Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok siddetli adet agrisi sebebiyle ameliyat oldum 4 gun sürüp yataktan kalkamiyordum morfinle uyuyodum görünürde birşey yoktu doktor dedi acip bakalim hicbir sey cikmiyor tamam dedim cok basitti aslinda ameliyat ama spinal anestezi solunum yollarimi uyusturmus.. ameliyat esnasinda kotu hissetmeye basladim kendimi dedim ki ben iyi degilim sonra konusamamaya basladim gozlerimle hemsire beni görsün istiyorum gordu de hastaya bisiler oluyo dedi sonra bagirdi saturasyon düşüyor diye bi anda diger ameliyathaneden doktorlar kosmaya basladi vasjma dogru ben kendimden geciodum yigenimj gorur gibi oldum dedim ölüyorum heralde co kisa bi andi zaten.. cikinca esime dedim bisiyler oldu bana doktora sormus hicbisi olmadi demis... rahmi sola devriye sekildeydi duzelttik ve yapisikliklar vardi actik demis. Ama ben diyorum bana bisiy oldu diye gogsum agriyodu esim bi acti mosmor.... doktora kostu noluyo dedi bisiy yok dedi... sonra tum vucudum morardi zTen 15 gun kalkamadim... e nwbizdan gordum ki adrenalin 10 tane yapmislar esim saglikci dedi ki dogru hatırlıyorsun sen halususnasyin değil... sezeryandan etkilendim de sutum gelemedi zaten.. ama ben onu dinleyip mama vermedim anne sutu verdim hemde dolu dolu tasirdim rezene ve bira mayasi yiyerek icerek..

O nedenle o korku kaldi icimde... suan gebeysem diye tekrar korkuyorum anesteziden 2 kucuk bebek hani bide bisiy olursa...
Senin annenle ayni kaderi yasiyorum bende iwte simdi nasil sevebilirki o kadini imkansız? Kendi kizinin bogazi sisse hemen neler yapiyo neler ki bu kadin benim merhametimle eve girebiliyor ha esim red etti onu sirf ben annedir dedigim icin görüşüyor. Düğünüme bile gelemedi o kadin benim esimle ayirmaya calisti cok ama yapamadi simdide torunumu gorebilirmiyim die izin istiyo oyle geliyor evime. Cok merhametli bi insanim iste benimde kusurum bu yok diyemiyorum.....

Esimden Allah razi olsun inan ki harika bir adam Allah başımdan eksik etmesin... duan icin de cok tesekkur ederim kardesim Allah orucunu kabul etsin ve senide kucağını minik tatli bebeler ile doldursun

Yazık yazık ben annem gibi bir anne olmayacagim diye her gun kendimle konuşuyorum...

Merak etme deneyimli yaşlı birini temin edecegim ama kocama guvenmedigimden değil deneyimli olsun diye

ah canım yaaa, dogru cok cok haklısın valla ınsan bazen en yakınlarından bıle destek goremıyor sonrada kendını gerı cekıyor. yazık ya anneler neler yasıyor
benımde aılem yanımda degıl zaten ,kaynanamlada aram pek ıyı degıl pek akrabam da yok yanımda, bakalım olursa ne yaparım ne olur, Rabbım yardımcımız olsun.

Üzülme hiç canım illa pik 1 gün olcak diye bişey yok ben bu ay 3 gün pik gördüm 4. Gün çatladı mesela o sürede yumurtalar daha çok gelişmiş oluyo en azından. Bana ovitrille verdi tek doz 11. Gün vurulmuştum

Bence kaynanayi uzak tut. Esini araci koy ve sadece yardim etmek istiyorsa yemek yapsin esin alsin gelsin eve bir sure kimseyi istemiyoruz rahat etsin desin sen muhattap olma. Ve simdiden bakici icin parani koymaya basla kenarina lazim olduğunda hemen birini ayarlarsin ev temizligi yemek ve senn isteklerini yapmak için.

Umarim cok cok kolay dogum yasarsin ve normal dogurursun

Benim normalde 11 - 12. Günlerde çatlama oluyordu bugün 14. Gün
Dün 13. Günde 14 mm dedi ama lh test çok koyu çıktı bu yüzden endişeliyim

bızımkıler uzak duracak tıpler olsa keskee nerdeeee, herseyın ıcınde olmaya bayılır annesi.
annemı cagırırırım 2 hafta baksın 2haftada onun annesı kalır belkı bılemıyorum, suan zaten bebegımız olmuyor para bırıktırıyoruz tüp için, saglıkla sıhhatle gelsınde bır caresıne bakarız ınsallah

Çok geçmiş olsun tekrar.. İnshaAllah birdaha asla böyle şeyler yaşamazsın.. korkma.. bir olan birdaha olacak diye birsye yok.. Rabbime.emanetsin herzaman.. okuya okuya gidersin doğuma .. İnshaAllah güzel olacak herşey..

Merhametli olmak güzel birşey.. Allah merhamet edene ancak merhamet eder.. sen kaybetmezsin güzel yapıyorsun.. kendime de benzettim biraz.. şöyle kaynanam bana bir zarar vermedi ama sorumsuz biraz.. sanki çocukları yokmuş gibi davranır bazen.. esimde annesiyle bozuk haklı sebebleri var bazne çok fena kziiyor ben tutuyorum onu hep..boşver biz kaybetmeyin böyle

senin şimdi gebelik nezaman belli olacak.. en son testmi yapmsitin sen ?

Yazık yazık ben annem gibi bir anne olmayacagim diye her gun kendimle konuşuyorum...

Merak etme deneyimli yaşlı birini temin edecegim ama kocama guvenmedigimden değil deneyimli olsun diye
Hahah güldürdun beni yok kız zaten öyle düşünmedim canım.. yaşlı olması iyi işte deneyim açısından bencede

Tamam arkadaşım ben de pozitif olucam bu ay oldu bu iş, tuttu bile hadi bakalım, geliyor bebiş Oyyy tipe bak yerim onun kel kafasını

Yazma gereği duydum benim de iki bebeğim vardı oğluma 15 aylıkken kızıma hamile kaldım 23 ay araları var, ve şimdi 3. yu düşünüyorum. İnan Allah sabrını da rahatlığını da veriyor bir kere sen tecrübeli oluyorsun daha güçlüsün ve ikinciler daha kolay büyüyor çünkü önünde bir abisi veya ablası oluyor oyun arkadaşı oluyor, doğuma gelince zaten bakmakla yükümlü bir bebeğin daha olduğu için çabuk ayaklanacaksin emin ol hiç içini korkutma, bu arada benim de kv yüzünden sütüm kesildi lohusayken, ama tandem anne oldum oğlumu 3.5 yaşına, kızımı 2.5 yaşına kadar emizrdim. Kaynanani eve alma 40 in çıkınca kadar eşinle çok da güzel halledersiniz her isinizi

Benimde ovulasyondan 6 gün geçti ama hic akıntım yok afedersiniz cok kuru acaba bebis yok mu diyorum
Ben akıntıyla alakasi oldugunu dusunmuyorum herkesin bunyesi ayni degil tabii ki ama benim ilk gebeligimde akıntım falan olmadi hatta adet gunum gecene kadar cok bir belirtimde yoktu

Tamam arkadaşım ben de pozitif olucam bu ay oldu bu iş, tuttu bile hadi bakalım, geliyor bebiş Oyyy tipe bak yerim onun kel kafasını
Kesinlikle.. olumsuz olmak olumsuzluğu getiriyor.. ne gerke var.. biz olumlu olalım.. takdir Rabbimin

inshalAllah canım.. hayırlısıyla
Aynen canım hayırlısıyla
Ay ne güzel umut oldunuz, hayırlısıyla rabbim çok aratmadan isteyen herkesin kucağını doldursun

19 dan bir yaş yukarıda hissediyorsam ne olayım

Bence uzak tutmak elinizde sizin simdiden mesafeyi koyun ve esinizi alttan alttan isleyin. Umarjm kisa zamanda dolar kucagin..

Aynen canim allaha emanetiz.. evet qma ben hep gec ogrenirim o yuzden meraktan yapıyorum testleri (=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…