Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
herkese güüünaaaydınnnn
BAT'ları yaklaşanlarr çift çizgilerii görsüüüünnn
BAT'ına benim gibi çok olanlara da günler çabuk geçsiiiinnn

Eşimde dün ilk defa rüyamda gördüm çocuğumuz olmuştu yürümeyi öğretiyodum dedi ay inşallah içlerine doğmuştur hisleri gerçektir ya çok amin
ay hadi inşallaahhhhh

benimki de dün akşam diyor ki, ben benim çocuklara söyledim onlar nereye gitmesi gerektiğini biliyo
allam inş biliyolardır dedim

Bir sürü şey kullanıyor, bir de bunu ekleyeyim.. vitamin zehirlenmesi yaşatıcam adamcağıza

Allah buralara düşürmesin kuzum böyle uzaktan izle inşallah.. evlilik ne zaman? O aradaki bi kaç yılı biz bi kaç aya indiririz bak

Benim yumurtlamadan beri devam eden kasık ağrım var sadece üzerinden 6 gün geçti
Başkada bişey yok

yaptım koca bir boşluk bembeyaz ama benim yoğun şeffaf bir akıntım gelmiş genelde benim adetime bir hafta kala başlardı akıntılar o yüzden belirti diyemiyorum. Ben muhtemelen değilim ya
Kuzum ovulasyon ancak bat günü kırmızılaşıyor, teste erken gebelik muamelesi yapamazsın

Son düzenleme:
Ben galiba yine yumurtlicam Tahmini adetime 3 ya da 5 gün var şaka gibi çalışmalara başlayayım yeniden

Daha önce oldu mu böyle 3 gün kala yumurtlama normal döngüsü olanlarda pek olmaz cünkü.. yoksaaaa
Adetlerim normal 7 8 aydır görmedim hiç takip ediyorum ama belki ilaçtandir o yüzden çok takilmiyorum boşta gecmeyeyim ama değerlendirelim nolur nolmaz akdkfkflfk

Adetlerim normal 7 8 aydır görmedim hiç takip ediyorum ama belki ilaçtandir o yüzden çok takilmiyorum boşta gecmeyeyim ama değerlendirelim nolur nolmaz akdkfkflfk
bence bu düşündüğümüz şeyde olabilir listeye adını yazdıracaksın bak sen içime doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…