mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Bendede cikolata kisti var.Sogan kurunu bende yapmaya calistim.ikinci gun gaz sikismasi oldu bende biraktim.ama tam ilik icmedim ben biraz sicakti.ondan gaz yapmistir diyorlar.adet olunca deniycem yine.

kızlar öncelikle hepimizin kadınlar günü kutlu olsun :)
Google da ilişkiden sonra sağa sola yatmak diye aradığımda bazı bilgiler çıktı.ben ilişkiden sonra altıma yaztık koyup yatabildiğim kadar mesela iki üç saat yatıyordum ama artık yarım saat düz yatıp sonra önce sağa sonra sola yatıcam artık.bu arada bu konu ile ilgili forumda yüzüstü yattım hamile kaldım diyen de var;sağ tarafa yattım erkek oldu sol tarafa yattım kız oldu diyenler var.bana göre o Rabbimizin takdiridir ama yine de ben okuduklarımı sizle paylaşmak istedim.belki uygulamak isteyen olur diye.
gününüz güzel ve müjdeli olsun :)

hadi inşallahhhhh sana faydası olmuşturrr miniğin seninledirrrr
bende heyecanlıyım bu defa bel ve kasık ağrım bitmiyor yumurtlamadan beridir

tskler..hadi isllh ikimizde aynı anda alırız o güzel haberi ne güzel olur ben eşimin tepkilerinden çok etkileniyorum..en küçük bsyde acabamı diye olmasını çok istiyo :18:

Bendede cikolata kisti var.Sogan kurunu bende yapmaya calistim.ikinci gun gaz sikismasi oldu bende biraktim.ama tam ilik icmedim ben biraz sicakti.ondan gaz yapmistir diyorlar.adet olunca deniycem yine.

ılık icceksin..evt belirtileri ben yazmıştım bunu unuttum hemde inanılmaz gaz olayı oluyo..ben hep olumlu düşündüm uygularken kürü dvm et bence bi çok soruna faydası olduğuna inanıyorum ben

tskler..hadi isllh ikimizde aynı anda alırız o güzel haberi ne güzel olur ben eşimin tepkilerinden çok etkileniyorum..en küçük bsyde acabamı diye olmasını çok istiyo :18:

teşekkürler bilgi için canım ben sağ sol olayını yaSTIK olayını hepsini denedim yüzüstü yatmayıda bi denicem bidahaki aya hamiş değilsem
inşallah canımm sağollll

kist için kullan canım mutlakaaa

mascaracım hadi inşallahhh bu topik uğurlu gelsin bize mart bizim ayımız olsunnnn aynen benim eşimde çok istiyor adet olunca üzülüyor ama ben üzülüyorum ve çok takıyorum diyede kızıyorrr

kızlar kopyala yapıştır yapıyorum sağ sol olayını:

"1riposte adlı kullanıcının msjı

04-05-2011, 15:21

Ben bunu denedim ve inanın doğru .....

hamile kalamayan çok arkadaşımada söyledim ve doktorumada onaylattım doğru çıktı....

bundan önce açtığım konuyu okuyanlar bilir 3 aşılama yaşadım ve tüp bebeğe hazırlanıyordum tatile çıkmıştık

tüp bebek daha yaptırmadık stresi azaltmak için ve bir teyze bana şöyle dedi

EŞİNLE BERABER OLDUKTAN SONRA YA SAĞ TARAFA DÖN YADA SOL TARAFA YARIM SAAT KALKMA POPONUDA AZ YÜKSELT....

TATİLDE DENEDİK...

TÜP BEBEĞE GEREK KALMADAN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM....."

hadi işllh.... evt cnm aynen yaaa ikimizde hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz

tşkler seninde kadınlar günün kutlu olsun sanırım bu uygulama işe yarıyabilir amaaa ben sag tarafa yattım erkek oldu sol tarafa yattım kız oldu mantığına inanmıyorum..

canımmmm çok teşekkür ederimmmmm
yumurtlama dönemim geçti bir dahaki sefer inşallah olmaz ama olursa deniycem mutlakaaaa

ılık icceksin..evt belirtileri ben yazmıştım bunu unuttum hemde inanılmaz gaz olayı oluyo..ben hep olumlu düşündüm uygularken kürü dvm et bence bi çok soruna faydası olduğuna inanıyorum ben

Kesinlikle bende inaniyorum.tibbin care bulamadigi hersey dogada gizli.bi sonraki regl donemim gelsinde basliyim

slm kızlar dünya kadınlar günümüz kutlu olsun mart ayında inş. hamiş kadınlar olarak bitiririz:)

canımmmm çok teşekkür ederimmmmm
yumurtlama dönemim geçti bir dahaki sefer inşallah olmaz ama olursa deniycem mutlakaaaa

mrb cnm,ben kendim hep düz yattım iki üç saat pek bişey olmadı sanırım 12 martta görücez.ama şimdiki kararım yarım saat düz yattıktan sonra önce sağa yatıcam bir yarım saat sonra da sola yatıcam yarım saat.bu arada tabiki belimde hep yastık olacak ki hücum spermleri kaçamasın diye :))

hahaaaaa :) doğru ya belli olmaz ki işte:)bana da kullan dedi ben de heveslendim kendi kendime:)

arkadaşlar..günü geçenler....lütfen cvp yazın noldu durumlar merak ediyorum hadiiiii hamiş haberleri alalım artık

benim yüzümde yine sivilcelenmeler oluşmaya başladı..yinemi adet olucam endişelenmeye başladım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…