Gebeliğe Hazırlık Mart ayı çatlatma iğnesi vurulanlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hayırlısıyla olur ihtiyaç görürse doktor verir diye düşünüyorum o yüzden ona çok takılmayın bence

İçini karartma canım bence, beklemek çok zor gerçekten ama doktor bile 1 hafta daha bekleyelim demiş. İnşallah gebesindir hayırlsııyla Kandil bugün dua edelim
Hayırlı kandıller rabbım ısteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versın. 1 hafta daha gelmezse teste göre bı yol izlicez

İnşallah hayırlısıyla olur ihtiyaç görürse doktor verir diye düşünüyorum o yüzden ona çok takılmayın bence
peki sen hatırlıyor musun canım yumurtan yeterli büyüklüğe gelince kaç rahim duvarı kalınlığın kaç mm idi de iğne vuruldun

Evet adet olsaydım barı umudum olmazdı şimdi adet mi beklıyım hamilemi kalırım bılmıyorum

InsaAllahhh guzel haberlerini paylasirsin umarim. Umutlu olman mutlu olman çok iyi birsey. Guzel şeylerin habercisi
İnşallah canimmm inşallah
Umudum yuksek elhamdülillah Rabbim bir gün o güzel haberi vermemizi sağlayacak insallahh, sağlıkla Mis kokulu yavrularımız olacak bu bekleyişler boşa değildir.
Hepimiz güzel haberler verelim.bu güzel günde dualar edelim birbirimize

Tabiki Allah kabul etmeyecegi dua için elleri açdirmaz Sadece sabir gerekli. Insanoglu ama sabirsizdir. Olmayinca uzuluyoruz zamanini bazen sabirla bekleyemiyoruz. Ama içinde her zaman olacagina dair umut varsa, ve onun için duani da eksik etmiyorsan InsaAllah ki Rabbim nasip edicekdir

Evet kuzum ne güzel. Yazmışsın
İnşallah canım benim hepimize nasip etsin Allah'ım,aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…