- 12 Kasım 2021
- 3.650
- 4.436
- 83
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.321
Çoook haklısın canım, hep en iyiyi en sağlıklıyı en hayırlıyı çağırmak lazım.. hamileyim kız 1 günlük hem deKesinlikle.. olumsuz olmak olumsuzluğu getiriyor.. ne gerke var.. biz olumlu olalım.. takdir Rabbimin
Çok uzuldum sutunun gitmesine =(Yazma gereği duydum benim de iki bebeğim vardı oğluma 15 aylıkken kızıma hamile kaldım 23 ay araları var, ve şimdi 3. yu düşünüyorum. İnan Allah sabrını da rahatlığını da veriyor bir kere sen tecrübeli oluyorsun daha güçlüsün ve ikinciler daha kolay büyüyor çünkü önünde bir abisi veya ablası oluyor oyun arkadaşı oluyor, doğuma gelince zaten bakmakla yükümlü bir bebeğin daha olduğu için çabuk ayaklanacaksin emin ol hiç içini korkutma, bu arada benim de kv yüzünden sütüm kesildi lohusayken, ama tandem anne oldum oğlumu 3.5 yaşına, kızımı 2.5 yaşına kadar emizrdim. Kaynanani eve alma 40 in çıkınca kadar eşinle çok da güzel halledersiniz her isinizi
Bende bekliyorum erkenden asla yapmam.. geçtim o günleri ben zaten snairim hiçbir zaman erkenden gebelik. Testi yapmadım sanirim geciktgim zaman yada adet günleri yapardim.. ama üzerinde geçmeden yapmamAynen canim allaha emanetiz.. evet qma ben hep gec ogrenirim o yuzden meraktan yapıyorum testleri (=
AA tebrik ederim kuzum.. sağlıklı devam etin İnshaAllah..Çoook haklısın canım, hep en iyiyi en sağlıklıyı en hayırlıyı çağırmak lazım.. hamileyim kız 1 günlük hem de
En güzeli ben meraklıyım biraz napimBende bekliyorum erkenden asla yapmam.. geçtim o günleri ben zaten snairim hiçbir zaman erkenden gebelik. Testi yapmadım sanirim geciktgim zaman yada adet günleri yapardim.. ama üzerinde geçmeden yapmam
Ben de hala 23 ümdeyim mesela19 dan bir yaş yukarıda hissediyorsam ne olayım
Hayirli olsun gebeliğin (=Çoook haklısın canım, hep en iyiyi en sağlıklıyı en hayırlıyı çağırmak lazım.. hamileyim kız 1 günlük hem de
Şimdi senin bat Nezamandi üşendim 1, sayfaya bakmayaEn güzeli ben meraklıyım biraz napim
Doktor kontrolündesin sonuçta farkındadır durumun sıkma canını sen yinede değerlendir için rahat etsinBenim normalde 11 - 12. Günlerde çatlama oluyordu bugün 14. Gün
Dün 13. Günde 14 mm dedi ama lh test çok koyu çıktı bu yüzden endişeliyim
Bir kadın asla 25ten yukarı yaş alamaz zatenBen de hala 23 ümdeyim mesela
Ya bende kendimi 26 ya sabitlemisim gecen gereksiz biri dedi sen 26 değilsin 28 sin artik bende dedim yaniliyosun 23 yasindayim ben daha senden daha dincim dedim bide cocugum var dedim ustune =)Ben de hala 23 ümdeyim mesela
zaten cok yakında sayılmayız, mesafelıyızdır , ama çok sever her ıse burnunu sokmayı vs.Bence uzak tutmak elinizde sizin simdiden mesafeyi koyun ve esinizi alttan alttan isleyin. Umarjm kisa zamanda dolar kucagin..
1 mart kiz =) ama cok fazla belirti var bence herkes hamilesin diyo =)Şimdi senin bat Nezamandi üşendim 1, sayfaya bakmaya
Dün aşılama oldum kuzum.. e bugün hamileyim işte bir günlükHayirli olsun gebeliğin (=
Ne zaman öğrendin ve belirtiler neydi yazarsan arkadaslar vwr merak eden =)
Ağustos 2017 annesiyim evetCanım ateş topiginde miydin
Amin canım benim inşallah hep birlikteMartta Hediyenizi alırsınız umarım ❣Umudunuzu kaybetmeyin
HahahaBir kadın asla 25ten yukarı yaş alamaz zaten
Erkeklerin de 16 da sabitlendiğine yemin ederim ama ispat edemem
Çatlamaz diye düşünüyorum siz yine değerlendirin dedi. Şeytan al yarın akşam vur diyorDoktor kontrolündesin sonuçta farkındadır durumun sıkma canını sen yinede değerlendir için rahat etsin
Bencede öylesinn banada öyle geliyor.. hadi bakalım hayirlarla gelir İnshaAllah bebiş..1 mart kiz =) ama cok fazla belirti var bence herkes hamilesin diyo =)
Ilk gebeligimise bilmistim kesin hamileyim demistim 10 gu kala yinr diyorum hamileyim 10 gun kala demistim ama tabi rabbim bilir =)
Ahahha o yaş meselesi gerçekten çok göreceli.. teyze diyorum kadına benden küçük çıkıyorYa bende kendimi 26 ya sabitlemisim gecen gereksiz biri dedi sen 26 değilsin 28 sin artik bende dedim yaniliyosun 23 yasindayim ben daha senden daha dincim dedim bide cocugum var dedim ustune =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?