- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.781
daha önce adet olurken göğüslerin ağrımaz mıydı?Arkadaşlar benim bat 7 mart. Yumurtlamadan beri devam eden göğüs ağrım var. Adetten mi hamilelikten mi acaba. Aranızda böyle olan var mı
Benim Bat 5 mart ama ben senin Bat a kadar bekleme kararı aldım. Tabi buralar testle coşarken dayanamazsam orası ayrıBen pazartesi sabah ezanıyla ilk testi yaparımbatıma 4 gün kalmış olacak
Agrıyordu önceden ama süt hormonum fazla olduğu için 2 aydır dostinex kullanıyorum ondan dolayı iki aylık adet dönemimde ağrımıyordudaha önce adet olurken göğüslerin ağrımaz mıydı?
benim elimde 3 test bir sürü de ovulasyon testleri var o yüzden birini pazartesi feda edebilirimBenim Bat 5 mart ama ben senin Bat a kadar bekleme kararı aldım. Tabi buralar testle coşarken dayanamazsam orası ayrı
Ama öyle diyolarŞarıl şarıl ,
Tnin c kadar yada daha fazla koyu olması gerekiyo canım ama tabi doktorlar ovülasyon testlerini gebelik testi gibi kullanmayın diyolarEki Görüntüle 3014492
Yaptığım ovülasyon testi gebelik varmıdır ?
Erken gebelik testim olmadığı için bu şekilde denedimTnin c kadar yada daha fazla koyu olması gerekiyo canım ama tabi doktorlar ovülasyon testlerini gebelik testi gibi kullanmayın diyolar
Anladım canım ama doğru sonuç vermez oda bata kadarErken gebelik testim olmadığı için bu şekilde denedim
Bat ne zamanAnladım canım pazartesi tekrardan test yenilicem
canım daha koyu olmasını pik görmek için bekliyoruz diye biliyorum bence silik çizgi gebeliği gösteriyorTnin c kadar yada daha fazla koyu olması gerekiyo canım ama tabi doktorlar ovülasyon testlerini gebelik testi gibi kullanmayın diyolar
Yok canım öyle değil lh hormonu vücudumuzda her zaman azda olsa vardırcanım daha koyu olmasını pik görmek için bekliyoruz diye biliyorum bence silik çizgi gebeliği gösteriyor
Yani doktorlar önermiyo tabi ama ovülasyonla öğrenen arkadaşlarda burdan gördüğüm kadarıyla hamilelikte koyu görmüşler pik gibicanım daha koyu olmasını pik görmek için bekliyoruz diye biliyorum bence silik çizgi gebeliği gösteriyor
ben çıkıyor diye biliyordumYani doktorlar önermiyo tabi ama ovülasyonla öğrenen arkadaşlarda burdan gördüğüm kadarıyla hamilelikte koyu görmüşler pik gibi
Aynen öyle yaşasın erken gebelik testleriben çıkıyor diye biliyordumen güzeli bata iki üç gün kala erken gebelik testini denemek bat günü de kan vermek
Bende duydum bu MFK yi .. aslında fazla farklı yöntem olmamak la beraber benimde inandığım bir yöntem.. takviyeler dengeli beslenmeler ve egzersizler gün iki günde veya gün aşırı ilişki sonucunda poziitfi çıkıyor sonuçlar çoğunlukla.. benim de aşağı yukarı uyguladığım bu İnshaAllah bakalımBeklemekle zaman geçmiyor onlar da haklı bata 9 gün kala öğreneni gördük buradaerkek için ayrı kadın için ayrı yada farklı sorunlar için farklı kürleri var. Hatta bunun adını MFK yöntemi koymuş. Çokta sonuç alan olmuş. Bu tür takviyeler alan arkadaşlara sayfayı bi incelemelerini tavsiye ederim. Bende keşfette gördüm iki gündür takip ediyorum güzel bilgiler veriyor.
Coook sevindim canım.. ne güzel bir değişiklik olur sanadaKizlarrrrrrr yingemi cagirdim geliyooooooooo
Kendisiiii tam bir komedidir ve deneyimlidir. 1 kizisi var yani yegenim testlerden ve hamislikten anlar =) kendisi bebege tovbelidir cok zor buyutttu cunku
Hahahaha gerçektende İnshaAllah öyle olur yaGünaydın canım Bat 24 Mart? bu yanlişlık inşallah bir ümide işarettir.bizim grup havadan ümit edenlerden o yüzden sen çok şanslısın bu ay kesin hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?