- 8 Şubat 2018
- 3.599
- 2.578
- 133
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.161
imom omegayı gebelikte de kullan dedi miGebe kalmadan önce kontrollerini yaptirirsan herşey çıkıyor kuzum düşük ihtimalin, erken doğum ihtimalin özellikle ultrason da bakılıp söyluyorlar... Bizim düşük ihtimalimiz eşimden kaynaklı olacaktı sperm sayı ve hızı yükseldi ama kalitesi ne denli iyi bilmiyoruz sayı ve hızı yukselmeseydi düşük ya da sağlıklı olmayan bir gebelik olacağı için sonlandirilacakmiş zaten o yüzden önlem amaçlı ilaç verildi..Düşük tehlikesi olan gebelerde kullanıyor Duphastonu ben bunu doktora bağlıyorum biraz.. Enfeksiyon için Cranberola verdi gebelikte de kullan dedi gebelikte enfeksiyon ihtimali çok yüksek oluyormuş..Bunun yanında İmom OMEGA alıyorum multivitamin şeklinde
benimde 8 mart beklemeye devamSanırım 4-5 gün kala yapıyorlar ama hiç bişey göremeyip üzülmek de var portakallı kekimaz daha dayan benim 8 Mart ben napiyim
Valla belirtileri gebeliğe yormaktan ciğerim soldu
Biz ovülasyona kadar atlattık kuzum eşimden 3 gün sonra bende korona olmuştum zaten ve çok ağır geçirdim antibiyotik vs kullandım yumurtlamam bu ay diye düşünüyodum hatta ilaçlar yüzünden ama çok şükür etkilemedikız mucize şırınga yöntemini deneseniz
Gebeler için hazırlanan bı vitamin. Gebelik öncesi İmom Primo, gebelikte İmom OMEGA gebelik sonrası da yine İmom Latte varimom omegayı gebelikte de kullan dedi mi
ooo iyi bari bende çözüm yollarını düşüyorum hemenBiz ovülasyona kadar atlattık kuzum eşimden 3 gün sonra bende korona olmuştum zaten ve çok ağır geçirdim antibiyotik vs kullandım yumurtlamam bu ay diye düşünüyodum hatta ilaçlar yüzünden ama çok şükür etkilemedi
Neyse yalnız değilmişimValla belirtileri gebeliğe yormaktan ciğerim soldu
Eşimde dün ilk defa rüyamda gördüm çocuğumuz olmuştu yürümeyi öğretiyodum dediAyyy cok duygulandım. Dün akşam bizde eşimle böyle bı konuşma yaşadık. Hamile olduğumu söylüyor. Çok erken olduğu için test yapsam da çıkmaz. Bana umut oldun bile
Ay hadi bu ay inşallahhh hep birlikte hamiş oluruzBenimde ovülasyondan bu yana ağrı oluyo kasıklarımda senle batımızda aynı inşallah bebek habercisidir ya
Amin inşallah canım. Bunlar da bizim mucizemiz olsun inşallahEşimde dün ilk defa rüyamda gördüm çocuğumuz olmuştu yürümeyi öğretiyodum dediay inşallah içlerine doğmuştur hisleri gerçektir ya çok amin
İnşallah birlikte güzel haberleri burada paylaşırız canımbenimde 8 mart beklemeye devam
Ahh bebeğim mart ayının çözüm kaynağıooo iyi bari bende çözüm yollarını düşüyorum hemen
Rabbim yardımcın olsun canım gerçekten zor dönemler ama geçecek ve hepsi unutulacak öyle düşün inşallah herşey gönlüne göre olur kuzucuğunda bol uykulu günleri olur da sende biraz toparlanır dinlenirsin :)Kiyamam üzülme belki icinde can vardir benim yuzumden uzulmesin
Kesinlikle 3 ay yardimci almani tavsiye ederim. Ben kendi bebegime kendim bakacagim diye tutturdum dinlemedim esimi. Dogum sonrasi 15 gun sezeryan agrisi meme ucu çatlağı felan cok zorluydu. Ve ben asla mama vermemek icin sürekli elimle sut sagmaya pompayla sabahlara kadar sut toplamaya calisiyodum. Sezeryan hayal kirikligi sebebiyle gec geldi sutum.. bebeğim sarilik oldu ve 2 saate 1 uyandirip emzirmem gerekiyordu tam daldim diyince geri kalkiyodum yine cok kez bebek elimde uyudum... memelerimin ucu yara olmustu kolonya dokuyosun gibi hissediyodum bebrgi emzirkrken ama direniyodum dislerimi skiyodum doyabilsin diye ve yine sessiz sessiz agliyodum... lansinoh die marka var onu sürdüm zeytinyagi felan epey toplamıştı.. 15 gun sonra gaz sancisi basladi ama morarana kdr agliyodu cocuk elimde sesi kesiliyodu uyuyamiyodum sabahlara kadar 24 saattr 2 3 saat uyuyodum sadece gero kalan zamanda bagiriyodu....
Annem vs geliyodu ancak telefonun sesini kis uyanmasin biraz uzancam diyodum genr bagira bagira konuşup telin sesini kismiyodu ustune aptal saptal şeyler anlatiyodu can sıkıcı şeyler gonderdim hemen onu evine. Yanlizdik esimle geceleri arabaga qtar gezdirirdik arabada uyurdum.. 3 aylikken dis cikarmaya basladi 4 aydirda 8 dis cikardi anam agladi su cicegi bile cikardi sen düşün ya... dis cikarirken bagiriyolar ciglik atiyolar asla uyumuyolar kuzum... ilaclar felanda ise yaramiyo yarasa da 2 saat fln... o donemde cok agladim sutumu istemedi emmedi mama vermek zorunda kaldim reflusu de vardi mecburen....
Cok zor günler yasadim ancak su 2 gündür kasiklar bel beni bitirdi oglum 1 waat uyuyo uyaniyo bagiriyo oyuncaj istemiyo ek gida istemiyo uyutmak icin 1saat ugrasiorum yeniden kalkiyo....
Epey sinirlerim bozuk anlamadim daha kotu gunlerim oldu ama suanda epey bozuk sinirlerim.....
Ayyy inşallah ya Allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın gerçekten düşünmesi bile çok acıAmin inşallah canım. Bunlar da bizim mucizemiz olsun inşallah
Mide sirt bas karin kasik olunca mecbur kaldimmm =(((Yarabbiiii bu kız beni öldürecek. Alma bir daha ilaç milaç başını bağla karanlıkta kal buluruz bi yöntemvalla Bence kız hadi bakalım
Allah hayirlo ve imanli çocuklar versin yeterçocuk tabiki başlı başına sorumluluk, hayat eskısı gıbı olmayacak bızler için ve tüm anneler için .
Rabbim hayırlı saglıklı evlatlar versin. Allah yardımcımız olsun
Allah razi olsun insallah canimmm :)Rabbim yardımcın olsun canım gerçekten zor dönemler ama geçecek ve hepsi unutulacak öyle düşün inşallah herşey gönlüne göre olur kuzucuğunda bol uykulu günleri olur da sende biraz toparlanır dinlenirsin :)
amınnn canım ınsallaaahhAllah hayirlo ve imanli çocuklar versin yeter
Peki sonuç ne olduAcaba şırınga yöntemini mi denesengrubumuzda bunu yapan vard. Bu ayı pas geçme. Dene olmazsa zaten Nisan diye düşünmüştüm der geçersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?