- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.141
Sakın öyle deme canım Rabbim inşallah sana da nasip eder. Benim ilk hamileliğimde hiç belirtim yok tu. Eşim rüya görmüş bir uyandı sen hamilesin dedi ben de güldüm iyimisin ne hamileliği, ameliyata girdim çıktım, dünyanın antibiyotiğini ağrı kesicilerini kullandım bebek mi kalır içerde dedimben biraz ümitsiz vakayım canım ama tabi Allah'tan ümit kesilmez. Az da insanda belirti olmaz mı yok yani hiçbir şeyim yok.
Günaydın ciğerim. Benimde sol kasıkta hafif batmalar oluyor arada acaba belirti bulamadikca uyduruyor muyum yine diye düşünüyorumkasık ağrım var kızlar.Sanki ovülasyondayım gibi ağrıyo ama akıntım yok
senin hiiiç mi belirtin yoktu yani az da olsa? gazın şişkinliğin?Sakın öyle deme canım Rabbim inşallah sana da nasip eder. Benim ilk hamileliğimde hiç belirtim yok tu. Eşim rüya görmüş bir uyandı sen hamilesin dedi ben de güldüm iyimisin ne hamileliği, ameliyata girdim çıktım, dünyanın antibiyotiğini ağrı kesicilerini kullandım bebek mi kalır içerde dedimeşim yine ısrarla gitti test aldı hamilesin diye artık ısrarlarına dayanamdım 1 hafta sonra yaptım ki hamileymişim Hiç modunu düşürme yeterki Rabbim ol desin önüne hiçbirşey geçemiyor
Merhaba canımEskilerden beni bilen bilir son durumumuzu yazmak isterim.. 1 buçuk senedir çocuk istiyoruz..Eşimin eski sperm değerleri sayısı 105.milyon, morfoloji yüzde 2, hızı yüzde 0 di..Hal böyle olunca bize aşılama yolları gözükmüstu bu arada bende herhangi bi sorun yoktu..Ben 6 ay kadar aşılamayı ertelemek istedim o süreçte eşim verilen takviyeyi 2 ay kullandı ama yediklerine çok dikkat ettik.. Bu ay rahim filmim cekilecekti çekilmeden önce son kontroller yapıldı kan tahlilleri felan, eşimin değerine bakıldı ve değerleri sayısı 191 milyon, morfoloji yüzde 4, hızı yüzde 50 olmuştu yani +4, doktorlar dahi biz şok..Benim rahim filmi iptal oldu Allah nasip kısmet ederse bu ay ya da önümüzdeki ay doğal yoldan gebelik bekleniyor düşük ihtimaline karşı ilaç verildi tüm önlemler alındı inşallah bu ay güzel haber alırız.. Bu arada sürekli tekrarlayan enfeksiyonum vardı bunun sebebi de sperme karşı hassasiyetim varmış ve bu durum birçok kadında varmış bunun içinde ek vitamin takviyesi verildi..
Ayyy cok duygulandım. Dün akşam bizde eşimle böyle bı konuşma yaşadık. Hamile olduğumu söylüyor. Çok erken olduğu için test yapsam da çıkmaz. Bana umut oldun bileSakın öyle deme canım Rabbim inşallah sana da nasip eder. Benim ilk hamileliğimde hiç belirtim yok tu. Eşim rüya görmüş bir uyandı sen hamilesin dedi ben de güldüm iyimisin ne hamileliği, ameliyata girdim çıktım, dünyanın antibiyotiğini ağrı kesicilerini kullandım bebek mi kalır içerde dedimeşim yine ısrarla gitti test aldı hamilesin diye artık ısrarlarına dayanamdım 1 hafta sonra yaptım ki hamileymişim Hiç modunu düşürme yeterki Rabbim ol desin önüne hiçbirşey geçemiyor
bu arada senin adın da birinci çocuktan dolayı Mucize olabilirsenin sat 14 bu pazar senin yumurtlaman mı var? Sonrada geri sayımlar başlasın
kendini eşini ve birlikteliğinizi ne kadar güzel farkındalıklar tedavilerle sürdürmüşsün öyleEskilerden beni bilen bilir son durumumuzu yazmak isterim.. 1 buçuk senedir çocuk istiyoruz..Eşimin eski sperm değerleri sayısı 105.milyon, morfoloji yüzde 2, hızı yüzde 0 di..Hal böyle olunca bize aşılama yolları gözükmüstu bu arada bende herhangi bi sorun yoktu..Ben 6 ay kadar aşılamayı ertelemek istedim o süreçte eşim verilen takviyeyi 2 ay kullandı ama yediklerine çok dikkat ettik.. Bu ay rahim filmim cekilecekti çekilmeden önce son kontroller yapıldı kan tahlilleri felan, eşimin değerine bakıldı ve değerleri sayısı 191 milyon, morfoloji yüzde 4, hızı yüzde 50 olmuştu yani +4, doktorlar dahi biz şok..Benim rahim filmi iptal oldu Allah nasip kısmet ederse bu ay ya da önümüzdeki ay doğal yoldan gebelik bekleniyor düşük ihtimaline karşı ilaç verildi tüm önlemler alındı inşallah bu ay güzel haber alırız.. Bu arada sürekli tekrarlayan enfeksiyonum vardı bunun sebebi de sperme karşı hassasiyetim varmış ve bu durum birçok kadında varmış bunun içinde ek vitamin takviyesi verildi..
Hiç kaybetme umudunu canım günü vakti zamanı vardır kuzucuğun sağlıkla kavuşursunuz umarımAyyy cok duygulandım. Dün akşam bizde eşimle böyle bı konuşma yaşadık. Hamile olduğumu söylüyor. Çok erken olduğu için test yapsam da çıkmaz. Bana umut oldun bile
çocuk tabiki başlı başına sorumluluk, hayat eskısı gıbı olmayacak bızler için ve tüm anneler için .Kiyamam üzülme belki icinde can vardir benim yuzumden uzulmesin
Kesinlikle 3 ay yardimci almani tavsiye ederim. Ben kendi bebegime kendim bakacagim diye tutturdum dinlemedim esimi. Dogum sonrasi 15 gun sezeryan agrisi meme ucu çatlağı felan cok zorluydu. Ve ben asla mama vermemek icin sürekli elimle sut sagmaya pompayla sabahlara kadar sut toplamaya calisiyodum. Sezeryan hayal kirikligi sebebiyle gec geldi sutum.. bebeğim sarilik oldu ve 2 saate 1 uyandirip emzirmem gerekiyordu tam daldim diyince geri kalkiyodum yine cok kez bebek elimde uyudum... memelerimin ucu yara olmustu kolonya dokuyosun gibi hissediyodum bebrgi emzirkrken ama direniyodum dislerimi skiyodum doyabilsin diye ve yine sessiz sessiz agliyodum... lansinoh die marka var onu sürdüm zeytinyagi felan epey toplamıştı.. 15 gun sonra gaz sancisi basladi ama morarana kdr agliyodu cocuk elimde sesi kesiliyodu uyuyamiyodum sabahlara kadar 24 saattr 2 3 saat uyuyodum sadece gero kalan zamanda bagiriyodu....
Annem vs geliyodu ancak telefonun sesini kis uyanmasin biraz uzancam diyodum genr bagira bagira konuşup telin sesini kismiyodu ustune aptal saptal şeyler anlatiyodu can sıkıcı şeyler gonderdim hemen onu evine. Yanlizdik esimle geceleri arabaga qtar gezdirirdik arabada uyurdum.. 3 aylikken dis cikarmaya basladi 4 aydirda 8 dis cikardi anam agladi su cicegi bile cikardi sen düşün ya... dis cikarirken bagiriyolar ciglik atiyolar asla uyumuyolar kuzum... ilaclar felanda ise yaramiyo yarasa da 2 saat fln... o donemde cok agladim sutumu istemedi emmedi mama vermek zorunda kaldim reflusu de vardi mecburen....
Cok zor günler yasadim ancak su 2 gündür kasiklar bel beni bitirdi oglum 1 waat uyuyo uyaniyo bagiriyo oyuncaj istemiyo ek gida istemiyo uyutmak icin 1saat ugrasiorum yeniden kalkiyo....
Epey sinirlerim bozuk anlamadim daha kotu gunlerim oldu ama suanda epey bozuk sinirlerim.....
Amin canım inşallahHiç kaybetme umudunu canım günü vakti zamanı vardır kuzucuğun sağlıkla kavuşursunuz umarım
Özelden yazdım canım benimMerhaba canım
Seni hatırlıyorum, Bursa’da yaşıyormuşsun doktorlarınız kim ve nerede sperm testi veriyorsunuz ? Özelden de yazabilirsin istersen
ben de kendiminkileri yazayımHadi herkes belirtilerini yazsin bizden sonraki kişilere yardımcı olur
Adet olacakmışım gibi kasık ağrısı
Yorgunluk, uyku hali
İştah artması 1 haftatir istemsizce yiyorum sürekli
Alerjimin olduğu hatta sevmedigim yemekleri canımın çekmesi
Sık idrara çıkma
Bel ağrısı
Yumurtlamanın üzerinden 8 gün geçtikten sonra 2 3 damla kan gelmesi
Benimkiler şimdilik bunlar çıktıkça eklerim ama ben adet olacağımı düşünüyorum bu belirtilerim Duphaston kaynaklı olabilir o yüzden gebelik değil adet öncesi sendrom olarak yorumluyorum
Yoktu canım hatta o kadar keyfim yerindeydi ki ohhh rahat rahat bakılıyordum ameliyatlı olduğum için yerimden kaldırılmıyordumsenin hiiiç mi belirtin yoktu yani az da olsa? gazın şişkinliğin?
sen böyle konuşunca bana Umut oluyorsın yaYoktu canım hatta o kadar keyfim yerindeydi ki ohhh rahat rahat bakılıyordum ameliyatlı olduğum için yerimden kaldırılmıyordumhatta akşam eşime dedim ki : Buldum ben ilk hamile kaldığımda sürekli yatmışım dinlenmişim bu ay bütün işleri sana bırakıyorum ben dinlenmeye çekiliyorum sana kolay gelsin
ben de kendiminkileri yazayım
Adetime 11 gün kala gaz şişkinliği ve sürekli gaz çıkartması
Sadece geceleri yatarken kasık ağrısı çok çok hafif
Adetime bir hafta kala başlayan rengsiz akıntı (normalde de olurdu)
En ilginç belirti ise her adetimden 10 gün önce başlayan sırt bacak kasık ve göğüs acılarımın olmaması şuan hiçbirini azda olsa yaşamıyorum.
Gebe kalmadan önce kontrollerini yaptirirsan herşey çıkıyor kuzum düşük ihtimalin, erken doğum ihtimalin özellikle ultrason da bakılıp söyluyorlar... Bizim düşük ihtimalimiz eşimden kaynaklı olacaktı sperm sayı ve hızı yükseldi ama kalitesi ne denli iyi bilmiyoruz sayı ve hızı yukselmeseydi düşük ya da sağlıklı olmayan bir gebelik olacağı için sonlandirilacakmiş zaten o yüzden önlem amaçlı ilaç verildi..Düşük tehlikesi olan gebelerde kullanıyor Duphastonu ben bunu doktora bağlıyorum biraz.. Enfeksiyon için Cranberola verdi gebelikte de kullan dedi gebelikte enfeksiyon ihtimali çok yüksek oluyormuş..Bunun yanında İmom OMEGA alıyorum multivitamin şeklindekendini eşini ve birlikteliğinizi ne kadar güzel farkındalıklar tedavilerle sürdürmüşsün öylemaşallah birşey sorayım düşük ihtimaline karşı ilaç varsa neden herkes kullanmıyor önlem için.
Enfeksiyonun için hangi ek vitaminleri kullanıyorsun kuzu
Valla belirtileri gebeliğe yormaktan ciğerim solduGünaydın ciğerim. Benimde sol kasıkta hafif batmalar oluyor arada acaba belirti bulamadikca uyduruyor muyum yine diye düşünüyorum
Umutlarınız hiç bitmesin canım. Umut ettikçe yaşama isteklerimize daha sıkı bağlanıyoruz bütün dualarınız kabul olur sağlıkla kavuşursunuz inşallahsen böyle konuşunca bana Umut oluyorsın ya
Benimde ovülasyondan bu yana ağrı oluyo kasıklarımda senle batımızda aynı inşallah bebek habercisidir yakasık ağrım var kızlar.Sanki ovülasyondayım gibi ağrıyo ama akıntım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?