Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne güzel ben de zerre sabır kalmadı artık pazartesi gelse de erken gebelik testini yapsam da iyi kötü bir şey öğrensem, hiç sevmem belirsiz süreçleri
Uykusuzluk ve yorgunluk gibi aşırı duygusallik ile bana verilen yetkiye dayanarak 2 testi de yaptim sonuc negatif tabiki.

Emin olsam yeminle ilaç alicam cok kotu agrilarim var yaaaaaa. Birde simdi ultra early gebelik testi siparis ettim pzt gelir saniyorum. 3 tanesi 45 tl.

Suanda 1 test kaldi elimde onuda adet gunu yapcam 1 mqrt yani

pazartesi senin rengin kesin belli olur kuzu sen aman aman sakın ilaç içme, ya senin süreç cidden çok tuhaf ama 3-4 gün kala aslında silikte olsa çıkması lazjmdı

çok şanslısın acaba yumurtlama öncesi beraberliğin mi tuttu ki erkenden öğeenebildin
Canım hiç bilmiyorum çünkü ben hiç yumurtlama takibi de yapmadım.
Erken gebelik mi yaptin test canim normal kasetmi
Birinde erken gebelik diğerinde kaset test. Yumurtlama takibi yapmadığım için yumurtlamadan kaç gün sonra bilemiyorum.

Kızlar şöyle bişey buldum arada kalıyoruz ya bazen pik gördüm hangi gün ilşki olmalı diye mesela 13-14-15. Günler pik gördüysek en yüksek doğurganlık olan günler 14 ve 15 miş

pazartesi senin rengin kesin belli olur kuzu sen aman aman sakın ilaç içme, ya senin süreç cidden çok tuhaf ama 3-4 gün kala aslında silikte olsa çıkması lazjmdı
Ben zaten onceki gebeligimde de adet gunu öğrendim ne kanda ne idrarda cikmadi. Adet gunu bile silikti varla yok arasiydi. O yuzden normal yani supheleniyorum ilac alamıyorum baya kirmizi gorsem sorun olmucak alicam ama yok iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…