Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız bize de dua et ya sen hamilesin artık ben seni tahtaya yazdım

yok kız sakın yapma o bebek olmaması için yapılan birşey

H Hello Kity evet canım keisnlikle yapma.. erken gebelikte sıcak duş , banyo ve Hamam yasak.. sicak su kasları gevşetip rahimden düşürebilir doguma.giden rahmi açılmayan kaidinlar giriyor sicak suya

Belirtisiz cooook hamis var burda emin ol kuzum ben eskiden de okuyodum :)
biliyor musun Derişim eğer hamile değilsem hayatımda ilk defa ağrıdan kıvranmadan adet olacağım. Annem evlendikten sonra beraberliğin düzene girer girmez ağrıların geçer derdi acaba söylediğiı böyle bir şey mi

Haha kiz deme öyle =) eger hamileysem ve kiz ise gercekten apayri sevincem oglum war bide kizim olsun
Parol aldim bu arada agrilar beni uyutmucakti yoksa =(

Senin cinsiyet varmi istediğin
Yarabbiiii bu kız beni öldürecek. Alma bir daha ilaç milaç başını bağla karanlıkta kal buluruz bi yöntem valla Bence kız hadi bakalım

Kızlar merhaba eşimin covid testi bugün pozitif çıktı yumurtlama günüme de yaklaştım sanırım ben bu ay elendim direk nisan ayına gidiyorum gibi duruyor
Bende bu ay klomen için doktora gideceğim gün öğrendik eşimin pozitif oldugunu haliyle bende karantinada olduğum için gidemedim vardır her şerde bi hayır sıkma canını

gözünüz aydın canım darısı bizlere olur inşallah

Aşkım Mucize arkadaşın adı şırıngada spermi şırıngaya koyup kendine doğru hızlıca boşaltıyorsun. Böyle yapıp hamile kalan var Mart grubumuzda eski mesajlarda bulabilirsin
bu arada senin adın da birinci çocuktan dolayı Mucize olabilir senin sat 14 bu pazar senin yumurtlaman mı var? Sonrada geri sayımlar başlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…