Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen birbirimize destek olmak icin variz aynen belkide sabaha düzelirim dinlenince..

Aynen oyle tabi 1.5 2 yasinda oluyor iste saglikli dusunemiyosun valla gariplik var

Yok degil kahveren acik renkteler. Her iki gogustede var bide goguslerim agriyo...

ha şöyle ya bizim Çatlak Derin geri gelsin hep yüzü böyle gülsün sen ne güzel var yok diye tahminde bulunabiliyorsun biz kafaları yemek üzereyiz

hahahaha kız Allah seni ya. Maşallah sarı güneşe ya keşke benimde bundan bir tane olsa bol bol bakayım da benimki de sarı olsun
İnşallah olur kisa zamanda hayırlı evladin bu arada belirtime bir belirti eklendi mide eksimesi geceden beri sürüyor.

Kas kasik agrisi
Mide eksimesi
Gogus hare kabarcik
Sarimtrak bir akinti kisa sureli
Balik kelle paca icme istego nefret ediyoken
Duygusallik
Gogus sismesi

şu saydıkların hepsi ayrı ayrı bir belirti kuzu, her ne kadar testlerinde çıkmasa da bence sen hamilesin. Stresten mi acaba diyeceğim ama göğüs şişesi kasık ağrısı falan yani olmazdı. sen pazar günü bi test yapsana

Bu kadar belirti de bir araya gelimi bilmiyorum yani ne diyim.... yumurtama oncesi 2 3 gun once iliski olunca insan belki tutmaz diyo ne biliyim....

Yarin sabah yapcam yine her gun 1 test =)

Dogumdan sonra hiç adet oncesi bu denli agri cekmedim gunler oncesi yani oda var. Gününde olurdum hafif sizlar gecerdi. Cok siddetli agri ve yogun hassasiyet hissediyorum suphelenme bu yuzden zaten birde kelle paca =) ay hala inanamiyom nasil ixtimmmmm

Bu kadar belirti de bir araya gelimi bilmiyorum yani ne diyim.... yumurtama oncesi 2 3 gun once iliski olunca insan belki tutmaz diyo ne biliyim....

Yarin sabah yapcam yine her gun 1 test =)
yumurtlama öncesi iki üç asıl önemli olan günlerin başı yavru kuş o yüzden tam zamanında değerlendirmişsin yarın sabahki testin için bile heyecanlandım çünkü çok az günün kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…