- 2 Mart 2022
- 73
- 70
- 3
- 33
- Konu Sahibi iyilikperisi92
-
İnşallah hayırlısıyla olurAmin inşallah şu mübarek gün bebiş isteyenlere rabbim sağlıklı evlat nasip etsinBanada iğneden sonra bebek tutunsun diye bi ilaç vermedi korkuyorum açıkcası oyüzden sordum canım. yarın iğne günüm inşallah bu ay olur
Hayırlı kandıller rabbım ısteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versın. 1 hafta daha gelmezse teste göre bı yol izlicezİçini karartma canım bence, beklemek çok zor gerçekten ama doktor bile 1 hafta daha bekleyelim demiş. İnşallah gebesindir hayırlsııyla Kandil bugün dua edelim
peki sen hatırlıyor musun canım yumurtan yeterli büyüklüğe gelince kaç rahim duvarı kalınlığın kaç mm idi de iğne vuruldunİnşallah hayırlısıyla olurihtiyaç görürse doktor verir diye düşünüyorum o yüzden ona çok takılmayın bence
İster istemez üzüldüm biraz ama 1 hafta daha var umut var rabbım ınsallah nasıp edermoral bozma hakkımızda hayırlısı neyse o olsun birgün elbet olacak inşallah
biliyorum canım ister istemez burukluk oluyorİster istemez üzüldüm biraz ama 1 hafta daha var umut var rabbım ınsallah nasıp eder
Doktorum söylediyse bile hatırlayamıyorum ne yazık kipeki sen hatırlıyor musun canım yumurtan yeterli büyüklüğe gelince kaç rahim duvarı kalınlığın kaç mm idi de iğne vuruldun
InsaAllahhh guzel haberlerini paylasirsin umarim. Umutlu olman mutlu olman çok iyi birsey. Guzel şeylerin habercisiamınnn kuzum benımde hap bugun bttıı, cumartesı kontrol var,
ay ıcım cok mutlu bılmıyorum ya, ınsallah sonucumuz cok guzel olurr
İnşallah canimmm inşallahInsaAllahhh guzel haberlerini paylasirsin umarim. Umutlu olman mutlu olman çok iyi birsey. Guzel şeylerin habercisi
Tabiki Allah kabul etmeyecegi dua için elleri açdirmaz Sadece sabir gerekli. Insanoglu ama sabirsizdir. Olmayinca uzuluyoruz zamanini bazen sabirla bekleyemiyoruz. Ama içinde her zaman olacagina dair umut varsa, ve onun için duani da eksik etmiyorsan InsaAllah ki Rabbim nasip edicekdirİnşallah canimmm inşallah
Umudum yuksek elhamdülillah Rabbim bir gün o güzel haberi vermemizi sağlayacak insallahh, sağlıkla Mis kokulu yavrularımız olacak bu bekleyişler boşa değildir.
Hepimiz güzel haberler verelim.bu güzel günde dualar edelim birbirimize
Evet kuzum ne güzel. YazmışsınTabiki Allah kabul etmeyecegi dua için elleri açdirmaz Sadece sabir gerekli. Insanoglu ama sabirsizdir. Olmayinca uzuluyoruz zamanini bazen sabirla bekleyemiyoruz. Ama içinde her zaman olacagina dair umut varsa, ve onun için duani da eksik etmiyorsan InsaAllah ki Rabbim nasip edicekdir
Büyümüş. Mü yumurtalıklarınKızlar doktora gidiyorum birazdan bana dua edin ilk iğneeeeee , dua edin de yumurtalar iyi derece de büyümus olsun heyecanlıyım
Ya evet 1 tane gösteriş 19.9 mm cok beğendi doktor vuruldum iğneyiBüyümüş. Mü yumurtalıkların
Kaçıncı günün canım bugünYa evet 1 tane gösteriş 19.9 mm cok beğendi doktor vuruldum iğneyi
Kız daha demin vuruldum , bugun yumurtlama günümKaçıncı günün canım bugün
Maşallah canım, bugün haptan sonra.kacinci gündü?Ya evet 1 tane gösteriş 19.9 mm cok beğendi doktor vuruldum iğneyi
8 Mart 12 marta kadar kullandım 10 cu günMaşallah canım, bugün haptan sonra.kacinci gündü?
Ay harika kuzum, maşallahhh8 Mart 12 marta kadar kullandım 10 cu gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?