Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın hanımlar, bugün kan testi yaptırdım bat 1 mart. maalesef negatif geldi bu ayda olmadı sanırım

bence bu düşündüğümüz şeyde olabilir listeye adını yazdıracaksın bak sen içime doğru
Hayırlısı diyelimde bu ay çok antibiyotik hap ve iğne aldım yumurta kalitesi çokta dolleyebilcek kadar iyi olduğunu düşünmüyorum o yüzden ihtimal vermedim progesteron ilacı belirtileri yapıyordur deyip geçiyorum

hiç belli olmaz tutunacağı varsa her şekilde seninle kalır inşallah hayırlı sonuç alırsın canım

baya da olmuş yıne degerlendır sen, gebelıkte de ovulasyon koyu çıkıyor dıye bılıyorum
Takip ederim adetimi bekliyorum ama dediğim gibi doktor yumurtlama dönemi kalitesi bozulmasın diye ağrı kesici bile vermiyor ben zibil gibi antibiyotik aldım bu yüzden gebelik olma ihtimali aklımdan geçmiyor

Ah canım sen neler çekmişsin böyle.. Anne olmak böyle brisey işte.. evet bir yardımcı olması şart aslinda sezeryan durumunda.. normal doğum sonrası bile adapte olamayabiliyor insanlar.. normalde teksin birde ufacık bir insan hayatına girmiş sana bağlı hayatı filan..

Benim arkadaşımda sezeryan olmsutu refakatçi bendim yanında eşi yurtdışındaydi gelemedi.. kendisi yabancı olduğu için ailesi de yoktu.. sonra yanında kaldım 2 hafta kadar.. çocuğu direk bana emet ettiler hastanede orda kucağına ben koyup göğüsünu filan ben açıp emzirdirtiyirdum annesine..kendi hali yoktu yarı baygın..

Eve gidince de ben baktım..altını ben aldım çocuğun üstünü filan degsitirdim.. uyuturudm.. annesi cunki zor kimildiyirdu.. çocuğu emzirirken uyuya kalırdı ben uyandiiridm çocuğu düşürmesin diye .. böyle mecaramiz var yani daha sonraları da çok vakit geçirdim bebişle bu yüzden bağımız var bizim..şimdi 5 yaşına girecek kerata.. sarı oğlum benim

Takip ederim adetimi bekliyorum ama dediğim gibi doktor yumurtlama dönemi kalitesi bozulmasın diye ağrı kesici bile vermiyor ben zibil gibi antibiyotik aldım bu yüzden gebelik olma ihtimali aklımdan geçmiyor
benım arkadasım gebelık olmadıgını dusundugu ay agrı kesıcıler antobıyotıkler kullanmıstı hastaydı, adetı gecıktı bı baktı hamıle yenı dogum yaptı, yani olacak olduktan sonra oluyor kuzum
hatta hala söyler o kadar hap kullandım nasıl oldu falan diye

benımde kardesım 3 sene sonunda bebegı oldu, annem hep derdı nasıl bakacak uykuya cok duskundu ,
bebek dogdu annemde kaldı 2 hafta, bnde ordaydım gece bı bakıyorum emzıırıyo, bı bakıyorum pışpışlıyor saat bile kurmazdı. ben çok şaşırmıştım sezeryan oldu.
Rabbım bır guc verıyor ya kesınlıkle,olsunda hayırlı saglıklı evlat ınsallaahh yardım edenımız olur guzelce atlatırız o dönemide

Hayırlısı diyelim o zaman kuzum adeti bekleyelim

İnshaAllah canımmm.. adapte olana kadar en azindna ev işlerinde filan yardımcı olacak biri olsa.. insan otomatik ayarlanıyor bence.. ben bile doğum yapmadığım halde o bebek bana emanetti diye hastanede bebeği birşeyin içine yatırılıyor lar ya onu yanıma koydum uyudum bir gözüm ack resmen ara ara kalkıp bebeğe bakıyordum.. içgüdüsel olarak yani.. anaclik dogamizda var

Ay herkes farklı birsey söylüyor nerde çekileceksin canım
Vallaha ben korunmicam doktor çekil dedidignde korun demedi.. bence korunmak icin bir sebeb yok tabiki kimseye asla demem benim gibi yap diye.. ama ben kendim doktordan duymadığım için korunmak.istemedim

evet evet kesınlıkle kardesım sanslıydı annemde kaldı 2 hafta sonra evıne gectı, yemek vs yapan vardı ,
tabiii sende bırde sorumluluk olmuş haklısın. bende 1 hafta kardesımle aynı odada yattım bebek yenı dogmustu cok tedırgın uyudum sureklı uyandım yaa , bıde annesı olsam neler olurdu düşünemiyorum :)

Vallaha ben korunmicam doktor çekil dedidignde korun demedi.. bence korunmak icin bir sebeb yok tabiki kimseye asla demem benim gibi yap diye.. ama ben kendim doktordan duymadığım için korunmak.istemedim
benım doktorumda hsg sonrası korunmana gerek yok demıstı

Merhaba bu ayki reglim gelsin bir kaç güne beni de eklersiniz ins. Mart ayına uğurlu gelir

Allah buralara düşürmesin kuzum böyle uzaktan izle inşallah.. evlilik ne zaman? O aradaki bi kaç yılı biz bi kaç aya indiririz bak
Bu yaz düşünüyoruz haziran gibi ahahahah yok yaa biraz evliliğin tadını çıkartayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…