- 7 Nisan 2021
- 565
- 340
- 53
- 33
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #4.201
Eğer bir aya mahsus öyle çıktıysa aslında etkilemez ama düzenli bir kaç defa baktirdiginda hep yüksek ise belki etkili olabilirYok bütün değerlerim normal çıkıyor tüplere ds baktırdım o da açıktı en son bir aşılama denedik o da kısmet olmadı dinlenmeye çekildik. Yalnız geçenlerde normal rutin kontrol için tahliller yaptırdım demir ve D vitamini eksik çıktı, birde tsh 3.12 veya 2.84 arası oynuyor tüplere baktırdığımda doktorum bazen böyle küçük değerler etkili olabiliyor bu ay normal ilaçsız deneyelim öbür ay gel tsh için ufak dozda bir ilaç başlayalım demişti ona da tekrar gitmek kısmet olmadı ama aklıma takıldı aceba etkiler mi diye. O doktor dışında hiçbiri söylememişti bunu.
Merhaba başladınız mı klomene?Merhaba arkadaşlar umarım bu grup hepimize uğurlu gelir bende bu ay tekrar klomen çatlatma iğnesine başlıcam dua edin
Ne güzel demek gebelik hemen olduBen istemeden 2.ciyi bekleyenlerdenim canim yanlışlıkla iste. 8 aylik bebegim var 8 disi var epey zorlandim hala daha zorlanıyorum suanda bu grupta 100 de 100 hamis sayilan biriyim. Tonlarca belirtim var zira.
Aramiza hosgeldin
Hiçbir fikrim yokEğer bir aya mahsus öyle çıktıysa aslında etkilemez ama düzenli bir kaç defa baktirdiginda hep yüksek ise belki etkili olabilir
ooo yerleşme de oldu deseneKizlar sabah yine adet olcak gibi kasik agrim oldu gecti.. az once hafif kahverengimsi bir akinti geldi. Devami yok. Bilmiyorum ya ne olacak
Merhaba,bebek olduğu kan testi ile kaç günde anlaşılır. Haftaiçi doktora gideceğim 11 günde falan kan testi ile belli olur muYumurtlamadan sonra kac gun oldugu onemli kuzum 14 gün gectiyse cıkabilir
Bilmiyorum canim ya insallah saglikla gebe kaliriz.her an afet olcakmisim gibi tedirginim ama 4 gundur adet sancisina benzer kasik agrim varooo yerleşme de oldu deseneay hadi inşallah, şansın varsa yarın bi erken gebelik testini mi yapsan
yumurtlamandan kaç gün geçtiBilmiyorum canim ya insallah saglikla gebe kaliriz.her an afet olcakmisim gibi tedirginim ama 4 gundur adet sancisina benzer kasik agrim var
Yarin kan vericem direkt varsa cikar diye dusunuyorum
Ay yumurtlama takibi yapmadim bu ay sat 25 ocak tahmini yumurtlama 17 subat canimyumurtlamandan kaç gün geçti
kuzu senin döngün kaç gün kiB
Ay yumurtlama takibi yapmadim bu ay sat 25 ocak tahmini yumurtlama 17 subat canim
Ay ben şu kaşık agrisinnhic cekmeyenlerdenBenim en belirgin belirtim aşırı derecede gaz ve kasıklarda ara ara batma idi.
Yumurtlamadan kaç gün geçti acabaKizlar sabah yine adet olcak gibi kasik agrim oldu gecti.. az once hafif kahverengimsi bir akinti geldi. Devami yok. Bilmiyorum ya ne olacak
Takvimde oyle gozukuyor canim... biraz duzensiz benimki .. mesela 21 aralik adeg olmusum 10 icakra ovu testi pozitifmis biraz karisik benimkuzu senin döngün kaç gün ki17 şubat yumurtlama için çok geç değil mi?
Canım bende 17 Şubat'ta kontrole gitmiştim adetin 14. günüydü iki gün daha bekle iğneyi öyle vur dedi yani iğneyi vurduktan sonra adetin 17 gün çatlama oldu bende dekuzu senin döngün kaç gün ki17 şubat yumurtlama için çok geç değil mi?
döngün 32-34 gün o zaman yaklaşıkTakvimde oyle gozukuyor canim... biraz duzensiz benimki .. mesela 21 aralik adeg olmusum 10 icakra ovu testi pozitifmis biraz karisik benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?