folik asit ne işe yarıyor
bu arada hc bebısım yok....bir kaybım var.hersey normal gıderken aniden üşüme tıtreme ve ateş olmasıyla başlayan hastane seruvenın 3uncu gununde 17 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kaybettim..11 yıllık evlıyım ılk yıllarda ıstemedık 2007de anı bı kararla hapı bıraktım ve bıraktığımın ertesı ayı hamıleydım..bebegımı kaybettikten sonrada bı sure ıstemedım ve hapa dvm ettım gectıgımız eylül ayında bıraktım sanırım oncekı gıbı hemen kalıcagımı sanıyodum ama bu defa olmadı ..tekrar bebeğe karar verdıgımde doktora gıdıp tum kontrollerımı oldum hcbı problem olmadığı soylendı..bırkac ay gecınce panık olmaya başladım nette araştırma yaparken soğan kuru konusuna takıldım cok araştırdım ve gecen ay bu kuru uyguladım aramızda soğan kurunu denıyen arkadaşlar varmı merak edıyorum
doktor bana da kullan dedi ama ne işe yarıycak anlamadım?
kızlar selam bir tavsiye ilişki sonrası yüzüstü yatmayı deneyin
çok üzüldüm canım inşallah bu defa olacak ve bebişin seni bırakmayacakkkk
ne güzel hapı bırakır bırakmaz hamile kalmışsın fakat zaten dr. lar diyor yaa hapı bırakınca o ay korunun sağlıklı gebelik olmuyor diye
bende hapı bırakalı 1 sene 2 ay oldu hala tık yoktüm tetkikler yapıldı film çekilde hiçbi sorun yok gelmiyo miniğim
sanırım çok kafaya takıyoruz bende uzun süre yasmin kullandım bırakınca hemen olur sandım ama olmadııı
soğan kürünü ben uyguladım sonraki ay dr. gittim rahim çok temiz dedi halbuki soğandan önce kist vardı onu temizlemiş fakat hamile kalmadım gerçi o kürün ilk 15 günlük kısmını yaptım devam etmedim
klomen iğne kullandım oda olmadı en kötüsüde hiç bisorun yokken olmaması daha korkutuyor insanı
yüzüstü derken :44: yani yüzümüz yatağa yastığa bakacak şekildemiiii
bense tam tersi yapıp kalçamın altına yastık koyuyorum
akmazmı öle yaa spermler
valla cnım ben 7 yıl dedigin gibi yattım olmadı bişi sonra yüzüstü yattım 2 3 sefer o ay hamile kaldım evet biraz akıo ama işe yaradı bi nene söylemişti bana da denemeye deger bence
fundagun....soğan kurunu uygularken sende olumlu yada olumsuz ne gıbı etkıler oldu yada oldumu
uygularken mide bulantısı olduçok zorlandım içmekte ilk günler sonra baktım olmuyor burnumu tuttum tek elimle çektimmmm tek seferde
mide yanması oldu birazda bende reflü gastrit olduğundan heralde
adetimde çok yoğun ağrılı koyu geldi parçalı hatta sanırım o kistlerden dolayı ilk gün kahverengi geldi..
olumlu yanı işte kistleri attım keşke devam etseydim
Gastrit varken nasıl kullandın canım ben kucuklugumden beri soğan yiyemen ağır geliyor midem de çok hassas. gastrit de vardı baya tedavi gördüm geçti ama soğan kürü yapabilecegimi hiç sanmıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
uygularken mide bulantısı olduçok zorlandım içmekte ilk günler sonra baktım olmuyor burnumu tuttum tek elimle çektimmmm tek seferde
mide yanması oldu birazda bende reflü gastrit olduğundan heralde
adetimde çok yoğun ağrılı koyu geldi parçalı hatta sanırım o kistlerden dolayı ilk gün kahverengi geldi..
olumlu yanı işte kistleri attım keşke devam etseydim
hmm..anladım ama sonra sorun olmadı demişsin çok zorlamıyorsa dvm et pes etme derim.ben reglinin 6cı gunu başladım küre.ilk başlarda günde bir içiyordum midem nasıl bir etki gösterecek görmek istedim.hassasımdır çünkü baktım sorun yok üçüncü günden itibaren düzenli bişekilde iki kez uyguladım.kürün 12ci gününde inanılmaz kasık bel ağrılarım oldu aynı zamanda göğüs şişmesi ve ağrısı..5gün cok şiddetliydi ama ısrarla dvm ettim..hatta o basta eksik yaptığım günlerimi bile tamamladım ..suan göğüslerim aynı şiş ve agrıyo ağrılarımda hafif ama dvm ediyo..artı hafta başından beri mide ekşimelerim ve bulantılarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?