bi takım belirtileri bende 10 gün dür yaşıyorum ama..sen hamilelikmi yoksa regli belirtişimi hangisi olduğunu anlamaya calısıyosun sanırım
cok dogru bir yorum cnm.gecen hafta nihat hatipoglu duanin rakami olmaz dedi,ama ne kadar cok okursan o kadar iyi dedi.yani ben bir kere okudum o 10 kere okudu benimki kabul olmaz onunki kabul olur diye bisey yok dedi.
saol cnm tsk ederim hepimiz hakkinda hayirlisi olsun.ins hepimiz dileklerimize kavusuruz.
Evt cnm aynen anlamaya çalışıyorum belirti mi degilmi diye ama :)
hmm..oyorumu duymamıştım cnm normalde o programı ızlemıyorum ama ben tamamen kendı dusuncemı solemıstım doğruluk payı olmasına sevındım en azından onlar bu tur konuları daha ıyı bılıyorlar tayit edilmis oldu gorusum
Bende ilk defa kasık batması oldu bu ay. Battan 1 hafta önce ve yoğun şekilde. Normalde ağrı olurdu hatta batma nasıl ya diye düşünürdüm hep, bu ay öğrendim. Ama bunu neye yormalıyım bilmiyorum çünkü bu ay jel de kullandım bide ameliyat sonrası 2.regl dönemim olacak onlardan da olabilir bilemiyorum.
Merhaba arkadaşlar gelin bat göre liste hazırlayalım bebeklerimizi hep birlikte bekleyelim
benimde 17 mart
sölediğim gibi cnm heray yasadığın belirtinin aynısınımı yaşıyosun bu ay yoksa farklımı ona bak
benim göğüslerdeki şişlik ve agrı artı kasık ve belimdeki agrı heray olduğu gıbı ama bu ay mide sorunu yasıyorum pztsıden berı bulanıyor ve yoğun bıcımde eksıyor
Aynen bendede olmusDu bole gecem ay subatta goguslerimin rengi degismisti kahverengi akinti gelmişti su gibi akintida gelmişti belim feci agriyor du beni halsiz bırakıyordu 14 subat adet donem di 2,3 gun geciktim derken ertesi gün korkumdan düşük yapıyorum diye kostum doktora ama ne çıktı 0,01 çıktı bi bozuldum doktor dedi 10,20 gün geckirse adetin o ozaman gel dedi sonra zoruma gitti ağladım hatti bir daha belirti ye aldirmiyacam diye simdide kasiklarim batıyor halsiz kalıyorum bide hafiften belim agriyor hatta bobregime vuruyor ağrısı nefes alinca mascaraaa simdide aldirmiyo rum bile hayırlısı diyorum olurya yine gelir adet hic inanmıyorum artikin cnm salladim gitti kimse gozbebeklerin büyümüş hamilesin demedi kasık neden bu kadar batıyor anlamıyorum neyse herseyin hayırlısı allah herkese hayırlı evlat versin inscnm,
Aynen bendede olmusDu bole gecem ay subatta goguslerimin rengi degismisti kahverengi akinti gelmişti su gibi akintida gelmişti belim feci agriyor du beni halsiz bırakıyordu 14 subat adet donem di 2,3 gun geciktim derken ertesi gün korkumdan düşük yapıyorum diye kostum doktora ama ne çıktı 0,01 çıktı bi bozuldum doktor dedi 10,20 gün geckirse adetin o ozaman gel dedi sonra zoruma gitti ağladım hatti bir daha belirti ye aldirmiyacam diye simdide kasiklarim batıyor halsiz kalıyorum bide hafiften belim agriyor hatta bobregime vuruyor ağrısı nefes alinca mascaraaa simdide aldirmiyo rum bile hayırlısı diyorum olurya yine gelir adet hic inanmıyorum artikin cnm salladim gitti kimse gozbebeklerin büyümüş hamilesin demedi kasık neden bu kadar batıyor anlamıyorum neyse herseyin hayırlısı allah herkese hayırlı evlat versin inscnm,
selam birşey öğrenmek istiyorum bu hamilelik belirtileri adet belirtisiyle aynımı benim bu ay tek farkım sol kasığımda iğne batması var daha önce böyle olmamıştı
Merhaba kizlar benim bat 25 mart.SOn adet tarihimden itibaren dun 10. GUndu biz calismalara basladik. gun asiri esim isten geldikten sonra calisacagiz. Sizce yumurtlama zamanlari bu sekikde dogrumudur. Otomatik hesaplayici bu persembeden onumuzdeki persembeye kadar gosteriyor, banada yorum yapar misiniz,
cok geçmiş olsun cnm senın bat: ayın kacı
mrb cnm..gün aşırı ilişkiye girme konusu banada mantıklı gelmişti duyduğumda; en azından yumurtlama gününü kaçırmam diye düşünmüştüm ve bu ay uyguladım bakalım bekliyip görcez umarım herşey istediğimiz gibi sonçlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?