Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben biraz ümitsiz vakayım canım ama tabi Allah'tan ümit kesilmez. Az da insanda belirti olmaz mı yok yani hiçbir şeyim yok.
Sakın öyle deme canım Rabbim inşallah sana da nasip eder. Benim ilk hamileliğimde hiç belirtim yok tu. Eşim rüya görmüş bir uyandı sen hamilesin dedi ben de güldüm iyimisin ne hamileliği, ameliyata girdim çıktım, dünyanın antibiyotiğini ağrı kesicilerini kullandım bebek mi kalır içerde dedim eşim yine ısrarla gitti test aldı hamilesin diye artık ısrarlarına dayanamdım 1 hafta sonra yaptım ki hamileymişim Hiç modunu düşürme yeterki Rabbim ol desin önüne hiçbirşey geçemiyor

senin hiiiç mi belirtin yoktu yani az da olsa? gazın şişkinliğin?

Merhaba canım
Seni hatırlıyorum, Bursa’da yaşıyormuşsun doktorlarınız kim ve nerede sperm testi veriyorsunuz ? Özelden de yazabilirsin istersen

Ayyy cok duygulandım. Dün akşam bizde eşimle böyle bı konuşma yaşadık. Hamile olduğumu söylüyor. Çok erken olduğu için test yapsam da çıkmaz. Bana umut oldun bile

bu arada senin adın da birinci çocuktan dolayı Mucize olabilir senin sat 14 bu pazar senin yumurtlaman mı var? Sonrada geri sayımlar başlasın
iyiymiş .Aaa evet hepimizin birer mucizesi olsun anlatabileceğimiz evet yumurlamaya az kaldı bakalım bu ay neler getirecek

Hadi herkes belirtilerini yazsin bizden sonraki kişilere yardımcı olur
Adet olacakmışım gibi kasık ağrısı
Yorgunluk, uyku hali
İştah artması 1 haftatir istemsizce yiyorum sürekli
Alerjimin olduğu hatta sevmedigim yemekleri canımın çekmesi
Sık idrara çıkma
Bel ağrısı
Yumurtlamanın üzerinden 8 gün geçtikten sonra 2 3 damla kan gelmesi

Benimkiler şimdilik bunlar çıktıkça eklerim ama ben adet olacağımı düşünüyorum bu belirtilerim Duphaston kaynaklı olabilir o yüzden gebelik değil adet öncesi sendrom olarak yorumluyorum

kendini eşini ve birlikteliğinizi ne kadar güzel farkındalıklar tedavilerle sürdürmüşsün öyle maşallah birşey sorayım düşük ihtimaline karşı ilaç varsa neden herkes kullanmıyor önlem için.
Enfeksiyonun için hangi ek vitaminleri kullanıyorsun kuzu

Ayyy cok duygulandım. Dün akşam bizde eşimle böyle bı konuşma yaşadık. Hamile olduğumu söylüyor. Çok erken olduğu için test yapsam da çıkmaz. Bana umut oldun bile
Hiç kaybetme umudunu canım günü vakti zamanı vardır kuzucuğun sağlıkla kavuşursunuz umarım

çocuk tabiki başlı başına sorumluluk, hayat eskısı gıbı olmayacak bızler için ve tüm anneler için .
Rabbim hayırlı saglıklı evlatlar versin. Allah yardımcımız olsun

ben de kendiminkileri yazayım

Adetime 11 gün kala gaz şişkinliği ve sürekli gaz çıkartması
Sadece geceleri yatarken kasık ağrısı çok çok hafif
Adetime bir hafta kala başlayan rengsiz akıntı (normalde de olurdu)
En ilginç belirti ise her adetimden 10 gün önce başlayan sırt bacak kasık ve göğüs acılarımın olmaması şuan hiçbirini azda olsa yaşamıyorum.

senin hiiiç mi belirtin yoktu yani az da olsa? gazın şişkinliğin?
Yoktu canım hatta o kadar keyfim yerindeydi ki ohhh rahat rahat bakılıyordum ameliyatlı olduğum için yerimden kaldırılmıyordum hatta akşam eşime dedim ki : Buldum ben ilk hamile kaldığımda sürekli yatmışım dinlenmişim bu ay bütün işleri sana bırakıyorum ben dinlenmeye çekiliyorum sana kolay gelsin

sen böyle konuşunca bana Umut oluyorsın ya

sevdaluk1911

Gebe kalmadan önce kontrollerini yaptirirsan herşey çıkıyor kuzum düşük ihtimalin, erken doğum ihtimalin özellikle ultrason da bakılıp söyluyorlar... Bizim düşük ihtimalimiz eşimden kaynaklı olacaktı sperm sayı ve hızı yükseldi ama kalitesi ne denli iyi bilmiyoruz sayı ve hızı yukselmeseydi düşük ya da sağlıklı olmayan bir gebelik olacağı için sonlandirilacakmiş zaten o yüzden önlem amaçlı ilaç verildi..Düşük tehlikesi olan gebelerde kullanıyor Duphastonu ben bunu doktora bağlıyorum biraz.. Enfeksiyon için Cranberola verdi gebelikte de kullan dedi gebelikte enfeksiyon ihtimali çok yüksek oluyormuş..Bunun yanında İmom OMEGA alıyorum multivitamin şeklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…