Stres asıl şimdi yapıyosun sakinleş bak bakalım yapınca haber ver olmadı sana avil yolu görünecekHayır canım kür falan kullanmadım. Evin çevresinde nöbetçi eczane varmış. Son olarak belki erken gebelik testi alıp yaparım. Onda da yoksa kesin yoktur zaten. Sıkıldım ya, gerçekten belirsizlik çok yoruyor insanı.
Belim çok ağrımaya başladıStres asıl şimdi yapıyosun sakinleş bak bakalım yapınca haber ver olmadı sana avil yolu görünecek
Sonuç nedir acabaİki gündür sarı akıntı geliyor bel ağrısı falan var hayırlısı olsun bakalım böyle beklemek ne zormuş Allah isteyen hak eden herkese versin inşallah arasında bize de nasip etsin inşallah
Adetten 5 gün önce sarı akintilar başlamıştı sonra tam bat tarihine gelince adet oldum dünde rahim filmi çekildim artıkSonuç nedir acaba
Kuzucum haber beklıyorum senden inşallah hayırlı haberleri verBelim çok ağrımaya başladıyapımca haber veririm sana da kuzum
Benim 29 30Bat 29 olan var mı
Var mı belirtilerBenim 29 30
Ovulasyondan sonra kabızlık çekmeye başladım ama ben klomen kullandım o mu yaptı bilmiyorum, başta hamilelik belirtisine yormuştum. Onun dışında hiçbir belirti yok.Var mı belirtiler
Ne zor şu süreçler.Ovulasyondan sonra kabızlık çekmeye başladım ama ben klomen kullandım o mu yaptı bilmiyorum, başta hamilelik belirtisine yormuştum. Onun dışında hiçbir belirti yok.
Çok zor, özellikle bu ay çok sabırsızım bekleme konusunda. Umarım pozitifi görürüz. Sizin var mı belirtiniz kaçıncı denemeniz?Ne zor şu süreçler.
7.ay olacak korunmayı bırakalı, Senin?Çok zor, özellikle bu ay çok sabırsızım bekleme konusunda. Umarım pozitifi görürüz. Sizin var mı belirtiniz kaçıncı denemeniz?
Benimde planlı 4.ayım canım ama önceki 2 ayda da korunmamıştık.7.ay olacak korunmayı bırakalı, Senin?
Bende de var belirtiler ama daha öncede vardı adet oluyordum.
Artık hamileliğe yoramıyorum bu yüzden.
Kabızlık, yorgunluk hissi, kasık altı ağrısı, sızı gibi.
Him hayırlısı inşallah bende beklemediyim rahim filmide cekilmistim bende Allah hepimize versin hayırlaAdetten 5 gün önce sarı akintilar başlamıştı sonra tam bat tarihine gelince adet oldum dünde rahim filmi çekildim artık
Totalde 6 aydır korunmıyorsun sende di mi?Benimde planlı 4.ayım canım ama önceki 2 ayda da korunmamıştık.
EvetTotalde 6 aydır korunmıyorsun sende di mi?
Rahim filmi bu ay bende çekindim, korunmadıkta beklemedeyim bakalım. Bir sıkıntı yoktu ama belki faydası olurHim hayırlısı inşallah bende beklemediyim rahim filmide cekilmistim bende Allah hepimize versin hayırla
Amin rabbim yardımcımız olsunHim hayırlısı inşallah bende beklemediyim rahim filmide cekilmistim bende Allah hepimize versin hayırla
Yok bebeğim yok. Bu ay da olmadı, öğlen adet oldum. Salı gününe özel hastanede bir doktora randevu aldım, gideceğim.Kuzucum haber beklıyorum senden inşallah hayırlı haberleri ver
Gecikmenin 4.gününde yani bugün adet oldum. Zaten testler negatif olunca hiç umudum kalmamıştıA R Y A kuzum bugün 7.günüm hâlâ gelen giden yok ikisi erken gebelik 2 si normal olmak üzere 4 test yaptım ama negatif..Bugün biraz ağrım vardı ped koydum ama ağrım yine geçti..Bi tuhafım.Sende ne var ne yok kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?