Son adet tarihiniz neydi acaba benimArkadaşlar benim test yeni pozitif çıktı 3+6 günlüğü çok yeniyim mart 5dogum tarihi görünüyor sizde durumlar nedir testi pozitif çıkanlar ve test yapmayı bekleyenler hadi sohbet edelim heyecanımızı paylasalim
herhangi bi tedavi sürecin ya da çat.iğnesi gibi birşey yaptırmış mıydınız? benim son adet tarihim 1 haziran ama ben pcosum bat ımı bilmiyorumBat 3 temmuz ya nasip az kaldı test yapacağım
Hayır yaptırmadım normal takvime göre ilerledim. 4 yaşında bi çocuğum var ilk kez bu ay 2. Çocuk için denedik ya nasip beklemedeyimherhangi bi tedavi sürecin ya da çat.iğnesi gibi birşey yaptırmış mıydınız? benim son adet tarihim 1 haziran ama ben pcosum bat ımı bilmiyorum
Adetinin kaçıncı günündü canim pazartesi?Benim de pazartesi günü pozitif çıktı testim. Salı günü kan verdim 64 çıktı, perşembe günü 208 çıktı. Pazartesi tekrar kan istedi doktorum bakalım. Kan pıhtılaşmam çıktı. Önceden 2 kimyasalım var o yüzden korkuyoruminşallah sağlıklı olur
Benim de 3 ya da 4 TemmuzBat 3 temmuz ya nasip az kaldı test yapacağım
Yarın erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Negatif çıkar diye düşünüyorum ama bekleyemiyorumBenim de 3 ya da 4 Temmuz
Ay hadi pozitif çıkar inşallahYarın erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Negatif çıkar diye düşünüyorum ama bekleyemiyorumnegatif çıkarsa bide temmuzda yaparım
Hayirli olsun sağlikla kucağiniza alin insallah benimde tahmini 7 mart Allah hayirli evlatlar nasip etsin isteyen herkeseArkadaşlar benim test yeni pozitif çıktı 3+6 günlüğü çok yeniyim mart 5dogum tarihi görünüyor sizde durumlar nedir testi pozitif çıkanlar ve test yapmayı bekleyenler hadi sohbet edelim heyecanımızı paylasalim
Merhaba benim de Mart 5 tahmini doğum adetime 5 gün kala kaset testte silik çizgi gördüm ardından Perşembe günü kan verdim 45.85 çıktı cumartesi yine verdim 122.66 çıktı pazartesi yine vereceğim hala.kesin bir şey diyemiyorum heyecanla bekliyorumArkadaşlar benim test yeni pozitif çıktı 3+6 günlüğü çok yeniyim mart 5dogum tarihi görünüyor sizde durumlar nedir testi pozitif çıkanlar ve test yapmayı bekleyenler hadi sohbet edelim heyecanımızı paylasalim
Benimde 4 temmuz bende bekleyemiyorumYarın erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Negatif çıkar diye düşünüyorum ama bekleyemiyorumnegatif çıkarsa bide temmuzda yaparım
Comfort erken gebelik testini yaptım adetime 6 gün var sanki gölge gördüm gibi bilemiyorum normal kırmızı çizginin yanında var mı gölgelenme yoksa bana mı öyle geliyor dikkatli bakıncaBenimde 4 temmuz bende bekleyemiyorum
Canim baya erken bak ben kan verdim onda bile cok erken diyor doktor. En az adet gununu beklemek gerekir bosuna canını sıkma1 temmuzda yenileyeceğim testimi ama inanılmaz belirti yaşıyorum. Bel ağrım var, göğüslerim hassasiyetleşti arada kasıklarıma ağrı giriyor, affedersiniz ama akıntım fazlaca ve beyaz kremsi. İlk gebeliğimde böyle olmamıştı hiç belirtim yoktu bunda belirti yaşıyorum bilemiyorum
Benim de belimde ağrı fazlaca bir kaç gündür, ve kremsi beyaz akıntı kasıklarımda ağrıyor sanki regl olacağım 6 gun var bakalım1 temmuzda yenileyeceğim testimi ama inanılmaz belirti yaşıyorum. Bel ağrım var, göğüslerim hassasiyetleşti arada kasıklarıma ağrı giriyor, affedersiniz ama akıntım fazlaca ve beyaz kremsi. İlk gebeliğimde böyle olmamıştı hiç belirtim yoktu bunda belirti yaşıyorum bilemiyorum
Fotoda çok belli değil ama gölge vardı sanki testide attım. Dediğin gibi adet günümde yapayımCanim baya erken bak ben kan verdim onda bile cok erken diyor doktor. En az adet gununu beklemek gerekir bosuna canını sıkmaGuzel olacak diye düşünelim ve bekleyelim
Benimde 6 gün var normalde regl öncesi böyle olmam regl olacağım günün sabahı kasıklarım ağrır ama bu baya önceden başladı bilemiyorum. Hayırlısıyla biraz daha bekleyelimBenim de belimde ağrı fazlaca bir kaç gündür, ve kremsi beyaz akıntı kasıklarımda ağrıyor sanki regl olacağım 6 gun var bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?