederim aynı şeye bakıyodum şu an
ay insanın herşeyi alası geliyoooo biri beni durdursunnn
Ayy hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruumAyy kesesini yesin teyzesimaşallah ona ben bı sabah aşılama yaptırdım kuzum.. dinleniyorum işte ayağa kalkınca epey bi ağrıyor ama yumurtaların çatlamasından sanırım.. biz bildiğin gibi beklemedeyiz
Amiin canım amiin Rabbim isteyen herkese bu müjdeyi tattırsın nasip etsinOyyyDarısı bize
bacım bunu yaz aynen çıkıyor direk. belki link vermek yasaktır emin olamadımE ben bulamadim
İnşallahSağlıkla kavuşun gözün aydın
Tesekkürlerrrbacım bunu yaz aynen çıkıyor direk. belki link vermek yasaktır emin olamadım
Ay evet ben önceki aylar erkenden başlıyordum. Bide iki aydır canım test yapmak istemiyor neden bilmiyorumHaklısın canım nasip meselesi bende erken yapmayı düşünmüyorum hep erkenden başlayıp psikolojimi bozuyordum bu ay bol hamisli bir ay olur inşallah
Merhaba bacım sende hoşgeldin..Merhaba yaklaşık 2 - 3 yıldır bu konuyu takip ediyorum ve her incelemede farklı şeyler öğreniyorumİlk defa bir gruba yazıyorum ve ilk defa bu kadar pozitif bir grup buldum inşallah hepimizz de testlerde pozitifi görürüz. Birde sormak istiyorum bat: yumurtlama günümü oluyor?
Çatlak olma sebebimiz aylardır topiktne topige ziplamaktan kaynaklanıyor hahahahcanım öncelikle hoşgeldin Mart grubu olarak biraz çatlaklar grubu olduk. Milletin sabrı çatladı artıkBat beklenen adet tarihi sat son adet tarihi
Biraz ugrastim ama buldum. Cok pahaliymis yayanlış ekran görüntüsü ekledim
Ay ay ayyyyy MashaAllah canımmmm.. İnshaAllah Rabbim bu zahmetlerin karşılığını verirBi döllenip geldimohh böyle rahatmış yaa her işi doktor hallediyor normal hayatınıza devam dedi.. 5.-7. gün arası uzun seyahat hareketli bişeyler yorulmalar yok dedi.. bugün için antibiyotik verdi fitil verdi.. hee bi de, bu gece bi de siz romantk bi şekilde değerlendirin tam olsun dedi
inshalAllah gebe çıkarsın canım.. covid de uzak olsunGebelikten önce covit pozitif çıkacağım heralde,halsizlik,boğaz ağrısı.Kucuk yerde yaşayınca birincisi gebelik testi ikincisi covit testi vermeye utanır oldum
Yok canım hala çatlamamış.. catladigi zaman ikinci T çizgisi siliklesir çünkü.. tetse devam et.. dün degerlendirdiysen bugün yapma.. yarın değerlendir..Dün yumurtlamaydi ovulasyon da bugün tekrar yaptım sizce çatlama mi yoksa bugünde mi yumurtlama fikriniz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?