mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Evet mutlaka sarkar gelicekse.aynen bizde yarin evde olmayiz.esimde birazdan gelir eve. P.tesi gorusmek uzere cnm.

ben daha buradayım..tm cnm çıkıyorsan görüşmek üzere bide Meryem suresi okunuyomus 41 kere ..ben anneme söledim bikez oku diye tm dedi bana göre 41 olması şart değil duanın azı cogu yada belirli rakamları olduğuna inanmıyorum.önemli olan inançla okumak

Hanimciklar benim sol kasigim igne gibi batıyor nefes aldığımda sizde böle bisey oldumu?

Didemali2 hamile kizlar. Listede duzeltebilirsiniz. baska bi sayfada gordum yazdigini. Belki suan ilk gun heyecanlarindan unutmustur buraya yazmayi.

Hanimciklar benim sol kasigim igne gibi batıyor nefes aldığımda sizde böle bisey oldumu?

Valla ben bu ay ilk defa o batmaları çok üst seviyede yaşadım hatta gece 2 saat uyuyamadım resmen. ama bata 1 hafta kala falan oldu şimdi geçti. Umut fakirin ekmeği :)

aynen valla mascaraa yaa. Aslında içten içe umutlanıp bi yandan da hayal kırıklığına uğramamak için kendimi avutuyorum galiba :)

Valla ben bu ay ilk defa o batmaları çok üst seviyede yaşadım hatta gece 2 saat uyuyamadım resmen. ama bata 1 hafta kala falan oldu şimdi geçti. Umut fakirin ekmeği :)

Benim iki gündür devam ediyo batmasi ama neden batıyor usuttumus olabilirmiyimde acaba çünkü hamilelik belirtisi yok hissetmiyorum galiba olmadi diye düşünüyorum adanurum...

Mascara,
O zaman bende okuyayim.ya bendede su dusunce var.41 kere demisler ya onu bi kere okuyunca icime sinmiyo.neyse niyet onemli tabi

Miracan inşallah hamilelik belirtisidir ikimiz için de ne diyim

Ben bu ay full çalıştım 41 meryem suresi okuyorum hala, preseed jel kullandım, polipi de tamamını olamasa da aldırdım biraz :) Allah bunları vesile eder inşallah

slm kizlar benide listenize eklermisiniz.1,5 yillik evliyim 7 aydir bebek istiyorum ilk gebeligim olacak nasipse 27 yasindayim bu ay ilk tedaviye klomenle basladim bat tarihimde mart 22 ins bu mart ayi hepimize ugurlu gelir.

hosgeldin..hayırlısı olsun listeyi düzenleyen arkadaş şuan yok sanırım yorumlarını görmüyorum ama gördüğünde senide kesinlikle ekliyecektir aramıza

Mascara,
O zaman bende okuyayim.ya bendede su dusunce var.41 kere demisler ya onu bi kere okuyunca icime sinmiyo.neyse niyet onemli tabi

okuyabiliyosan oku cnm olmassa annen okusun yada başka biri..yok öle düşünme bence yanlış hersey niyete dayalı kalbini bozma

sonuçta kuranda sen hc duydunmu su sukadar okunacak bu bukadar degılse kabul olmuyor dendıgını oyuzden ben duanın azı cogu yada rakamsal bır boyutu olduğunu dusunmuyorum

Beni de yazınnnn :) 2 Nisan

bide hamilelik ve regli belirtileri kişiden kişiye değişiyor..bunu en iyi, kişi kendi anlayabilir diye düşünüyorum..heray aynı belirtilerimi görüyorsun yoksa bu ay faklımı bunu sormalısın cnm kendine..artı bide üstüne regli görenler var ki bunun şahitlerinden biride benim ilk hamileliğimde adet oldum ama bi tuhaflık hissediyordum mesala miktarında değişiklikler olmuştu test yaptım hamileydim of ya kadın olmak hem çok güzel hemde zor

sonuçta kuranda sen hc duydunmu su sukadar okunacak bu bukadar degılse kabul olmuyor dendıgını oyuzden ben duanın azı cogu yada rakamsal bır boyutu olduğunu dusunmuyorum

cok dogru bir yorum cnm.gecen hafta nihat hatipoglu duanin rakami olmaz dedi,ama ne kadar cok okursan o kadar iyi dedi.yani ben bir kere okudum o 10 kere okudu benimki kabul olmaz onunki kabul olur diye bisey yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…