Mart 2023 de doğum yapacak arkadaşlar testi yeni pozitif çıkanlar buyrun konuşalım

ben de bu kervana katılmayı o kadar çok istiyorum ki
çatlatma iğnemin 11. günündeyim zaman geçmiyor. pazartesi kan tahlili yaptırıp ben de hamişim bir mart annesi de ben olacağım demek isityorum
Ben düşük yaptım inşallah siz sağlıkla gebe olur ve kucağınıza alirsiniz

İnşallah hamiledirsin canim benimki düştü malesef inslalah sen sağlıkla kucağına alirsin

Kızlar bugün bitane daha yaptım bi bakın görebiliyor musunuz burada da paylaşayım.

Eklentiler

• 39F3DC1D-7937-4546-A7D9-870E1CABE023.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 96
  • DEC6197F-44A6-43E7-804C-22BD9F49CAC1.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 98
Merhaba benimde testim dün pozitif çıktı ilk gebeliğim. adetime 5 gün kala öğrendim. Değerim 65.5. iki günde bir tekrarliycam. sizce değerim düşük mü normal mi. Karnimda hafif bı agri var korkutuyor beni kimyasal olcak diye. Bat 5 temmuzdu

Eklentiler

• IMG_20220701_002831.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20220630_221736.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 93
ben de bu kervana katılmayı o kadar çok istiyorum ki
çatlatma iğnemin 11. günündeyim zaman geçmiyor. pazartesi kan tahlili yaptırıp ben de hamişim bir mart annesi de ben olacağım demek isityorum
Canım insAllah pozitifi görürsün

Sanki ikinci resimde çok hafif var gibi. Sabah ilk idrarinla mi yaptın
Evet canım ama 2 gün sonra yani bugün yeniledim testlerimi hem kaset test hem erken gebelik testi yaptım bu sefer daha net gördüm çok şükür bat 3 temmuz yada 4 temmuz geçince kan vereceğim nasipse

Evet canım ama 2 gün sonra yani bugün yeniledim testlerimi hem kaset test hem erken gebelik testi yaptım bu sefer daha net gördüm çok şükür bat 3 temmuz yada 4 temmuz geçince kan vereceğim nasipse
Bence şimdi versen çıkar idrara geçtiyse

Benimde normalde 3 temmuzdu ama test yaptım pozitif çıktı bile
Kan verdin mi benimde pozitif çıktı çok şükür imzan da 5 haftalık yazıyor en son adet başlangıcın neydi canım? benim ilk adet günü 7 hazirandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…