Evet mutlaka sarkar gelicekse.aynen bizde yarin evde olmayiz.esimde birazdan gelir eve. P.tesi gorusmek uzere cnm.
Hanimciklar benim sol kasigim igne gibi batıyor nefes aldığımda sizde böle bisey oldumu?
Valla ben bu ay ilk defa o batmaları çok üst seviyede yaşadım hatta gece 2 saat uyuyamadım resmen. ama bata 1 hafta kala falan oldu şimdi geçti. Umut fakirin ekmeği :)
slm kizlar benide listenize eklermisiniz.1,5 yillik evliyim 7 aydir bebek istiyorum ilk gebeligim olacak nasipse 27 yasindayim bu ay ilk tedaviye klomenle basladim bat tarihimde mart 22 ins bu mart ayi hepimize ugurlu gelir.
Mascara,
O zaman bende okuyayim.ya bendede su dusunce var.41 kere demisler ya onu bi kere okuyunca icime sinmiyo.neyse niyet onemli tabi
okuyabiliyosan oku cnm olmassa annen okusun yada başka biri..yok öle düşünme bence yanlış hersey niyete dayalı kalbini bozma
Benim iki gündür devam ediyo batmasi ama neden batıyor usuttumus olabilirmiyimde acaba çünkü hamilelik belirtisi yok hissetmiyorum galiba olmadi diye düşünüyorum adanurum...
senin regli günün nezaman?
17 mart cnm 8.9 gun var az kaldi yani
Merhaba arkadaşlar gelin bat göre liste hazırlayalım bebeklerimizi hep birlikte bekleyelim
Bbbmmm 1marthamile
Didemali2 1mart NERDESİN DURUMLAR NASIL?
takino 3 martbeklemede
kalyopi 3 martsilik çizgi
010712 4 mart NERDESİN DURUMLAR NASIL?
Mmsl 5martBeklemede
bukuli 5 mart NERDESİN SON DURUM NE?
isyan123 5 marthamile
Beyazbulut 7 mart
goncagul_ce 7 mart
Mina33 8 mart
mascaraa 9 mart
dolphin02 10 mart
Taana 10mart
blackberry34 11 mart
zeyy88 11 mart
Esir27 12mart
yas-minn 12 martsilik çizgi
sukrediyorum 12 mart
damak 12 mart
ecetuba84 13 mart
Pırnık 13 mart
ysmnkr 14 mart
elennil 14 mart
fundagün 15 mart
modelli 16 mart
ayfer88 16 mart
Miracan 17mart
yaer 17 mart
calimero32 19 mart
Nazlıgamzelim 20 mart
esr06 26 mart
Kokusuzkorkak 27 mart
eslemim 27 mart
ideal 31 mart
emakinef 3 nisan
umutt 4 nisan
Pnarya 4 nisan
gulbesseker ? yazmamış
hosgeldin..hayırlısı olsun listeyi düzenleyen arkadaş şuan yok sanırım yorumlarını görmüyorum ama gördüğünde senide kesinlikle ekliyecektir aramıza
sonuçta kuranda sen hc duydunmu su sukadar okunacak bu bukadar degılse kabul olmuyor dendıgını oyuzden ben duanın azı cogu yada rakamsal bır boyutu olduğunu dusunmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?