- 23 Eylül 2013
- 171
- 122
- 133
hadi inşallahhhhh sana faydası olmuşturrr miniğin seninledirrrr
bende heyecanlıyım bu defa bel ve kasık ağrım bitmiyor yumurtlamadan beridir
Bendede cikolata kisti var.Sogan kurunu bende yapmaya calistim.ikinci gun gaz sikismasi oldu bende biraktim.ama tam ilik icmedim ben biraz sicakti.ondan gaz yapmistir diyorlar.adet olunca deniycem yine.
kızlar öncelikle hepimizin kadınlar günü kutlu olsun :)
Google da ilişkiden sonra sağa sola yatmak diye aradığımda bazı bilgiler çıktı.ben ilişkiden sonra altıma yaztık koyup yatabildiğim kadar mesela iki üç saat yatıyordum ama artık yarım saat düz yatıp sonra önce sağa sonra sola yatıcam artık.bu arada bu konu ile ilgili forumda yüzüstü yattım hamile kaldım diyen de var;sağ tarafa yattım erkek oldu sol tarafa yattım kız oldu diyenler var.bana göre o Rabbimizin takdiridir ama yine de ben okuduklarımı sizle paylaşmak istedim.belki uygulamak isteyen olur diye.
gününüz güzel ve müjdeli olsun :)
Bendede cikolata kisti var.Sogan kurunu bende yapmaya calistim.ikinci gun gaz sikismasi oldu bende biraktim.ama tam ilik icmedim ben biraz sicakti.ondan gaz yapmistir diyorlar.adet olunca deniycem yine.
tskler..hadi isllh ikimizde aynı anda alırız o güzel haberi ne güzel olurben eşimin tepkilerinden çok etkileniyorum..en küçük bsyde acabamı diye olmasını çok istiyo :18:
teşekkürler bilgi için canım ben sağ sol olayını yaSTIK olayını hepsini denedim yüzüstü yatmayıda bi denicem bidahaki aya hamiş değilsem
inşallah canımm sağollll
kist için kullan canım mutlakaaa
mascaracım hadi inşallahhh bu topik uğurlu gelsin bize mart bizim ayımız olsunnnnaynen benim eşimde çok istiyor adet olunca üzülüyor ama ben üzülüyorum ve çok takıyorum diyede kızıyorrr
Google da ilişkiden sonra sağa sola yatmak diye aradığımda bazı bilgiler çıktı.ben ilişkiden sonra altıma yaztık koyup yatabildiğim kadar mesela iki üç saat yatıyordum ama artık yarım saat düz yatıp sonra önce sağa sonra sola yatıcam artık.bu arada bu konu ile ilgili forumda yüzüstü yattım hamile kaldım diyen de var;sağ tarafa yattım erkek oldu sol tarafa yattım kız oldu diyenler var.bana göre o Rabbimizin takdiridir ama yine de ben okuduklarımı sizle paylaşmak istedim.belki uygulamak isteyen olur diye.
gününüz güzel ve müjdeli olsun :)
kızlar kopyala yapıştır yapıyorum sağ sol olayını:
"1riposte adlı kullanıcının msjı
04-05-2011, 15:21
Ben bunu denedim ve inanın doğru .....
hamile kalamayan çok arkadaşımada söyledim ve doktorumada onaylattım doğru çıktı....
bundan önce açtığım konuyu okuyanlar bilir 3 aşılama yaşadım ve tüp bebeğe hazırlanıyordum tatile çıkmıştık
tüp bebek daha yaptırmadık stresi azaltmak için ve bir teyze bana şöyle dedi
EŞİNLE BERABER OLDUKTAN SONRA YA SAĞ TARAFA DÖN YADA SOL TARAFA YARIM SAAT KALKMA POPONUDA AZ YÜKSELT....
TATİLDE DENEDİK...
TÜP BEBEĞE GEREK KALMADAN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM....."
ılık icceksin..evt belirtileri ben yazmıştım bunu unuttum hemde inanılmaz gaz olayı oluyo..ben hep olumlu düşündüm uygularken kürü dvm et bence bi çok soruna faydası olduğuna inanıyorum ben
gününüz güzel ve müjdeli olsun :)[/QUOT amaaa şöyle bi durum yaşadım..ve buna inanıyorum.ben ilk hamilelik dönemimden önce doktoruma gittiğimde,ben ilacı bıraktım bebek istiyoruz ama erkek olmasını çok istiyorum demiştim.saolsun çok ilgili alakalı bi doktorum vardı..oda bana allah bilir ama sana bir takvim yöntemi sölicem onu uygula istediğin olucaktır demişti.bir sonraki ay hamile kaldığımda ve sonrasında acaba kızınmı olcak oglunmu diyenlere ben oğlum olcak diyordum ve gercektende bebeğim erkekti..allah biliyoya halaaaa kalbim beynim erkek bebişten yana allahım hayırlısıyla işllh en kısa sürede bana ve sizlere nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kesinlikle bende inaniyorum.tibbin care bulamadigi hersey dogada gizli.bi sonraki regl donemim gelsinde basliyim
slm kızlar dünya kadınlar günümüz kutlu olsun mart ayında inş. hamiş kadınlar olarak bitiririz:)
canımmmm çok teşekkür ederimmmmm
yumurtlama dönemim geçti bir dahaki sefer inşallah olmaz ama olursa deniycem mutlakaaaa
gününüz güzel ve müjdeli olsun :)[/QUOT amaaa şöyle bi durum yaşadım..ve buna inanıyorum.ben ilk hamilelik dönemimden önce doktoruma gittiğimde,ben ilacı bıraktım bebek istiyoruz ama erkek olmasını çok istiyorum demiştim.saolsun çok ilgili alakalı bi doktorum vardı..oda bana allah bilir ama sana bir takvim yöntemi sölicem onu uygula istediğin olucaktır demişti.bir sonraki ay hamile kaldığımda ve sonrasında acaba kızınmı olcak oglunmu diyenlere ben oğlum olcak diyordum ve gercektende bebeğim erkekti..allah biliyoya halaaaa kalbim beynim erkek bebişten yana allahım hayırlısıyla işllh en kısa sürede bana ve sizlere nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cnm şöyle bir şey de okudum ama herkes farklı bir şey söylüyor gerçi.adet bittikten sonra yaparsan erkek adete yakın yaparsan erkek oluyor diye.ama bence Allah'dan hayırlısını istemek en güzeli.benim bir kızım var cnm ve ikinci de kız olsa üzülmem hiç arkadaş olurlar bence.oğlan da olsa onun da başka güzellikleri var tabi ki.demek istediğim yeter ki sağlıklı ve hayırlı olsunlar.güzel müjdeler duymak dileğiyle :)
folik asit bebeğin beyin gelişimi için çok faydalı ilk 3 ay kullanılmalıdır hatta hamile kalmadan önceki 3 ay başlanıyo ama kestiremiyorsunki ne zaman kalacağını
ben geçen sene kullanmaya başladım olur diye baktım 1 senedir içiyorum
cnm şöyle bir şey de okudum ama herkes farklı bir şey söylüyor gerçi.adet bittikten sonra yaparsan erkek adete yakın yaparsan erkek oluyor diye.ama bence Allah'dan hayırlısını istemek en güzeli.benim bir kızım var cnm ve ikinci de kız olsa üzülmem hiç arkadaş olurlar bence.oğlan da olsa onun da başka güzellikleri var tabi ki.demek istediğim yeter ki sağlıklı ve hayırlı olsunlar.güzel müjdeler duymak dileğiyle :)
öyleeee tabiki sağlıklı olmaları herseyden daha önemli..önce sağlık ama gönlümüze görede olursa ne güzel olur demiiiiibana sölenen adetinin geldiği ilk günü 1ci gün olarak varsayıp 10 günde bir takvim hazırlaman..20 ci güne dek diyelimki erkek istiyorsun 10.12.14.16.18.20ci günlerde birlikte oluyorsun aralarda yapmıyorsun..kız icin.11.13.15.17.19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?