Peki bi belirti varmi acaba sizdeHepinize merhaba arkadaşlar, benim beklenen adet tarihim 18 Mart. Ovulasyon testi ile denemede 2.ayım. Olursa ilk gebeliğim olacak. Ovulasyonda yumurtlamayı 18. Ve 19. Gün gördüm. Ekliyorum fotoğrafını.
Adetin ilk gününü 1 sayarsak 12-18 günleri arası ilişki oldu. 19 da ara verdik , 20 de tekrar ilişki oldu.
Adetime tam 11 gün var, sabırla bekliyorum.Rabbim hakkımızdan ne hayırlı ile onu nasip etsin inşallah. Birlikte bekleyelim
Bende bu ay bekliyorum canım ya . Hesaplamadim benimki ilk ilişkiydi daha adetim 29 30 31 33 35 36 günde oluyor yani düzensiz 28 güne kadar inşallah hamileyizdir çok hesaplamadan anlamıyorum o yüzden acaba hamile olma riski varmidirHepinize merhaba arkadaşlar, benim beklenen adet tarihim 18 Mart. Ovulasyon testi ile denemede 2.ayım. Olursa ilk gebeliğim olacak. Ovulasyonda yumurtlamayı 18. Ve 19. Gün gördüm. Ekliyorum fotoğrafını.
Adetin ilk gününü 1 sayarsak 12-18 günleri arası ilişki oldu. 19 da ara verdik , 20 de tekrar ilişki oldu.
Adetime tam 11 gün var, sabırla bekliyorum.Rabbim hakkımızdan ne hayırlı ile onu nasip etsin inşallah. Birlikte bekleyelim
Yumurtlama dönemine denk gelmişse olabilir canım ama tek ilişki ile biraz daha zor gibi...Bende bu ay bekliyorum canım ya . Hesaplamadim benimki ilk ilişkiydi daha adetim 29 30 31 33 35 36 günde oluyor yani düzensiz 28 güne kadar inşallah hamileyizdir çok hesaplamadan anlamıyorum o yüzden acaba hamile olma riski varmidir
2 gündür böyle bacaklarım ve ayaklarımda aşırı yorgunluk var sanki çok uzun mesafeler yürümüşüm gibi. Başka da birşey yok şuan için, zaten erken diye düşünüyorum şuan. Çok belirti aramamak lazım aslında.Peki bi belirti varmi acaba sizde
Biliyorum vajinusmusu yeni yendim daha bir umut bazıları ilk geceden hamile kalıyorlar 3 aylık evliyken falan dedim bir umutYumurtlama dönemine denk gelmişse olabilir canım ama tek ilişki ile biraz daha zor gibi...
Ben 15 subatda adetim basladi 21 de iliski oldu ve o hafta surekli bide yumurtlama gunude hep iliski du 3 4 gun sonra kasik ve bel felaket agridi ve beyaz akintim vardi suanda da az az oluyo bata 8 gun var beklemedeyim insallah guzel haber alirizHepinize merhaba arkadaşlar, benim beklenen adet tarihim 18 Mart. Ovulasyon testi ile denemede 2.ayım. Olursa ilk gebeliğim olacak. Ovulasyonda yumurtlamayı 18. Ve 19. Gün gördüm. Ekliyorum fotoğrafını.
Bende de var o bacak agrilari bide bel ve kasik2 gündür böyle bacaklarım ve ayaklarımda aşırı yorgunluk var sanki çok uzun mesafeler yürümüşüm gibi. Başka da birşey yok şuan için, zaten erken diye düşünüyorum şuan. Çok belirti aramamak lazım aslında.
Olabilir tabi neden olmasın ama çok umutlanma. Bu ay olmazsa ovulasyon testi al onunla takip et yumırtlamanı ve ilişkilerini ona göre ayarlaBiliyorum vajinusmusu yeni yendim daha bir umut bazıları ilk geceden hamile kalıyorlar 3 aylık evliyken falan dedim bir umut
Ben de şuan beyaz akıntı yok ama o görüldüğü zaman hamilelik oluyormuş genellikle. İnşallah vardırBen 15 subatda adetim basladi 21 de iliski oldu ve o hafta surekli bide yumurtlama gunude hep iliski du 3 4 gun sonra kasik ve bel felaket agridi ve beyaz akintim vardi suanda da az az oluyo bata 8 gun var beklemedeyim insallah guzel haber aliriz
Yumurtlama döneminde de öyle bir akıntı oluyormuş degilmiBen de şuan beyaz akıntı yok ama o görüldüğü zaman hamilelik oluyormuş genellikle. İnşallah vardır
INŞALLAHBen de şuan beyaz akıntı yok ama o görüldüğü zaman hamilelik oluyormuş genellikle. İnşallah vardır
Hem yumurtlama gununde hem hamileligin ilk belirtileriymiş galiba netden öyle okudumYumurtlama döneminde de öyle bir akıntı oluyormuş degilmi
Eğer 36 günde regl.olcaksam bu ay tam.yumurtlama dönemine denk gelmiş oluyo . Rabbım.isteyen herkese tez zamanda versin inşallah çok zormuşHem yumurtlama gununde hem hamileligin ilk belirtileriymiş galiba netden öyle okudum
Yumurtlama günlerinde şeffaf aynı yumurta akı gibi ve uzayan bi akıntı oluyor renksizYumurtlama döneminde de öyle bir akıntı oluyormuş degilmi
Amin inşallah beklemek cok zor oluyo eger olursa 2. Hamileligim olacakEğer 36 günde regl.olcaksam bu ay tam.yumurtlama dönemine denk gelmiş oluyo . Rabbım.isteyen herkese tez zamanda versin inşallah çok zormuş
Kaçıncı gun test yapmalıyım sizce birde en erken belirtileri nedirAmin inşallah beklemek cok zor oluyo eger olursa 2. Hamileligim olacak
Benim ilk gebeligimde hic bi belirti yokdu yumurtlama doneminde korumasiz iliski oldu ve 4 5 gjn sonra kasiklarimda ve bel agrilarim oldu halada bel devam ediyo kasik da ara sira sol tarafa bazende sag tarafa agrilar oluyo akinti da geliyoKaçıncı gun test yapmalıyım sizce birde en erken belirtileri nedir
Adetin gecikmesini bekliycem tabi eger gecikirse oyle test yapmayi dusunuyorjm bence sizde adetinizin gecikmesini bekleyim once yapip negatif cikarsa üzülürsünüzKaçıncı gun test yapmalıyım sizce birde en erken belirtileri nedir
Yumurtlama döneminde lavabo ihtiyacını karşıladıktan sonra böyle uzayan yapıda sümüksü bir akıntı oluyor genelde.Yumurtlama döneminde de öyle bir akıntı oluyormuş degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?