Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım sağol güzel dileklerin için. Dediğin gibi beklenti içinde olup da olumsuzla karşılaşmak mental anlamda çok etkiliyor. Rahat olabilsek keşke ama o da elden gelmiyor.

Amin canım sağol güzel dileklerin için. Dediğin gibi beklenti içinde olup da olumsuzla karşılaşmak mental anlamda çok etkiliyor. Rahat olabilsek keşke ama o da elden gelmiyor.
Evet herkes kafandan cıkarman lazım düşünmemen lazım beklememen lazım o zaman olacak diyor da nasıl beklemeyeceği veya düşünmeyeceğim gercekten bunu nasıl başarıyorlar anlamıyorum. Kalpten isteyipte günleri kaçırmamak için uğraşan birisi bunu nasıl düşünmez bilemiyorum ben beceremedim. Ayy bu topik hayırlı gelsin hepimize. İlk defa bir topiğe girdim bakalım

O kadar haklısın ki... Bu topikte hayırlı haberler almak vermek nasip olur inşallah

İnşallah kuzum inşallah o kadar üzüldüm ki anlatamam nasıl bir şanssızlıktır bu
Üzülme Bizim şer sandiklarimizda bir hayır vardır bilemeyiz. Güzel düşünelim güzel olsun inşallah. Nasip olmayınca her gün Yumurtla her gün değerlendir yine olmaz kuzum sıkma canını

Kızlar merhaba eşimin covid testi bugün pozitif çıktı yumurtlama günüme de yaklaştım sanırım ben bu ay elendim direk nisan ayına gidiyorum gibi duruyor
Biz değerlendirmiştik canım covid pozitifti kendimizi iyi hissedince olur mu olur beklemedigimiz ay diyip..

Regli günü ama yapma yaaa boşver valla en güzeli beklemek

Ay benimkine her ay negatif söylüyorum hep beraber bir üzülüp sonra düzeliyoruz mecburen inşallah bu topik uğurlu gelcek hep beraber güzel haberler vercez birbirmize
Ben Mart topiğine niye bilmiyorum çok güveniyorum sanki vücutlar artık hazır gibi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…