Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de bu ay hamile kalmayı niyet ediyorum. Ovülasyon testleri de doğru sonuç veriyor mu ? Yani iki çizgiyi gördüğümüzde ilişkiye girersek ihtimalimiz çok fazla değil mi ?

Eğer bir aya mahsus öyle çıktıysa aslında etkilemez ama düzenli bir kaç defa baktirdiginda hep yüksek ise belki etkili olabilir

Eğer bir aya mahsus öyle çıktıysa aslında etkilemez ama düzenli bir kaç defa baktirdiginda hep yüksek ise belki etkili olabilir
Hiçbir fikrim yok sebepsi olmayınca insanın aklına bin türlü şey geliyor. Aslında dinlenmem kafa dinlemem gerekiyor ama bu ayda kendimi bu grupta buldum düşünmemek nasıl olacak bilmiyorum.siz de çıktımı bir sağlık sorunu.

Hadi Bismillah yumurtlama geldi çattı kasık ağrıları ve akıntıda merhaba dedi niyet ettim bu ay sağlıkla hamile kalmaya bütün olumlamalar bizlerle olsun bat ları yaklaşmış arkadaşlarda bekledikleri en güzel hamilelik haberleri alsın inşallah

Kizlar sabah yine adet olcak gibi kasik agrim oldu gecti.. az once hafif kahverengimsi bir akinti geldi. Devami yok. Bilmiyorum ya ne olacak

ooo yerleşme de oldu desene ay hadi inşallah, şansın varsa yarın bi erken gebelik testini mi yapsan
Bilmiyorum canim ya insallah saglikla gebe kaliriz.her an afet olcakmisim gibi tedirginim ama 4 gundur adet sancisina benzer kasik agrim var
Yarin kan vericem direkt varsa cikar diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…