- 8 Şubat 2018
- 3.599
- 2.578
- 133
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.121
kız bize de dua et ya sen hamilesin artık ben seni tahtaya yazdımDogumdan sonra hiç adet oncesi bu denli agri cekmedim gunler oncesi yani oda var. Gününde olurdum hafif sizlar gecerdi. Cok siddetli agri ve yogun hassasiyet hissediyorum suphelenme bu yuzden zaten birde kelle paca =) ay hala inanamiyom nasil ixtimmmmm
yok kız sakın yapma o bebek olmaması için yapılan birşey
Ya orasi oyle tabi bilemedimyumurtlama öncesi iki üç asıl önemli olan günlerin başı yavru kuşo yüzden tam zamanında değerlendirmişsin yarın sabahki testin için bile heyecanlandım çünkü çok az günün kaldı
Haha kiz deme öyle =) eger hamileysem ve kiz ise gercekten apayri sevincem oglum war bide kizim olsunkız bize de dua et ya sen hamilesin artık ben seni tahtaya yazdım
ben biraz ümitsiz vakayım canım ama tabi Allah'tan ümit kesilmez. Az da insanda belirti olmaz mı yok yani hiçbir şeyim yok.Ya orasi oyle tabi bilemedim
Kiz ben de seninkini bekliyorum heycanlaaa =)
Belirtisiz cooook hamis var burda emin ol kuzum ben eskiden de okuyodum :)ben biraz ümitsiz vakayım canım ama tabi Allah'tan ümit kesilmez. Az da insanda belirti olmaz mı yok yani hiçbir şeyim yok.
biliyor musun Derişim eğer hamile değilsem hayatımda ilk defa ağrıdan kıvranmadan adet olacağım. Annem evlendikten sonra beraberliğin düzene girer girmez ağrıların geçer derdi acaba söylediğiı böyle bir şey miBelirtisiz cooook hamis var burda emin ol kuzum ben eskiden de okuyodum :)
Yarabbiiii bu kız beni öldürecek. Alma bir daha ilaç milaç başını bağla karanlıkta kal buluruz bi yöntemHaha kiz deme öyle =) eger hamileysem ve kiz ise gercekten apayri sevincem oglum war bide kizim olsun
Parol aldim bu arada agrilar beni uyutmucakti yoksa =(
Senin cinsiyet varmi istediğin
yumurta durumuna baktırdın mı ilaçtan dolayı ne gibi etkiler yaşadın bende adetin 5. günü başladım 5 gün kullandım yarın 14. günüm kontrole gidicemBende kullandım bu ay
kuzu ben 10:30 gibi yatıp 4:30 gibi kalkıyorum genelde bu aralar sürekli uyanıp mesaj yazıyorum buraya heyecandan
Oyyykuzu ben 10:30 gibi yatıp 4:30 gibi kalkıyorum genelde bu aralar sürekli uyanıp mesaj yazıyorum buraya heyecandanben bu şekilde kendimi avutuyorum diyelim
anlıcan inşallah son bir haftamdır bu şekilde
Bende bu ay klomen için doktora gideceğim gün öğrendik eşimin pozitif oldugunu haliyle bende karantinada olduğum için gidemedim vardır her şerde bi hayır sıkma canınıKızlar merhaba eşimin covid testi bugün pozitif çıktıyumurtlama günüme de yaklaştım sanırım ben bu ay elendim direk nisan ayına gidiyorum gibi duruyor
kız mucize şırınga yöntemini denesenizBende bu ay klomen için doktora gideceğim gün öğrendik eşimin pozitif oldugunu haliyle bende karantinada olduğum için gidemedim vardır her şerde bi hayır sıkma canını
Mucize şırınga yöntemi ne oluyorkız mucize şırınga yöntemini deneseniz
Aşkım Mucize arkadaşın adıMucize şırınga yöntemi ne oluyor
bu arada senin adın da birinci çocuktan dolayı Mucize olabilirAşkım Mucize arkadaşın adışırıngada spermi şırıngaya koyup kendine doğru hızlıca boşaltıyorsun. Böyle yapıp hamile kalan var Mart grubumuzda eski mesajlarda bulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?