- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.061
Amin canım sağol güzel dileklerin için. Dediğin gibi beklenti içinde olup da olumsuzla karşılaşmak mental anlamda çok etkiliyor. Rahat olabilsek keşke ama o da elden gelmiyor.Benimde gaz sancım 2 gün önce coktu şimdi sancı şeklinde değil sadece ara ara sıkıştırıyor. Belirti aramakta istemiyorum gerçi o süreçte yorucu ve kırıcı.. hakkımızda hayırlısı olsun. Yeğeninide Rabbim annesine babasına bağışlasın, işte her şeyin vakti zamanı var. Vaktinden önce olmuyor.. umarım artık vaktimiz gelmiştir
Evet herkes kafandan cıkarman lazım düşünmemen lazım beklememen lazım o zaman olacak diyor da nasıl beklemeyeceği veya düşünmeyeceğimAmin canım sağol güzel dileklerin için. Dediğin gibi beklenti içinde olup da olumsuzla karşılaşmak mental anlamda çok etkiliyor. Rahat olabilsek keşke ama o da elden gelmiyor.
O kadar haklısın ki... Bu topikte hayırlı haberler almak vermek nasip olur inşallahEvet herkes kafandan cıkarman lazım düşünmemen lazım beklememen lazım o zaman olacak diyor da nasıl beklemeyeceği veya düşünmeyeceğimgercekten bunu nasıl başarıyorlar anlamıyorum. Kalpten isteyipte günleri kaçırmamak için uğraşan birisi bunu nasıl düşünmez bilemiyorum ben beceremedim. Ayy bu topik hayırlı gelsin hepimize. İlk defa bir topiğe girdim bakalım
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah karantina sonrası yumurtlaman gerçekleşirKızlar merhaba eşimin covid testi bugün pozitif çıktıyumurtlama günüme de yaklaştım sanırım ben bu ay elendim direk nisan ayına gidiyorum gibi duruyor
İnşallah kuzum inşallah o kadar üzüldüm ki anlatamam nasıl bir şanssızlıktır buÇok geçmiş olsun canım. İnşallah karantina sonrası yumurtlaman gerçekleşir
Üzülme Bizim şer sandiklarimizda bir hayır vardır bilemeyiz. Güzel düşünelim güzel olsun inşallah. Nasip olmayınca her gün Yumurtla her gün değerlendir yine olmaz kuzum sıkma canınıİnşallah kuzum inşallah o kadar üzüldüm ki anlatamam nasıl bir şanssızlıktır bu
Biz değerlendirmiştik canım covid pozitifti kendimizi iyi hissedince olur mu olur beklemedigimiz ay diyip..Kızlar merhaba eşimin covid testi bugün pozitif çıktıyumurtlama günüme de yaklaştım sanırım ben bu ay elendim direk nisan ayına gidiyorum gibi duruyor
Oooyyyy amin inşallah ne güzel olur valla ele avuca gelen bir şey olsa hep oh misKutudaki tosun gibi bebişin olsun İnshaAllah canım
Regli günü ama yapma yaaa boşver valla en güzeli beklemekKızlar bişey sorucam, benim reglim 3 martta. Ben şimdi zaten zor zaptediyorum kendimi test yapmamak için.. acaba diyorum bu gebeliğini ovulasyon testiyle öğrenenler kaç gün kala yapıyor biliyor musunuzbari diyorum ovu testi yapayım belki kalın kalın çizgi görürümde umutlarım yeşerir ne bilem
Zaten 1 hafta var ya günler geçmiyor hayırlı haberler alayımda gerçi beklerim napayımRegli günü ama yapma yaaa boşver valla en güzeli beklemek
Pazartesi hsg çekileceğim. Hsg çekilen ay korunma önerdi doktorumSordunuz mu?
hadi inşallahBende var gaz ...Rabbimmmm ya inşalah vermişsindir bu sefer
eski gebeliğini bile kafama yazmışım gerisini sen düşünYarin bat degil karıştırdın sen 1 mart bat benim.
Eski gebeligimi soyledim ben sana simdiki degil
Ben Mart topiğine niye bilmiyorum çok güveniyorum sanki vücutlar artık hazır gibiAy benimkine her ay negatif söylüyorum hep beraber bir üzülüp sonra düzeliyoruz mecbureninşallah bu topik uğurlu gelcek hep beraber güzel haberler vercez birbirmize
Kadınlar güçlüdürÇatlak olma sebebimiz aylardır topiktne topige ziplamaktan kaynaklanıyor hahahah
Hep derim anne olduğumda akıl sağlığım yerinde olur İnshaAllah diye
ayy valla senin de sesin çıkmayınca özlüyorum artıkPasha22 nerdesin sen kiz =)
sen çok istemediğin için inşallah diyimOnu bilmiyordum ama zaten oldukça sıcak suyla yıkanıyorum. Göğüslerde dolgunluk falan yok , aşırı bir akıntı da yok olsa olurdu gibi geliyor
yok kız sakın yapma o bebek olmaması için yapılan birşeySıcak duş olayı nedir tam olarak merak ettim faydalı biseyse yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?