Mart 2023 de doğum yapacak arkadaşlar testi yeni pozitif çıkanlar buyrun konuşalım

Kan verdin mi benimde pozitif çıktı çok şükür imzan da 5 haftalık yazıyor en son adet başlangıcın neydi canım? benim ilk adet günü 7 hazirandı.
Betan kaç çıktı canım. Benimde adetin ilk günü. 3 Haziran'da

Betan kaç çıktı canım. Benimde adetin ilk günü. 3 Haziran'da
Ben henüz kan vermedim dün kaset testlerden yaptım çok silik çıktı bu sabah tekrarladım kaset test yaptım dakika tuttum 2 dk da belirginleşti sonra erken genelik testi yaptım onda net çıktı ikinci çizgi yani hamilelik görünüyor inşallah Sadece kan için adet günümü bekleyeyim dedim. Sen hafta olarak benden öndesin sanırım buarada senin kan değerin kaç çıktı

İnsAllah canım sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza Benim son adet tarihim 3 Hazirandi. Adetime 5 gün kala 65.5 çıktı yarın tekrarliycam testi

Kan verdin mi benimde pozitif çıktı çok şükür imzan da 5 haftalık yazıyor en son adet başlangıcın neydi canım? benim ilk adet günü 7

Kan verdin mi benimde pozitif çıktı çok şükür imzan da 5 haftalık yazıyor en son adet başlangıcın neydi canım? benim ilk adet günü 7 hazirandı.
Evet onaylandi kan verdim
Son adet tarihim 3 hazirandi ben 27 haziran gibi test yaptım pozitifi gördüm

İnsAllah canım sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza Benim son adet tarihim 3 Hazirandi. Adetime 5 gün kala 65.5 çıktı yarın tekrarliycam testi
Oyy maşallah hiç bir sıkıntı çıkmaz inşallah için rahat olsun sağlıkla kucağına alırsın

Evet onaylandi kan verdim
Son adet tarihim 3 hazirandi ben 27 haziran gibi test yaptım pozitifi gördüm
Senin kan değerin kaç çıkmıştı maşallah ya ne güzel benim daha yeni sanırım bugün belirgin gördüm hayırlısıyla vericem kan biraz daha bekleyeyim

Senin kan değerin kaç çıkmıştı maşallah ya ne güzel benim daha yeni sanırım bugün belirgin gördüm hayırlısıyla vericem kan biraz daha bekleyeyim
29 Haziranin 478 cikmisti daha vermedim yarın inşallah bidaha verecem

29 Haziranin 478 cikmisti daha vermedim yarın inşallah bidaha verecem
Maşallah sağlıkla değerlerin artsın kalp atışını bebeğinin büyüdüğünü, sağlıkla kucağına aldığın günleri görürsün inşallah canım

Test yaptırdınız mi benimki kimyasala dönüştü malesef

Kızlar bat 12 Temmuz cuma günü test yaptım erken gebelik testi negatifti sizce umut var mı

Benim bat yarın dün kan sonucum 66 çıktı geçen ay kimyasal olmuştum korkuyla ilerliyorum dün yaptığım test alttaki bugünkü de üstteki koyulaşma yok sanki yoksa bana mı öyle geliyor

Eklentiler

• 1656909812864.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 79
Benim bat yarın dün kan sonucum 66 çıktı geçen ay kimyasal olmuştum korkuyla ilerliyorum dün yaptığım test alttaki bugünkü de üstteki koyulaşma yok sanki yoksa bana mı öyle geliyor
1günde koyuluk artmaz endişe etmeyin beta ile yükselişi takip etmek daha sağlıklı
Testler stres yaratır

Durumunuz ne oldu yelken c
Benim testim pozitif çıktı bugün genel bir kan verdim sağlık ocağından akşam e nabıza düşer dediler. Bugün son kez tekrar test yaptım artış olduğunu düşünüyorum dahada belirgin çıktı

Eklentiler

• F2C571CE-13B2-4FC4-A631-E079834EE89D.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…