mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

çok üzüldüm canım inşallah bu defa olacak ve bebişin seni bırakmayacakkkk
ne güzel hapı bırakır bırakmaz hamile kalmışsın fakat zaten dr. lar diyor yaa hapı bırakınca o ay korunun sağlıklı gebelik olmuyor diye
bende hapı bırakalı 1 sene 2 ay oldu hala tık yok tüm tetkikler yapıldı film çekilde hiçbi sorun yok gelmiyo miniğim
sanırım çok kafaya takıyoruz bende uzun süre yasmin kullandım bırakınca hemen olur sandım ama olmadııı
soğan kürünü ben uyguladım sonraki ay dr. gittim rahim çok temiz dedi halbuki soğandan önce kist vardı onu temizlemiş fakat hamile kalmadım gerçi o kürün ilk 15 günlük kısmını yaptım devam etmedim
klomen iğne kullandım oda olmadı en kötüsüde hiç bisorun yokken olmaması daha korkutuyor insanı

doktor bana da kullan dedi ama ne işe yarıycak anlamadım?

folik asit bebeğin beyin gelişimi için çok faydalı ilk 3 ay kullanılmalıdır hatta hamile kalmadan önceki 3 ay başlanıyo ama kestiremiyorsunki ne zaman kalacağını
ben geçen sene kullanmaya başladım olur diye baktım 1 senedir içiyorum

kızlar selam bir tavsiye ilişki sonrası yüzüstü yatmayı deneyin

yüzüstü derken :44: yani yüzümüz yatağa yastığa bakacak şekildemiiii
bense tam tersi yapıp kalçamın altına yastık koyuyorum
akmazmı öle yaa spermler

evettt esir teşekkürler hadi uğurlu gelsin inşallah topiğinnn

tsk ederım cnm..umarım dedıgın gıbı olur güzel dıleklerın ıcın tskler..ısteyen herkeze allah gobıslerımızı ve kucaklarımızı en kısa surede doldurmayı nasıp etsın ısllh..soğan kurunu yarım bırakmışsın lütfen adetın gelırse küre dvm et ılk ay kıstı temızlıyor dvmında bebegın oluşumunu sağlıyor..heyacanla bekliyorum reglı gelırse bu ay küre dvm edıcegım hadı ısllah bızde buradan hamıleyım dıye haykırırız .. bu arada ben bebegımın kaybından sonrasınıda takıp ettım nedenını bılmek ıstıyorum cunku aynı seyı bırdaha yasamak ıstemıyorum dedım bebegımın sonuçları geldıgınde cok sağlıklı bır bebek olduğu benım atesımın dusmemesı yüzünden o sekılde sonuçlandığı solendı ..

yüzüstü derken :44: yani yüzümüz yatağa yastığa bakacak şekildemiiii
bense tam tersi yapıp kalçamın altına yastık koyuyorum
akmazmı öle yaa spermler

valla cnım ben 7 yıl dedigin gibi yattım olmadı bişi sonra yüzüstü yattım 2 3 sefer o ay hamile kaldım evet biraz akıo ama işe yaradı bi nene söylemişti bana da denemeye deger bence

kızlar listede tarihimi değiştirir misiniz ben telefonuma yanlış kaydetmişim adet tarihimi
yanlış hesaplamışım

adet tarihim 10 mart
yanlış hesaplama 3 adet gebelik testime mal oldu

valla cnım ben 7 yıl dedigin gibi yattım olmadı bişi sonra yüzüstü yattım 2 3 sefer o ay hamile kaldım evet biraz akıo ama işe yaradı bi nene söylemişti bana da denemeye deger bence

bu seferde tutmazsa deniyecem valla sağollll

fundagun....soğan kurunu uygularken sende olumlu yada olumsuz ne gıbı etkıler oldu yada oldumu

uygularken mide bulantısı oldu çok zorlandım içmekte ilk günler sonra baktım olmuyor burnumu tuttum tek elimle çektimmmm tek seferde
mide yanması oldu birazda bende reflü gastrit olduğundan heralde
adetimde çok yoğun ağrılı koyu geldi parçalı hatta sanırım o kistlerden dolayı ilk gün kahverengi geldi..
olumlu yanı işte kistleri attım keşke devam etseydim

Benim de 10 mart diye aklımda kalmış ama hesapladım 9 mart günüm. İnşaallah gelmez tabi :) daha önce çok belirtiler gördüm fos çıktı şimdi heveslenmek istemiyorum ama ufak belirtiler umut oluyor. pazartesiyi bekliycem şimdi test için bir gün geçsin en azından

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gastrit varken nasıl kullandın canım ben kucuklugumden beri soğan yiyemen ağır geliyor midem de çok hassas. gastrit de vardı baya tedavi gördüm geçti ama soğan kürü yapabilecegimi hiç sanmıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende her ay belirti arıyorum hatta klomen ve ç. iğnesi kullandığımda dr. kesin konuştu 10 tane yumurta var beşiz bile olabilir demişti yapmayalım dedi ben yinede yokkk deniyecemmm dedim ama olmadı ben o kadar emindimki ozaman kesin olmuştur heralde dedim belirtilerde çoktu ama yok bu ay aramayacam dedim ama var bendede kasık ağrısı hiç bitmiyor

sorma canım çok yandı midem ama ne yapayım çok etkiliymiş soğan kürü bende bebiş için sıktım dişimi

hmm..anladım ama sonra sorun olmadı demişsin çok zorlamıyorsa dvm et pes etme derim.ben reglinin 6cı gunu başladım küre.ilk başlarda günde bir içiyordum midem nasıl bir etki gösterecek görmek istedim.hassasımdır çünkü baktım sorun yok üçüncü günden itibaren düzenli bişekilde iki kez uyguladım.kürün 12ci gününde inanılmaz kasık bel ağrılarım oldu aynı zamanda göğüs şişmesi ve ağrısı..5gün cok şiddetliydi ama ısrarla dvm ettim..hatta o basta eksik yaptığım günlerimi bile tamamladım ..suan göğüslerim aynı şiş ve agrıyo ağrılarımda hafif ama dvm ediyo..artı hafta başından beri mide ekşimelerim ve bulantılarım var

hadi inşallahhhhh sana faydası olmuşturrr miniğin seninledirrrr
bende heyecanlıyım bu defa bel ve kasık ağrım bitmiyor yumurtlamadan beridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…