Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey sorucam, benim reglim 3 martta. Ben şimdi zaten zor zaptediyorum kendimi test yapmamak için.. acaba diyorum bu gebeliğini ovulasyon testiyle öğrenenler kaç gün kala yapıyor biliyor musunuz bari diyorum ovu testi yapayım belki kalın kalın çizgi görürümde umutlarım yeşerir ne bilem

Merhaba benimde bat 3 mart benide eklerseniz çok sevinirim adete 15 gün kala hafif minnacık bir leke gördüm daha sonra hiç bir şey gelmedi ve şuan 6 gün war adete bir haftadır mide bulantısı haricinde hiç bir belirtim yok bulantı sabah başlayıp gün içinde de dewam ediyor böyle olan warmı acaba aranızda

Sıcak duş olayı nedir tam olarak merak ettim faydalı biseyse yaparım
Yok canım yapma sakın ben bebiş olmasın diye hoplayıp zıpladım hemen yıkandım dedim arkadaş sıcak duşu tavsiye etti 3 tane oğlum var benim. 16-11 ve 5 yaşında bu ay tam yumurtlama günü kazaya kurban gittim ertesi gün hapıda almadım o yüzden Bat bekliyorum

Hahhha az kalsın bende başka kazaya kurban gidecektim hepimiz için hayırlısı olsun

Sanırım 4-5 gün kala yapıyorlar ama hiç bişey göremeyip üzülmek de var portakallı kekim az daha dayan benim 8 Mart ben napiyim

Sanırım 4-5 gün kala yapıyorlar ama hiç bişey göremeyip üzülmek de var portakallı kekim az daha dayan benim 8 Mart ben napiyim
Ah kuzuuumm vallahi günler geçmiyor ya.. gerçi ilk defa değil 1 senedir her ay böyle gün sayıyorum ama nasip olmadı.bu ay ne bileyim cok değişik hissediyorum. Sende belirti var mı

Ah kuzuuumm vallahi günler geçmiyor ya.. gerçi ilk defa değil 1 senedir her ay böyle gün sayıyorum ama nasip olmadı.bu ay ne bileyim cok değişik hissediyorum. Sende belirti var mı
Canım ben 2 yiilik evliyim ilk defa geçen ay denedik.ovulasyon testi kullanıyorum. Birsuru belirti saydım burda hepsi boş çıktı tabi. Sanırım ilk denemede olacak sandım psikolojikti hepsi. Bu ay da hiç bı belirti yaşamıyorum. Gaz sıkıntısı çekiyorum dün akşamdan beri ama belirti mi bilemiyorum.
Sabrın sonu selamet kız kardeşim 6 sene bekledi. Şimdi iki aylık kızi

Doktor %15 ihtimal dedi.. eşim de diyorki şu an %15 hamile sayılırsın % 85’im önümüzdeki ay bu adama ne yedirsem diye düşünüyor.. çünkü o kadar takviyeye değerleri düşmüş, sinir oldum
Bak eşin evicap E vitamini de kullanabilir yumuşak kapsül sade sper kalitesine hareketine falan iyi geliyormuş bana bunu bi ebe söyledi oyunda bi süre çocuğu olmamış bunu önerdi bana sorunu olsun olmasın kullansın dedi

Önceden bende senin gibi takılıyordum buralarda sessiz sedasız. Şimdi bebek için inşallah bebek dusundugun zaman buralarda ay ay gezmene gerek kalmaz canım

Reactions: cnu
Hoş geldin kapımız her keze açık sonuçta sende bi anne adayısın anne olmadan önce bilgilenmiş okursun

Önceden bende senin gibi takılıyordum buralarda sessiz sedasız. Şimdi bebek için inşallah bebek dusundugun zaman buralarda ay ay gezmene gerek kalmaz canım
Çok tatlısınız gerçekten çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)) İnşallah sizde en kısa sürede hamilelik haberinizi alırsınız

Benimde gaz sancım 2 gün önce coktu şimdi sancı şeklinde değil sadece ara ara sıkıştırıyor. Belirti aramakta istemiyorum gerçi o süreçte yorucu ve kırıcı.. hakkımızda hayırlısı olsun. Yeğeninide Rabbim annesine babasına bağışlasın, işte her şeyin vakti zamanı var. Vaktinden önce olmuyor.. umarım artık vaktimiz gelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…