Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok uzuldum sutunun gitmesine =(
Dogru dursa cidden insan gibi olsa alirdim qma bu kez asla almayacağım.. insallah bende senin gibi rahat bakabilirim kuzum

Aynen canim allaha emanetiz.. evet qma ben hep gec ogrenirim o yuzden meraktan yapıyorum testleri (=
Bende bekliyorum erkenden asla yapmam.. geçtim o günleri ben zaten snairim hiçbir zaman erkenden gebelik. Testi yapmadım sanirim geciktgim zaman yada adet günleri yapardim.. ama üzerinde geçmeden yapmam

Çoook haklısın canım, hep en iyiyi en sağlıklıyı en hayırlıyı çağırmak lazım.. hamileyim kız 1 günlük hem de
AA tebrik ederim kuzum.. sağlıklı devam etin İnshaAllah..

Aynen işte hep böyle ol hep birlikte başaracağız İnshaAllah

Bence uzak tutmak elinizde sizin simdiden mesafeyi koyun ve esinizi alttan alttan isleyin. Umarjm kisa zamanda dolar kucagin..
zaten cok yakında sayılmayız, mesafelıyızdır , ama çok sever her ıse burnunu sokmayı vs.
size gerek yok desem sanırım kıyametler kopar, hele annem gelse kendısı gelmese dusunemıyorum, ama ben annemın kalmasını tercıh ederım tabı.
ınsallah kuzum bakalım, nasıp

Bir kadın asla 25ten yukarı yaş alamaz zaten
Erkeklerin de 16 da sabitlendiğine yemin ederim ama ispat edemem
Hahaha
Bende hiç 33 gibi hissetmiyorum
Sanki bende 25lerde kalmışım gibi.. Allah'tan gostermiyiruz MashaAllah . Ailecek

Şaka bir yana bence her yaş güzeldir.. her yaşın kendine göre bir heyecanı zamanı vardır.. bence yaş almaktan cekinmemek gerek.. o yaşın kattığı güzellik oglunluk vs çok şey var..
(Çaktirmayin 40 merdiven dayandığı için böyle söylüyorm )

Deeeeeeeerrrrrmisimmmm

1 mart kiz =) ama cok fazla belirti var bence herkes hamilesin diyo =)

Ilk gebeligimise bilmistim kesin hamileyim demistim 10 gu kala yinr diyorum hamileyim 10 gun kala demistim ama tabi rabbim bilir =)
Bencede öylesinn banada öyle geliyor.. hadi bakalım hayirlarla gelir İnshaAllah bebiş..

Ya bende kendimi 26 ya sabitlemisim gecen gereksiz biri dedi sen 26 değilsin 28 sin artik bende dedim yaniliyosun 23 yasindayim ben daha senden daha dincim dedim bide cocugum var dedim ustune =)
Ahahha o yaş meselesi gerçekten çok göreceli.. teyze diyorum kadına benden küçük çıkıyor ya 51 yaşında bir arkadaşım var, 28 yaşında oğlu var bi de hayatta ne zorluklar yaşamış.. inanki yaşam enerjisi, hayattan zevk alışı, boyu posu 25 yaşında.. oğluyla yaşıt gibiler.. inşallah biz de öyle oluruz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…