- 10 Nisan 2016
- 8.828
- 12.940
- 248
- 37
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.281
inshalAllah canım.. hayırlısıylaİnşallah vardır
Çok çok teşekkür ederim canım ne güzel bilgilendirdin beni. testi 12:30 da yaptım ilk idrar değildi yarın yine aynı saatte yaparım o zaman değerlendirmeye devamke
Merhaba hoşgeldin bacımmerhabalaaaar, benim bat 20 martta çok heycanlıyım inşallah güzel haberler yazabilirim ben de buraya :))) beni de ekleyebilirseniz çok sevinirim :)
amin canım benim inşallah :))))Merhaba hoşgeldin bacım
İnshaAllah güzel haberini alırız..
İnşallah ebesenaydi sanirim belki sende gorebilirsin instadan. Ama izmirde degil iste konyada.. daha neler neler ya kadin kuran felan okumuş anne diyo ki o kdr iyi bi dogumduki hayatimin en guzel gunuydu. Benim peki? Korku dolu ameliyathane.. daha onceki ameliyatimda kalbim durdu diye 2 kadin dogumcu 2 anestez8 uzmani girdi hepsi kontrollu gidiyolar.. o igneyi yaparlarken yine korkumdan tir tir titriyodum agladim dayanamadim ve doktorum bana sarıldı ama anlatamam sana ya o ani Allah yasatmasin bidaha bana cok korktum ameliyat botene kdr vucudum titredi korkudan....Hay MashaAllah Yaa ebeye bak sen.. ne güzel vaaha..çok bilinçli geldi bana bu ebe..
İnshaAllah gönlünün rahat ettiği birilerini bulursun
Benimde ovulasyondan 6 gün geçti ama hic akıntım yok afedersiniz cok kuru acaba bebis yok mu diyorumCok emin olmamakla birlikte 2. Aydan son son aylara kadar devam etmisti
cok zor seyler gercekten, hadı kaynanalar namı deger onların nadir dir gelinini kızı gibi göreni,İnşallah ebesenaydi sanirim belki sende gorebilirsin instadan. Ama izmirde degil iste konyada.. daha neler neler ya kadin kuran felan okumuş anne diyo ki o kdr iyi bi dogumduki hayatimin en guzel gunuydu. Benim peki? Korku dolu ameliyathane.. daha onceki ameliyatimda kalbim durdu diye 2 kadin dogumcu 2 anestez8 uzmani girdi hepsi kontrollu gidiyolar.. o igneyi yaparlarken yine korkumdan tir tir titriyodum agladim dayanamadim ve doktorum bana sarıldı ama anlatamam sana ya o ani Allah yasatmasin bidaha bana cok korktum ameliyat botene kdr vucudum titredi korkudan....
Sezeryan sonrasi siddetli agrilar, ayak uyusmalari hareket edememek yatamamak seseryan sonrasi anestezinin verilsigi yerde cok fazla agri oluyo bi tandan onun agrisi cocuga bakabilme endisesi her zaman kalktim kendim baktim anneme kalsa cayini icip oyle degistircek altini...dogru duzgun bebegi veren yok kucagima kendim almak zorunda kaliyodum anliyosun dimi? Özellikle kaynanamin yaptığını unutmuyorum senin sutun yokki olsa gelirdi inat etme eziyet etme benim sutlerim ccogun agzinda tasiyodu dedi orda onu bogmak istedim. Memelerimi koparircasina acmaya calisiyodum kanallarimi o anda ben yeterki anne sutu alabilsin diye. ...
Ve o sabah kalkti kendine harika hi kahvalti hazirladi oturdu havuzu izleye izleye yedi uyandim ben nasilsn deid iyiyim dedim kahvalti yapiyorum dedi afiyet olsun dedm gectim içeriye ama nasil açım var ya bekledim bekledim gelmedi. Esim kalkti sonra dedi oglum ac misin hemen hazirlayim? Merve sen yedin mi dedi yok dedim esim annesini kahvalti yaparken görmüş annesine dedi kahvaltin bittiyse seni ben evine gotureyim dedi niye oglum gelinime cocuguma bakcaktim dedi yok anne sagol bundan sornasni kendimiz hallederiz dedi ve götürdü o kadını.
Esim gelirken cicek almisti bisuru icecek ve kahvaltilik seler hazirladi.... anliyosunuz dimi beni simdi neden destek onemli dedigimi.. esim olmasa bunalima girebilirdim.... anne yok kaynana yok.... o yuzden kendinizi zorlayin mutlaka bakici tutun kendinize bak bebeginize degil kendinize.......
En güzelini yaptığının farkında mısın? Hayatını dolu dolu yaşamışsın ne güzel ben bunu diyemiyorum mesela hep aklım yapamadıklarımda ama onları da yaparım elbet bir gün önce sağlık gerisi gelir. Sen o 39 a hiç takılma geliyor bu ay gelmekte olanOoo senin güzel telaşların vardır şimdiHayırlısı olsun.. mutlulukla dolu olsun evliliğiniz.. ben kötü örneğim, ciddi anlamda gençliğimi bekarlığımı sonuna kadar yaşadım, çok da mutluydum bu durumdan. Kendim gibi birini bulunca da 39 yaşımda çok severek evlendim.. meğerse bebiş için geç kalmaya başlamışız ikimiz de yine de hiç pişman değilim herşeyin zamanı var, hazır hissetmeden, mutlu zamanların tadını çıkartmadan bu işlere girişme benim kadar da geç kalma tabi
Ayy benim de bat 7 Martbenim yumurtlama 1 Mart, daha fol yok yumurta yok tabirinin canlı örneğiyim
cok zor seyler gercekten, hadı kaynanalar namı deger onların nadir dir gelinini kızı gibi göreni,
amaa annelerın cok dah destek olması lazım.
esınız ıyı yapmıs bı halta yaramıyor madem bıde sınırlerınızı bozmus
Ah canım yaaa.. öncelikle çok ama çok geçmiş olsun.. daha önceki ameliyatın neyidiki neden durdu kalbin? Rabbim esirgemiş..İnşallah ebesenaydi sanirim belki sende gorebilirsin instadan. Ama izmirde degil iste konyada.. daha neler neler ya kadin kuran felan okumuş anne diyo ki o kdr iyi bi dogumduki hayatimin en guzel gunuydu. Benim peki? Korku dolu ameliyathane.. daha onceki ameliyatimda kalbim durdu diye 2 kadin dogumcu 2 anestez8 uzmani girdi hepsi kontrollu gidiyolar.. o igneyi yaparlarken yine korkumdan tir tir titriyodum agladim dayanamadim ve doktorum bana sarıldı ama anlatamam sana ya o ani Allah yasatmasin bidaha bana cok korktum ameliyat botene kdr vucudum titredi korkudan....
Sezeryan sonrasi siddetli agrilar, ayak uyusmalari hareket edememek yatamamak seseryan sonrasi anestezinin verilsigi yerde cok fazla agri oluyo bi tandan onun agrisi cocuga bakabilme endisesi her zaman kalktim kendim baktim anneme kalsa cayini icip oyle degistircek altini...dogru duzgun bebegi veren yok kucagima kendim almak zorunda kaliyodum anliyosun dimi? Özellikle kaynanamin yaptığını unutmuyorum senin sutun yokki olsa gelirdi inat etme eziyet etme benim sutlerim ccogun agzinda tasiyodu dedi orda onu bogmak istedim. Memelerimi koparircasina acmaya calisiyodum kanallarimi o anda ben yeterki anne sutu alabilsin diye. ...
Ve o sabah kalkti kendine harika hi kahvalti hazirladi oturdu havuzu izleye izleye yedi uyandim ben nasilsn deid iyiyim dedim kahvalti yapiyorum dedi afiyet olsun dedm gectim içeriye ama nasil açım var ya bekledim bekledim gelmedi. Esim kalkti sonra dedi oglum ac misin hemen hazirlayim? Merve sen yedin mi dedi yok dedim esim annesini kahvalti yaparken görmüş annesine dedi kahvaltin bittiyse seni ben evine gotureyim dedi niye oglum gelinime cocuguma bakcaktim dedi yok anne sagol bundan sornasni kendimiz hallederiz dedi ve götürdü o kadını.
Esim gelirken cicek almisti bisuru icecek ve kahvaltilik seler hazirladi.... anliyosunuz dimi beni simdi neden destek onemli dedigimi.. esim olmasa bunalima girebilirdim.... anne yok kaynana yok.... o yuzden kendinizi zorlayin mutlaka bakici tutun kendinize bak bebeginize degil kendinize.......
Benim 2 tanesi 20 diğerleri 18 15 14 tü ertesi gün çatlama iğnesi oldum. İğne yapmak zor değil çok ince ucu. Havuç yemeKızlar pazartesi yumurtalar çatlamamış olursa folikül takibi ve çatlama iğnesi yapılacak. Lh testim bugün pik olacak gibi duruyor. İlk defa iğne yaptıracağım için merak ediyorum, yumuşlarınız kaç mm iken iğne yazıldı? İğne dozu ne verildi? İğne yapmak zor mu?Birde pazartesiye kadar çatlama olmasın diye ne yapabilirim
Ben pazar günü yapacağım bat 7 mart umarım hepimizi güzel sonuçlar alırızCanlar haftasonu kimler test yapacak
Doktor yumurtanın 14 mm olduğunu söyledi ama dün lh testim çok koyu çıktı bugün pik olur gibi o yüzden üzülüyorum. Çatlama iğnesi ne yazdı peki, insülin iğnesi gibi bişey mi, doz olarak ne verdi?Benim 2 tanesi 20 diğerleri 18 15 14 tü ertesi gün çatlama iğnesi oldum. İğne yapmak zor değil çok ince ucu. Havuç yeme
kuzu pazar senin için erken olabilir acaba Salı Çarşamba mı yapsan, elinde çok test varsa yap gitsin tabi en azından merakın giderBen pazar günü yapacağım bat 7 mart umarım hepimizi güzel sonuçlar alırız
Annen için üzgünüm malesef bazilair böyle düşüncesiz oluyor anlamıyorum.. benim annemin annesinden de hayır yoktu snein hesab.. kadının arsa yoks oğulları kızı hiç sayılmaz.. annem doğum yaparken kadın tatile gitir yaAnnemle oldum olasi aram hic iyi olmadi. Hep ona ihtiyacim olduğunda yoktu zaten dogumda da olmasini beklemiyordum. Hamileyken 9 ay kustum ama ne kusma safra kusuyorum beslenemiyorum 1 kere gripten corba komposto vs yapmadi, doktora git diyip durdu anliyosun dimi? Ultrasona bile gelmedi 1 kere bile anca 9 ay babamin bisiler karistigini anlatip durdu bana en son zTen kriz gecirdim aglama krizi ve abime dedim anneme soyle beni aramasın anlatmasin stres doluyorum ya dedim abimde kizmis ona...
En acisi neydi biliyomusun esim ayda 2 kez 1 gun 24 saat tutuyor nobet. Cocuk elimde morariyor kaliyor gaz sancisindan duramıyor yemek yiyemiyorum tuvalete dahi gidemitorum düşün... uykusuzlugu solemiorum bile.. en son bayilxak gibi oldum anneme gittim yardim etti felan sonraki 24 te bbam aradi nabiosun diye dedm cockla ugrasiorum agliyomusun sen dedi yok dedim geliyorum almaya dedi aldi beni gittik eve... annem ertrsi gun ne dedi biliyo musun? Bana biraz musade eder misin dedi ne icin anlayamadim dedim artik kardesinle ilgilencem dedi neyi car dedim dolabının yerini degistirceklermis hayatimda gurursuz asla yasamadim, peki dedim gideyim ben ve gittim evime döndüm.
Bir daha da gitmedim. Abim dedi annem merve gelmiyo diyo dedi nie gitmiyosun boyle dedi olsem de gitmem dedim. O yuzden annem vana sahip cikmamis kaynana mi cikcak? Peeeeeh...
O yüzden paranizi biriktirin esinizden fsyda olmazda en azindan siz bakici tutarsiniz bi sure kendinize yarim gun bile olsa inanin cok onemli. Bu sefer hamileysem bakici tutcam zaten isim gucum maasim var esimde iyi maas aliyo birikmisim de var direk bakici tutcam hicbirini de sokmucam eve.
Az daha sabret salı yapalım hemen hemen aynıyızben de salı yapmam lazım da bilmiyorum o an ki psikolojimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?