Bat bu ayın 17 mart cnm bekleyecrm bakalım
Ayrıca daha önce kimyasal düşük yapmıştım zaten
Ins. Sende iyi olursun cnm allah gönlüne gore versin ins ama cok takma kafana zamani ve saati geldimi gelir zaten cnm ...
cnm ya bu kişiden kişiye değişiyo bu konuda yorum yapmıştık bi önceki sayfaya göz at istersen
cnm.. bide bu göz bebekleri büyümesi olayı bence her anne adayı için geçerli değil öyle olsaydı ne doktorlara nede heray koşturarak eczaneden aldığımız hamilelik teslerine gerek kalmazdı demi ....lütfen üzme kendini bak burada bu kadar umutla sabırla bebişlerimizin gelceği haberi için bekliyoruz olcak işllh hepimizin ğöbişleri ve kucakları dolucak ..hayatta herseyın bır zamanı olduğuna ınanıyorum doğum ve ölümün olduğu gibi bebişlerimizinde bize geleceği bi zaman var
listeye ekleyemedim bat tarihinizi tüm mesajlarda göremedim :)Bende ilk defa kasık batması oldu bu ay. Battan 1 hafta önce ve yoğun şekilde. Normalde ağrı olurdu hatta batma nasıl ya diye düşünürdüm hep, bu ay öğrendim. Ama bunu neye yormalıyım bilmiyorum çünkü bu ay jel de kullandım bide ameliyat sonrası 2.regl dönemim olacak onlardan da olabilir bilemiyorum.
Ekledigin icin tesekkur ederim canim insallah bu ay hepimiz guzel haberler aliriz,Bbbmmm 1marthamile
Didemali2 1marthamile
kalyopi 3 martsilik çizgi
010712 4 martNERDESİN DURUMLAR NASIL?
Mmsl 5martBeklemede
bukuli 5 martNERDESİN SON DURUM NE?
isyan123 5 marthamile
Beyazbulut 7 mart
goncagul_ce 7 mart
Mina33 8 mart
mascaraa 9 mart
dolphin02 9 mart
takino 10 mart
Taana 10mart
blackberry34 11 mart
zeyy88 11 mart
Esir27 12martsilik çizgi
yas-minn 12 martsilik çizgi
sukrediyorum 12 mart
damak 12 mart
ecetuba84 13 mart
Pırnık 13 mart
ysmnkr 14 mart
elennil 14 mart
fundagün 15 mart
modelli 16 mart
ayfer88 16 mart
Miracan 17mart
yaer 17 mart
ozgekuaforr 17 mart
calimero32 19 mart
Nazlıgamzelim 20 mart
londonelizabet 22 mart
coomio 25 mart
esr06 26 mart
Kokusuzkorkak 27 mart
eslemim 27 mart
ideal 31 mart
scarfaceislove 2nisan
emakinef 3 nisan
umutt 4 nisan
Pnarya 4 nisan
gulbesseker ? yazmamış
pınartarsu ?
aadanurr ?
Ne demek ben çalışıyorum akşamları eve geliyorum. Bayağı mesaj birikmiş oluyor. Bazen gözden kaçırmış olabiliyorum iki üç kez okuyorum tüm mesajları . Gözden kaçırdıklarım varsa kusura bakmasınlar. İnşallah hamile haberlerimiz çoğalır. Ben de evde test vardı yaptım . Ama markası bebe time yanlış sonuç veriyor diyorlar. Hafta sonu olduğu için nöbetçi eczane aramadım zaten adete var pazartesi yenileyeceğim testi. Rabbim dileyen herkese nasip etsin.Ekledigin icin tesekkur ederim canim insallah bu ay hepimiz guzel haberler aliriz,
listeye ekleyemedim bat tarihinizi tüm mesajlarda göremedim :)
bat tarihini eklememişsiniz ekleyin listeye yazalımbiz de martta ilk defa denicez bakalım, hayırlısıyla... kızlar bu arada folik asit kullanıyor musunuz?
beyazbulut nasılsın Son durum ne geldi mi kırmızılarBende pko var ama bu ay kur yaptim tahmin ettigim tarhte yumurtlama olduysa adetim 7 martta den geliyor insallah bu ay hepmizin yuzu guler
benimde 5 marttt :)
s.a hayırlı cumalar öncelıkle 1 mart benımde benıde eklyn lısteye.rabbım bu cumanın hurmetıne guldur yuzumuzu ''KunFeYekün''
Ben de varım. 4 mart yani yarın... Pozitifi görenler buradan paylaşalım ama olur mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?