- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 133
- 35
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.181
inşallah canım :)İnşallah birlikte güzel haberleri burada paylaşırız canım
ay hadi inşallaahhhhhEşimde dün ilk defa rüyamda gördüm çocuğumuz olmuştu yürümeyi öğretiyodum dediay inşallah içlerine doğmuştur hisleri gerçektir ya çok amin
Bir sürü şey kullanıyor, bir de bunu ekleyeyim.. vitamin zehirlenmesi yaşatıcam adamcağızaBak eşin evicap E vitamini de kullanabilir yumuşak kapsül sade sper kalitesine hareketine falan iyi geliyormuş bana bunu bi ebe söyledi oyunda bi süre çocuğu olmamış bunu önerdi bana sorunu olsun olmasın kullansın dedi
Allah buralara düşürmesin kuzumHamile değilim planlamıyorum da evlendikten bir kaç yıl sonra hamilelik düşünüyorum fakat buradaki sohbet çok hoşuma gidiyor ara ara merak edip bakıyorum çocuklarınızı analı babalı sağlıklı büyütün inşallah her biriniz
bebeği olmuştı canım yanlış hatırlamıyorsamPeki sonuç ne oldu
Benim yumurtlamadan beri devam eden kasık ağrım var sadece üzerinden 6 gün geçtiHadi herkes belirtilerini yazsin bizden sonraki kişilere yardımcı olur
Adet olacakmışım gibi kasık ağrısı
Yorgunluk, uyku hali
İştah artması 1 haftatir istemsizce yiyorum sürekli
Alerjimin olduğu hatta sevmedigim yemekleri canımın çekmesi
Sık idrara çıkma
Bel ağrısı
Yumurtlamanın üzerinden 8 gün geçtikten sonra 2 3 damla kan gelmesi
Benimkiler şimdilik bunlar çıktıkça eklerim ama ben adet olacağımı düşünüyorum bu belirtilerim Duphaston kaynaklı olabilir o yüzden gebelik değil adet öncesi sendrom olarak yorumluyorum
Kuzum ovulasyon ancak bat günü kırmızılaşıyor, teste erken gebelik muamelesi yapamazsınyaptım koca bir boşluk bembeyazama benim yoğun şeffaf bir akıntım gelmiş genelde benim adetime bir hafta kala başlardı akıntılar o yüzden belirti diyemiyorum. Ben muhtemelen değilim ya
Ayniyiz senlebenimde 8 mart beklemeye devam
canım şuanki psikolojiyle neler yapabildiğimin örneklerini vermek isterdim ama admin den korkuyoruzKuzum ovulasyon ancak bat günü kırmızılaşıyor, testse erken gebelik muamelesi yapamazsın
terzi söküğünü dikemez ama sizler için var olurumAhh bebeğim mart ayının çözüm kaynağı
bu ay hayırlı haberler alırız hepimiz inşallah :)Ayniyiz senle
Çamaşır suyu deneyini denedin mi o zamancanım şuanki psikolojiyle neler yapabildiğimin örneklerini vermek isterdim ama admin den korkuyoruzidrar renginden bile birşey arıyoruz gerisini sen düşün
Daha önce oldu mu böyle 3 gün kala yumurtlamaBen galiba yine yumurtlicamTahmini adetime 3 ya da 5 gün var şaka gibi çalışmalara başlayayım yeniden
Eki Görüntüle 3013676
Benim hamileyken hep sarı kokusuz akıntım olmuştuÇok aFedersiniz kızlar ama Sarı akıntı geliyor benden acık sarı ama böyle olan var mı
Adetlerim normal 7 8 aydır görmedim hiç takip ediyorum ama belki ilaçtandir o yüzden çok takilmiyorum boşta gecmeyeyim ama değerlendirelim nolur nolmaz akdkfkflfkDaha önce oldu mu böyle 3 gün kala yumurtlamanormal döngüsü olanlarda pek olmaz cünkü.. yoksaaaa
canım yumurtlama oldumu oncesınde ?Ben galiba yine yumurtlicamTahmini adetime 3 ya da 5 gün var şaka gibi çalışmalara başlayayım yeniden
Eki Görüntüle 3013676
bence bu düşündüğümüz şeyde olabilir listeye adını yazdıracaksın bak sen içime doğruAdetlerim normal 7 8 aydır görmedim hiç takip ediyorum ama belki ilaçtandir o yüzden çok takilmiyorum boşta gecmeyeyim ama değerlendirelim nolur nolmaz akdkfkflfk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?