- 8 Şubat 2018
- 3.599
- 2.578
- 133
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.081
6 gün baya erken bir gün acaba o ara kanama olmasınMaalesef sabah kalktığımda kahverengi akıntım çoğaldı sonra regl döndü bu ay diğer zamanlardan 6 gün erken regl oldum ilk defa.. bu grupta adaya ilk veda eden ben oldum
Acaba şırınga yöntemini mi denesenKızlar merhaba eşimin covid testi bugün pozitif çıktıyumurtlama günüme de yaklaştım sanırım ben bu ay elendim direk nisan ayına gidiyorum gibi duruyor
kuzu sarı akıntı normal korkma belirti işareti derlerÇok aFedersiniz kızlar ama Sarı akıntı geliyor benden acık sarı ama böyle olan var mı
kız 3 Mart sa batın sen nerelerdeydinMerhaba benimde bat 3 mart benide eklerseniz çok sevinirim adete 15 gün kala hafif minnacık bir leke gördüm daha sonra hiç bir şey gelmedi ve şuan 6 gün war adete bir haftadır mide bulantısı haricinde hiç bir belirtim yok bulantı sabah başlayıp gün içinde de dewam ediyor böyle olan warmı acaba aranızda
ayy ne güzel gönlün var başkalarının dertlerine dua ediyorsunHamile değilim planlamıyorum da evlendikten bir kaç yıl sonra hamilelik düşünüyorum fakat buradaki sohbet çok hoşuma gidiyor ara ara merak edip bakıyorum çocuklarınızı analı babalı sağlıklı büyütün inşallah her biriniz
Ettim valla kuzum..ayy valla senin de sesin çıkmayınca özlüyorum artıkdün bir ton misafir vardı vakit bulup giremedim. Eşimde diyor ki gece yatarken sizin kızlar seni merak etmiştir
Kuzucum uyan artık daaa yeter hadiKizlar ya bata 5 gun var ya benim tuvalette Sarimtrak yumurtlama sivisina benzer bisiy geldi pecete ama seffaf degildi sarimtieak ve soluktu. Kasiklarim ve belim agriyo cok... bu belirtiler midir
Yok yasamiyordum ozellikle dogumdsn sonra hic olmadi agrim felan.. bilmiyorum canim ya baya moduk düşük..Kuzucum uyan artık daaa yeter hadiKasık ve bel ağrısı daha önce adetten önce yaşamıyorsan belirtidir evet ama yaşıyorsan işte o tartışmalı
ay sen bunları söylerken peki benim gözlerimin dolmasıEttim valla kuzum..
Benim timsah cok yordu beni.. 2 gündür cok siddetli bel ve kasik agrim var ama kasik daha cok.. 8.disi de cikardi ancak surekli kulak cekiyo habire uyanıyor duzeni sasti. Tam uyucaktim artik sevindim uyandi... artik tum vücudum agriyo, bi yandan uykum var derken sinirlerim bozuldu sessiz sessiz agliyodum.. esim 7 24 evden calisiyor odasi var ordaydi bu gece mesaisi vardi nobeti yani 3 te bitiyordu.. ben uyudu heralde dedim uyumamış sesine geldi oğlumun... üzüldü halime aldi götürdü içeriye oynuyo.. 6.30 da felan getirir geri uykusu gelince artık...
Bebek isteyen sana ve diger arkadaslara söylüyorum ki hicbir zaman eski hayatiniz olmayacak. Istediginizde uyuyamayacak yemek yiyemeyecek ve bazen ac uyucaksiniz... bebeğiniz tamamen size muhtaç 1 sn bile birakamiyosunuz.. destek cok onemli bu dönemde ben ne anneden nede otekilerden bisiy göremediğim için yanlizim esim ve ben vari sadece... cok dirayetli duruyorum ancak su 2 gün cok ama cok yoruldum...
Duygusal anlamda da farkliyim daha kotu gecelerim oldu ama bilmiyorum hamilemiyim ondan mi sinirlerim bozuldu ağlıyorum susturamiyirum kendimi...
Modun niye düşük kız hamilelik belirtisi işte ne güzel, sen istemiyor muydunYok yasamiyordum ozellikle dogumdsn sonra hic olmadi agrim felan.. bilmiyorum canim ya baya moduk düşük..
senin bu yoğun duygusallığın yoksaaaaEttim valla kuzum..
Benim timsah cok yordu beni.. 2 gündür cok siddetli bel ve kasik agrim var ama kasik daha cok.. 8.disi de cikardi ancak surekli kulak cekiyo habire uyanıyor duzeni sasti. Tam uyucaktim artik sevindim uyandi... artik tum vücudum agriyo, bi yandan uykum var derken sinirlerim bozuldu sessiz sessiz agliyodum.. esim 7 24 evden calisiyor odasi var ordaydi bu gece mesaisi vardi nobeti yani 3 te bitiyordu.. ben uyudu heralde dedim uyumamış sesine geldi oğlumun... üzüldü halime aldi götürdü içeriye oynuyo.. 6.30 da felan getirir geri uykusu gelince artık...
Bebek isteyen sana ve diger arkadaslara söylüyorum ki hicbir zaman eski hayatiniz olmayacak. Istediginizde uyuyamayacak yemek yiyemeyecek ve bazen ac uyucaksiniz... bebeğiniz tamamen size muhtaç 1 sn bile birakamiyosunuz.. destek cok onemli bu dönemde ben ne anneden nede otekilerden bisiy göremediğim için yanlizim esim ve ben vari sadece... cok dirayetli duruyorum ancak su 2 gün cok ama cok yoruldum...
Duygusal anlamda da farkliyim daha kotu gecelerim oldu ama bilmiyorum hamilemiyim ondan mi sinirlerim bozuldu ağlıyorum susturamiyirum kendimi...
Kiyamam üzülme belki icinde can vardir benim yuzumden uzulmesinay sen bunları söylerken peki benim gözlerimin dolmasıaslında bir çoğumuz eski hayatlarımızı yaşayamayacağımızı bilerek istiyoruz ama şuan yaşadığın dönemlerin yaşarken hiçte kolay olmadığını belki tam idrak edemiyoruz yada etmek istemiyoruz çocuk sevdasından bilmiyorum, Bende çalışan bir anneyim ailem ve kayınvalidemler çok uzakta sadece eşim var yanımda oda online devam ediyor işine. Ama söylediklerini aklıma yazdım ben nasip olursa doğduktan sonra en az üç ay bakıcı alacağım.
Bide ben normalde de çok duygusalımdır eşimde aksine bir o kadar dirayetli. Ama Allah razı olsun çok yardımcıdır her ne kadar bazen şikayet lense de yine de yapar yardımcı olur
Allah verdiyse istiyorum tabiki, ama demistim ya hamile degilsem üzülmem... cunku suanda cocugum küçük ve ben ikisine yetecek kapasiteyi bugun goremedim kendimde.... hamileysem kesinlikle dogurrum orasi baska... biliyorum bi yandan hamileyim de gogsumun kahverengi kisminda kabarciklar olustu dun ve bugun oglumda da olmuştu... belkide onun stresi sardi beni napicam 2 bebekle diye...Modun niye düşük kız hamilelik belirtisi işte ne güzel, sen istemiyor muydun
Sabahta ukraynali bir cocugun savastaki görüntüsünü gordum ona da agladim epeyce ogluma sarildim, dua ettim o bebeklere sabahtan beri var aslinda duygusallik ama vucud agridi olunca cok cok daha duygusallaştım.senin bu yoğun duygusallığın yoksaaaakııııızzzzz batına da çok az var o zaman şimdi klasik muhabbetimize başlıyorum test mi yapsan
sen zor zamanlarını geride bırakmışsın kuzum dişlerde çıkmış artık emekleme gibi süreçlerin başlıcak ve en önemlisi artık tecrübeli ve ne yapacağını bilen bir annesin zor da olsa atlattın. İkinci bebeğinde eminim ilki kadar zorlanmayacaksın bir çok anne de öyle der zatenKiyamam üzülme belki icinde can vardir benim yuzumden uzulmesin
Kesinlikle 3 ay yardimci almani tavsiye ederim. Ben kendi bebegime kendim bakacagim diye tutturdum dinlemedim esimi. Dogum sonrasi 15 gun sezeryan agrisi meme ucu çatlağı felan cok zorluydu. Ve ben asla mama vermemek icin sürekli elimle sut sagmaya pompayla sabahlara kadar sut toplamaya calisiyodum. Sezeryan hayal kirikligi sebebiyle gec geldi sutum.. bebeğim sarilik oldu ve 2 saate 1 uyandirip emzirmem gerekiyordu tam daldim diyince geri kalkiyodum yine cok kez bebek elimde uyudum... memelerimin ucu yara olmustu kolonya dokuyosun gibi hissediyodum bebrgi emzirkrken ama direniyodum dislerimi skiyodum doyabilsin diye ve yine sessiz sessiz agliyodum... lansinoh die marka var onu sürdüm zeytinyagi felan epey toplamıştı.. 15 gun sonra gaz sancisi basladi ama morarana kdr agliyodu cocuk elimde sesi kesiliyodu uyuyamiyodum sabahlara kadar 24 saattr 2 3 saat uyuyodum sadece gero kalan zamanda bagiriyodu....
Annem vs geliyodu ancak telefonun sesini kis uyanmasin biraz uzancam diyodum genr bagira bagira konuşup telin sesini kismiyodu ustune aptal saptal şeyler anlatiyodu can sıkıcı şeyler gonderdim hemen onu evine. Yanlizdik esimle geceleri arabaga qtar gezdirirdik arabada uyurdum.. 3 aylikken dis cikarmaya basladi 4 aydirda 8 dis cikardi anam agladi su cicegi bile cikardi sen düşün ya... dis cikarirken bagiriyolar ciglik atiyolar asla uyumuyolar kuzum... ilaclar felanda ise yaramiyo yarasa da 2 saat fln... o donemde cok agladim sutumu istemedi emmedi mama vermek zorunda kaldim reflusu de vardi mecburen....
Cok zor günler yasadim ancak su 2 gündür kasiklar bel beni bitirdi oglum 1 waat uyuyo uyaniyo bagiriyo oyuncaj istemiyo ek gida istemiyo uyutmak icin 1saat ugrasiorum yeniden kalkiyo....
Epey sinirlerim bozuk anlamadim daha kotu gunlerim oldu ama suanda epey bozuk sinirlerim.....
Allah razı olsun kuzum...sen zor zamanlarını geride bırakmışsın kuzum dişlerde çıkmış artık emekleme gibi süreçlerin başlıcak ve en önemlisi artık tecrübeli ve ne yapacağını bilen bir annesin zor da olsa atlattın. İkinci bebeğinde eminim ilki kadar zorlanmayacaksın bir çok anne de öyle der zaten
Sen bence kendini ödüllendir birşeyler yap kafanı dağıtmak güç almak için unutma kuzum eğer psikolojik ve beden sağlığın iyi olmazsa ne çocuğun ne evlilik hayatın düzene girer o yüzden ilk önce sen kendine iyi bakacaksın ondan sonra onlara şifa olabilesin.Bebeğin henüz söyleyemese de eminim seninle mücadelenle gurur duyuyordur
ay saçmalamazmısın modunu düşürdüm de ne demekAllah verdiyse istiyorum tabiki, ama demistim ya hamile degilsem üzülmem... cunku suanda cocugum küçük ve ben ikisine yetecek kapasiteyi bugun goremedim kendimde.... hamileysem kesinlikle dogurrum orasi baska... biliyorum bi yandan hamileyim de gogsumun kahverengi kisminda kabarciklar olustu dun ve bugun oglumda da olmuştu... belkide onun stresi sardi beni napicam 2 bebekle diye...
Anne anne degil kaynana kaynana değil bi esim var Allah razi olsun ondan ne diyim... seninde modunu düşürdüm kbakma kuzum ya sadece cok hüzünlüyüm...
ben de negatif görmek için yapsam mı acabaSabahta ukraynali bir cocugun savastaki görüntüsünü gordum ona da agladim epeyce ogluma sarildim, dua ettim o bebeklere sabahtan beri var aslinda duygusallik ama vucud agridi olunca cok cok daha duygusallaştım.
Sen yokken yaptim test kuzum inan negatif yine.. mecbur adet günü ogrencem biliyorum ben erken cikmicqk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?