mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Off ne kadar stresliyiz ya..olduk mu olucaz mi.valla nerdeyse butun yasantim bu dusunceler uzerine kurulu oldu

düşünmemeye çalışıyorum..aslına bakarsan gecen aya göre bayaa sakinim denebilir..en küçük bi belirtide yinemi gelcek yinemi hayal kırıklığı olcak diye düşünüyorum ister istemez.. o haberi eşime ve etrafıma verdiğim anın gelmesini çok istiyorum.hastaneye gittiğimde etrafımda hamile insanları gördüğümde allahım lütfen banada hamile olmayı nasip et bende karnımın büyüdüğünü göreyim gururla bebişimi taşıyım diyorum..bi keresinde eşime suna bak hamilelik nekadar yakışmış dedim eşimde baktı evt ama sanada yakışacak hatta çok daha tatlı olcaksın dedi..o hallerimi görmeyi istiyorummm

Ayy yazdiklarini dusunerek o kadar duygulandimki...Rabbim hepimize isteyen herkese o duyguyu yasatsin insallah.hayirlisiyla bizde alalim bebislerimizi kucagimiza.

canım ilk bebiş olucak sanırım rabbim gönlüne göre versin inş.

Benim de bat bugün ve 2 yıldır uğraşıyoruz maalesef gene olcam gibi. rahim filmi çekildi hormonlara bakıldı tık yok. eşim de test yaptırdı onda da bir şey yok. sonra polip olduğu fark edildi bende histeroskopiyle aldırdım. Sözde aldırdım daha doğrusu son gittiğim dr 7mmlik bir şey görünüyor hala dedi ama gebeliğe engel değil dedi. Beklemedeyiz bakalım hayırlısı bu histeroskopiden sonraki ilk ay. hepimiz için hayırlısı olur inşallah. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın isteyip olmaması zor gerçekten :/

Ayy yazdiklarini dusunerek o kadar duygulandimki...Rabbim hepimize isteyen herkese o duyguyu yasatsin insallah.hayirlisiyla bizde alalim bebislerimizi kucagimiza.

işlahhh cnm işlhhh....ben suan göğüslerimdeki şişlik ve ağrıyı kasıklarımdaki ağrıyı umut olarak görmüyorum..çünkü bunlar heray olan belirtiler..sadece hayatımda ilk kez soğan kürü uyguladım bi o acabamı dedirtiyor bide mide ekşimelerim çoook yoğun pazartesiden beri ama bide kür sonrası bir etki olabilirmi diyede düşünmüyorum değil..yada üşüyme..:18:bide gecen ay regli gecikince ben klozette cok belirti aradım artı klozette sgra cok içerim örnek..her izmariti atışımda dibe çökerdi su son zamanlarda uste kalıyor acabamı diyorum ister istermez

Canimm insallah onsezilerin dogru cikar.bu ay herkesten bebis haberi alalim insallaahhhh.

hayırlısı olsun ..umarım en kısa sürede sende o güzel haberi alirsın ..allah hepimize nasip etsin sabırsızlıkla bekliyoruz

cnm ben onuda çok araştırdım ama onda benim içime sinmeyen bsyler var sanki..genelde kullananlarda kistim yoktu kist yaptı yorumları çok okudum..oyuzden regli gelirse soğanın 2ci kürüne dvm edicegim

Hadi yaa.bak ben onu duymamistim.bende sogan bitince basliycaktim.yapmiyim bari.

Canimm insallah onsezilerin dogru cikar.bu ay herkesten bebis haberi alalim insallaahhhh.

aslına bakarsan var gibi hissediyorum..sonra sakın umutlanma gecen ay noldu biliyosun diyorum kendime.. bi yok gibi.. sanırım kafam ve duygularım çok karıştı :18:

aslına bakarsan var gibi hissediyorum..sonra sakın umutlanma gecen ay noldu biliyosun diyorum kendime.. bi yok gibi.. sanırım kafam ve duygularım çok karıştı :18:

Cok iyi anliyorum seni.bende surekli bu duygular icindeyim.hayirlisi artik.beklemekten baska caremiz yok.

Bide benim cikolata kistim var.ondan kurtulmaya calisirken daha fazla buyumesin

yaniiii kesinlikle..benim regli günü yarın seninde cuma..bakalım bekliyip görcez..ben gününde geleceğini sanmıyorum bu kadar sitres sıkıntı illaki sarkma yapıcaktır..yarın eşimle dışarda oluruz pazar günleri evde durmuyoruz artık pztsi sabahı görüşürüz hareketli bir hafta bizi bekliyor olucak

Evet mutlaka sarkar gelicekse.aynen bizde yarin evde olmayiz.esimde birazdan gelir eve. P.tesi gorusmek uzere cnm.

slm kizlar benide listenize eklermisiniz.1,5 yillik evliyim 7 aydir bebek istiyorum ilk gebeligim olacak nasipse 27 yasindayim bu ay ilk tedaviye klomenle basladim bat tarihimde mart 22 ins bu mart ayi hepimize ugurlu gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…