- 21 Ağustos 2021
- 815
- 289
- 33
Aynen beklemek en güzeli gerçekten ben yapamıyorum. Sana bile heycanlaniyorumBende çıkar diye düşünüyorum ama adetim geçsin istiyorum verdikten sonra tekrar 2 gün sonra vericem ya ondan bekleyeyim dedim
Betan kaç çıktı canım. Benimde adetin ilk günü. 3 Haziran'daKan verdin mibenimde pozitif çıktı çok şükür imzan da 5 haftalık yazıyor en son adet başlangıcın neydi canım? benim ilk adet günü 7 hazirandı.
Benim de bat 3 temmuzBenimde normalde 3 temmuzdu ama test yaptım pozitif çıktı bile
Ben henüz kan vermedim dün kaset testlerden yaptım çok silik çıktı bu sabah tekrarladım kaset test yaptım dakika tuttum 2 dk da belirginleşti sonra erken genelik testi yaptım onda net çıktı ikinci çizgi yani hamilelik görünüyor inşallahBetan kaç çıktı canım. Benimde adetin ilk günü. 3 Haziran'da
Çook amiiinBenim de bat 3 temmuzne güzel ya Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
İnsAllah canım sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza Benim son adet tarihim 3 Hazirandi. Adetime 5 gün kala 65.5 çıktı yarın tekrarliycam testiBen henüz kan vermedim dün kaset testlerden yaptım çok silik çıktı bu sabah tekrarladım kaset test yaptım dakika tuttum 2 dk da belirginleşti sonra erken genelik testi yaptım onda net çıktı ikinci çizgi yani hamilelik görünüyor inşallahSadece kan için adet günümü bekleyeyim dedim. Sen hafta olarak benden öndesin sanırım buarada senin kan değerin kaç çıktı
Kan verdin mibenimde pozitif çıktı çok şükür imzan da 5 haftalık yazıyor en son adet başlangıcın neydi canım? benim ilk adet günü 7
Evet onaylandi kan verdimKan verdin mibenimde pozitif çıktı çok şükür imzan da 5 haftalık yazıyor en son adet başlangıcın neydi canım? benim ilk adet günü 7 hazirandı.
Oyy maşallahİnsAllah canım sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza Benim son adet tarihim 3 Hazirandi. Adetime 5 gün kala 65.5 çıktı yarın tekrarliycam testi
Senin kan değerin kaç çıkmıştıEvet onaylandi kan verdim
Son adet tarihim 3 hazirandi ben 27 haziran gibi test yaptım pozitifi gördüm
29 Haziranin 478 cikmisti daha vermedim yarın inşallah bidaha verecemSenin kan değerin kaç çıkmıştımaşallah ya ne güzel benim daha yeni sanırım bugün belirgin gördüm hayırlısıyla vericem kan biraz daha bekleyeyim
Maşallah29 Haziranin 478 cikmisti daha vermedim yarın inşallah bidaha verecem
Test yaptırdınız mi benimki kimyasala dönüştü malesef1 temmuzda yenileyeceğim testimi ama inanılmaz belirti yaşıyorum. Bel ağrım var, göğüslerim hassasiyetleşti arada kasıklarıma ağrı giriyor, affedersiniz ama akıntım fazlaca ve beyaz kremsi. İlk gebeliğimde böyle olmamıştı hiç belirtim yoktu bunda belirti yaşıyorum bilemiyorum
Durumunuz ne oldu yelken cMaşallahsağlıkla değerlerin artsın kalp atışını bebeğinin büyüdüğünü, sağlıkla kucağına aldığın günleri görürsün inşallah canım
Çok üzüldüm kaç gün geçmişti batTest yaptırdınız mi benimki kimyasala dönüştü malesef
1günde koyuluk artmaz endişe etmeyin beta ile yükselişi takip etmek daha sağlıklıBenim bat yarın dün kan sonucum 66 çıktı geçen ay kimyasal olmuştum korkuyla ilerliyorum dün yaptığım test alttaki bugünkü de üstteki koyulaşma yok sanki yoksa bana mı öyle geliyor
İçimi rahatlattiniz sağolun bugün tekrar kan vermeyi düşünüyordum stres oldum cidden bugünde bekleyip yarın tekrar artışa bakarım1günde koyuluk artmaz endişe etmeyin beta ile yükselişi takip etmek daha sağlıklı
Testler stres yaratır
Benim testim pozitif çıktı bugün genel bir kan verdim sağlık ocağından akşam e nabıza düşer dediler. Bugün son kez tekrar test yaptım artış olduğunu düşünüyorum dahada belirgin çıktıDurumunuz ne oldu yelken c
Yaa çok üzüldüm inşallah tez zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınızTest yaptırdınız mi benimki kimyasala dönüştü malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?