- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 83
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.101
Aynen birbirimize destek olmak icin varizay saçmalamazmısın modunu düşürdüm de ne demekbiz burda sadece gır gır yapmak için mi varız. İnsanın her günü tabiki aynı olmuyor. Çokkk normal Bugün böyle olduğun için bunları düşünüyorsun unutma dün ve belki yarın böyle düşünmeyeceksin
aslında şöyle de düşünebiliriz o çocuk 9 ay sonra dünyaya geldiğinde seninki 2için buçuk yaşında olacak ikisi bir arada zorda olsa büyür gider
Kuzum bu arada o kahverengi yerlerindeki kabarcıkların şeffaf renkli mi?
Cok testin varsa yap ama bence negatif görürsün az testin varsa harcamaben de negatif görmek için yapsam mı acaba
ha şöyle ya bizim Çatlak Derin geri gelsinAynen birbirimize destek olmak icin varizaynen belkide sabaha düzelirim dinlenince..
Aynen oyle tabi 1.5 2 yasinda oluyor iste saglikli dusunemiyosun valla gariplik var
Yok degil kahveren acik renkteler. Her iki gogustede var bide goguslerim agriyo...
çok var kuzu yine aldım bu ay olmazsa ovulasyon için kullanırım diye onların bir kaçını bu ay feda edebilirimCok testin varsa yap ama bence negatif görürsün az testin varsa harcama
Yüzümü güldürdün valla saolha şöyle ya bizim Çatlak Derin geri gelsinhep yüzü böyle gülsün sen ne güzel var yok diye tahminde bulunabiliyorsun biz kafaları yemek üzereyiz
Yap hadi belki bi suprus olurçok var kuzu yine aldım bu ay olmazsa ovulasyon için kullanırım diye onların bir kaçını bu ay feda edebilirim
sıfır sifir sifir ümidim var adetime bir hafta var çıkması imkansız ama sırf merakım gitsin diye ovulasyon testinde çıkıyor diyorlar? ondan yapcam bir taneYap hadi belki bi suprus olurbende 5 kaldi.
Son 2 gunden birinde 2.ciyi kullanmak istiyorum
Olur t cden daha koyu olmasi lazımmis oyle diyolar.sıfır sifir sifir ümidim var adetime bir hafta var çıkması imkansız ama sırf merakım gitsin diye ovulasyon testinde çıkıyor diyorlar? ondan yapcam bir tane
Kac dk oldu yaaaa bekliyorm hadi =)sıfır sifir sifir ümidim var adetime bir hafta var çıkması imkansız ama sırf merakım gitsin diye ovulasyon testinde çıkıyor diyorlar? ondan yapcam bir tane
yaptım koca bir boşluk bembeyazKac dk oldu yaaaa bekliyorm hadi =)
Allah bilir kuzum onu sen pozitif olyaptım koca bir boşluk bembeyazama benim yoğun şeffaf bir akıntım gelmiş genelde benim adetime bir hafta kala başlardı akıntılar o yüzden belirti diyemiyorum. Ben muhtemelen değilim ya
öyle tabi, aslında en güzeli adet gününden en fazla üç gün önce başlamak bu test yapma muhabbetine çünkü cidden çıkmıyorAllah bilir kuzum onu sen pozitif ol
Aynenöyle tabi, aslında en güzeli adet gününden en fazla üç gün önce başlamak bu test yapma muhabbetine çünkü cidden çıkmıyor
hahahahaEki Görüntüle 3013571
Habire kemiriyo bisiyleriher hafta oglumun arabasına renkli balon asiyoruz kizlar gorur begenir diye al azicik gul Pasha22
İnşallah olur kisa zamanda hayırlı evladinhahahahakız Allah seni ya. Maşallah sarı güneşe ya keşke benimde bundan bir tane olsa bol bol bakayım da benimki de sarı olsun
şu saydıkların hepsi ayrı ayrı bir belirti kuzu, her ne kadar testlerinde çıkmasa da bence sen hamilesin. Stresten mi acaba diyeceğim ama göğüs şişesi kasık ağrısı falan yani olmazdı. sen pazar günü bi test yapsanaİnşallah olur kisa zamanda hayırlı evladinbu arada belirtime bir belirti eklendi mide eksimesi geceden beri sürüyor.
Kas kasik agrisi
Mide eksimesi
Gogus hare kabarcik
Sarimtrak bir akinti kisa sureli
Balik kelle paca icme istego nefret ediyoken
Duygusallik
Gogus sismesi
Bu kadar belirti de bir araya gelimi bilmiyorum yani ne diyim.... yumurtama oncesi 2 3 gun once iliski olunca insan belki tutmaz diyo ne biliyim....şu saydıkların hepsi ayrı ayrı bir belirti kuzu, her ne kadar testlerinde çıkmasa da bence sen hamilesin. Stresten mi acaba diyeceğim ama göğüs şişesi kasık ağrısı falan yani olmazdı. sen pazar günü bi test yapsana
Dogumdan sonra hiç adet oncesi bu denli agri cekmedim gunler oncesi yani oda var. Gününde olurdum hafif sizlar gecerdi. Cok siddetli agri ve yogun hassasiyet hissediyorum suphelenme bu yuzden zaten birde kelle paca =) ay hala inanamiyom nasil ixtimmmmmşu saydıkların hepsi ayrı ayrı bir belirti kuzu, her ne kadar testlerinde çıkmasa da bence sen hamilesin. Stresten mi acaba diyeceğim ama göğüs şişesi kasık ağrısı falan yani olmazdı. sen pazar günü bi test yapsana
yumurtlama öncesi iki üç asıl önemli olan günlerin başı yavru kuşBu kadar belirti de bir araya gelimi bilmiyorum yani ne diyim.... yumurtama oncesi 2 3 gun once iliski olunca insan belki tutmaz diyo ne biliyim....
Yarin sabah yapcam yine her gun 1 test =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?