- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.027
- 83
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.761
Uykusuzluk ve yorgunluk gibi aşırı duygusallik ile bana verilen yetkiye dayanarak 2 testi de yaptim sonuc negatif tabiki.ne güzelben de zerre sabır kalmadı artık pazartesi gelse de erken gebelik testini yapsam da iyi kötü bir şey öğrensem, hiç sevmem belirsiz süreçleri
Maalesef. Eskiden sistiti niye abartırlar derdimBaşımıza gelince öğreniyoruz bizde işte kuzum
pazartesi senin rengin kesin belli olur kuzu sen aman aman sakın ilaç içme, ya senin süreç cidden çok tuhaf ama 3-4 gün kala aslında silikte olsa çıkması lazjmdıUykusuzluk ve yorgunluk gibi aşırı duygusallik ile bana verilen yetkiye dayanarak 2 testi de yaptim sonuc negatif tabiki.
Emin olsam yeminle ilaç alicam cok kotu agrilarim var yaaaaaa. Birde simdi ultra early gebelik testi siparis ettim pzt gelir saniyorum. 3 tanesi 45 tl.
Suanda 1 test kaldi elimde onuda adet gunu yapcam 1 mqrt yani
Evet canim üstün 14 koyman lazimŞimdi benim yumurtlamam bu ay 3 gün önce oldu adet tarihimde mi öne geliyor
Evet ben varım 2 gebeligimide 1 hafta kala öğrendim. Hemde ikincisini kaset testte canımBata bir hafta kala kabda pozitifi goren var mi
çok şanslısınEvet ben varım 2 gebeligimide 1 hafta kala öğrendim. Hemde ikincisini kaset testte canım
Erken gebelik mi yaptin test canim normal kasetmiEvet ben varım 2 gebeligimide 1 hafta kala öğrendim. Hemde ikincisini kaset testte canım
Canım hiç bilmiyorum çünkü ben hiç yumurtlama takibi de yapmadım.çok şanslısınacaba yumurtlama öncesi beraberliğin mi tuttu ki erkenden öğeenebildin
Canım hiç bilmiyorum çünkü ben hiç yumurtlama takibi de yapmadım.çok şanslısınacaba yumurtlama öncesi beraberliğin mi tuttu ki erkenden öğeenebildin
Birinde erken gebelik diğerinde kaset test. Yumurtlama takibi yapmadığım için yumurtlamadan kaç gün sonra bilemiyorum.Erken gebelik mi yaptin test canim normal kasetmi
Günaydın bende bugün uyuyup kalmışım sabah 8 de kalkan insandım yorgunluk çıkıyor galibaGüüünaydıınnn kızlaaaarrr
haftanın yorgunluğu çıktı heralde camış gibi uyumuşumyüzüm falan şişmiş
Yumurtlamanin üzerine 14 ile 18 koy...12 - 18 arası diyorlarda normalde 14 un altına düşeni görmedim hiç benim 16.nci gün oluyorŞimdi benim yumurtlamam bu ay 3 gün önce oldu adet tarihimde mi öne geliyor
Ben zaten onceki gebeligimde de adet gunu öğrendim ne kanda ne idrarda cikmadi. Adet gunu bile silikti varla yok arasiydi. O yuzden normal yani supheleniyorum ilac alamıyorum baya kirmizi gorsem sorun olmucak alicam ama yok istepazartesi senin rengin kesin belli olur kuzu sen aman aman sakın ilaç içme, ya senin süreç cidden çok tuhaf ama 3-4 gün kala aslında silikte olsa çıkması lazjmdı
Ehehehehe aynen =)Pazartesi gelse de buralar testlerle dolsa bizde başlasak hangi fotoda çift çizgi var diye zoom yapmaya
Ben pazartesi sabah ezanıyla ilk testi yaparımPazartesi gelse de buralar testlerle dolsa bizde başlasak hangi fotoda çift çizgi var diye zoom yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?