Mart 2023 de doğum yapacak arkadaşlar testi yeni pozitif çıkanlar buyrun konuşalım

Haumyuyi

Yeniden anne olmak
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2022
29
29
3
39
Arkadaşlar benim test yeni pozitif çıktı 3+6 günlüğü çok yeniyim mart 5dogum tarihi görünüyor sizde durumlar nedir testi pozitif çıkanlar ve test yapmayı bekleyenler hadi sohbet edelim heyecanımızı paylasalim

ben de bu kervana katılmayı o kadar çok istiyorum ki
çatlatma iğnemin 11. günündeyim zaman geçmiyor. pazartesi kan tahlili yaptırıp ben de hamişim bir mart annesi de ben olacağım demek isityorum

Son adet tarihiniz neydi acaba benim

herhangi bi tedavi sürecin ya da çat.iğnesi gibi birşey yaptırmış mıydınız? benim son adet tarihim 1 haziran ama ben pcosum bat ımı bilmiyorum
Hayır yaptırmadım normal takvime göre ilerledim. 4 yaşında bi çocuğum var ilk kez bu ay 2. Çocuk için denedik ya nasip beklemedeyim benimde son adet tarihim 11 haziran

Benim de pazartesi günü pozitif çıktı testim. Salı günü kan verdim 64 çıktı, perşembe günü 208 çıktı. Pazartesi tekrar kan istedi doktorum bakalım. Kan pıhtılaşmam çıktı. Önceden 2 kimyasalım var o yüzden korkuyorum inşallah sağlıklı olur

Adetinin kaçıncı günündü canim pazartesi?

Hayirli olsun sağlikla kucağiniza alin insallah benimde tahmini 7 mart Allah hayirli evlatlar nasip etsin isteyen herkese

Merhaba benim de Mart 5 tahmini doğum adetime 5 gün kala kaset testte silik çizgi gördüm ardından Perşembe günü kan verdim 45.85 çıktı cumartesi yine verdim 122.66 çıktı pazartesi yine vereceğim hala.kesin bir şey diyemiyorum heyecanla bekliyorum

Benimde 4 temmuz bende bekleyemiyorum
Comfort erken gebelik testini yaptım adetime 6 gün var sanki gölge gördüm gibi bilemiyorum normal kırmızı çizginin yanında var mı gölgelenme yoksa bana mı öyle geliyor dikkatli bakınca

Eklentiler

• F3BE11E6-AB40-4F79-BEFE-4AC3511235FB.webp
    92,9 KB · Görüntüleme: 127
1 temmuzda yenileyeceğim testimi ama inanılmaz belirti yaşıyorum. Bel ağrım var, göğüslerim hassasiyetleşti arada kasıklarıma ağrı giriyor, affedersiniz ama akıntım fazlaca ve beyaz kremsi. İlk gebeliğimde böyle olmamıştı hiç belirtim yoktu bunda belirti yaşıyorum bilemiyorum

Canim baya erken bak ben kan verdim onda bile cok erken diyor doktor. En az adet gununu beklemek gerekir bosuna canını sıkma Guzel olacak diye düşünelim ve bekleyelim

Benim de belimde ağrı fazlaca bir kaç gündür, ve kremsi beyaz akıntı kasıklarımda ağrıyor sanki regl olacağım 6 gun var bakalım

Canim baya erken bak ben kan verdim onda bile cok erken diyor doktor. En az adet gununu beklemek gerekir bosuna canını sıkma Guzel olacak diye düşünelim ve bekleyelim
Fotoda çok belli değil ama gölge vardı sanki testide attım. Dediğin gibi adet günümde yapayım buarada kan testini ne zaman verdin

Benim de belimde ağrı fazlaca bir kaç gündür, ve kremsi beyaz akıntı kasıklarımda ağrıyor sanki regl olacağım 6 gun var bakalım
Benimde 6 gün var normalde regl öncesi böyle olmam regl olacağım günün sabahı kasıklarım ağrır ama bu baya önceden başladı bilemiyorum. Hayırlısıyla biraz daha bekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…