mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

senin regli gününe daha var evt hatırladım şimdi cnm..cok geçmiş olsun umarım bı daha o tur bsy yasamassın..tsk ederım bu arada güzel dıleklerın icin

arkadaşlar paylaşımlarınız için çok tşkler...hepinize iyi hafta sonları diliyorum..aksama yemeğe davetlıyız sac makyaj hazırlık yapmam gerek ....pztsi sabahı görüşmek ve haftaya hamişimm demek ve hamiş haberleri almak dileğiyle..hepinize iyi akşamlar

Evt cnm haklisin ama cok bekleyecem ben kismet yaa :)

Bbbmmm 1mart hamile
Didemali2 1mart hamile
kalyopi 3 mart silik çizgi
010712 4 mart NERDESİN DURUMLAR NASIL?
Mmsl 5mart Beklemede
bukuli 5 mart NERDESİN SON DURUM NE?
isyan123 5 mart hamile
Beyazbulut 7 mart
goncagul_ce 7 mart
Mina33 8 mart
mascaraa 9 mart
dolphin02 9 mart
takino 10 mart
Taana 10mart
blackberry34 11 mart
zeyy88 11 mart
Esir27 12mart silik çizgi
yas-minn 12 mart silik çizgi
sukrediyorum 12 mart
damak 12 mart
ecetuba84 13 mart
Pırnık 13 mart
ysmnkr 14 mart
elennil 14 mart
fundagün 15 mart
modelli 16 mart
ayfer88 16 mart
Miracan 17mart
yaer 17 mart
ozgekuaforr 17 mart
calimero32 19 mart
Nazlıgamzelim 20 mart
londonelizabet 22 mart
coomio 25 mart
esr06 26 mart
Kokusuzkorkak 27 mart
eslemim 27 mart
ideal 31 mart
scarfaceislove 2nisan
emakinef 3 nisan
umutt 4 nisan
Pnarya 4 nisan
gulbesseker ? yazmamış
pınartarsu ?
aadanurr ?

listeye ekleyemedim bat tarihinizi tüm mesajlarda göremedim :)

Ekledigin icin tesekkur ederim canim insallah bu ay hepimiz guzel haberler aliriz,

Ekledigin icin tesekkur ederim canim insallah bu ay hepimiz guzel haberler aliriz,
Ne demek ben çalışıyorum akşamları eve geliyorum. Bayağı mesaj birikmiş oluyor. Bazen gözden kaçırmış olabiliyorum iki üç kez okuyorum tüm mesajları . Gözden kaçırdıklarım varsa kusura bakmasınlar. İnşallah hamile haberlerimiz çoğalır. Ben de evde test vardı yaptım . Ama markası bebe time yanlış sonuç veriyor diyorlar. Hafta sonu olduğu için nöbetçi eczane aramadım zaten adete var pazartesi yenileyeceğim testi. Rabbim dileyen herkese nasip etsin.

Son düzenleme:

kızlar bugun bi test daha yaptım ilk yaptığım çok çok silikti zor görülüyordu bu daha belirgin adet günüm çarşamba sizce bekliyim mi biraz daha eşime bile söyledim

Arkadaşlar soğan kürü ve incir kürü hakkında bende görüşlerimi belirteyim. Ben de pco hastasıyım. ilk 18 yaşında adet oldum annem de geç olduğu için önemsemedi. Sonrasında 8-9 ayda bir adet oldum. Doktora gittim doğum kontrol hapı verdiği için annem kullandırtmadı. 21 yaşında evlenmeden önce eşime benim çocuğum olamayabilir demiştim. Evlenir evlenmez doktora gittik. Daha 7 günlük evliydim. Doktora demedim tabi 7 günlük evliyim . 7 aylık dedim. Hemen tedavi başlattı. Sonra başka doktor zayıflaman gerek dedi. 8-9 kilo zayıfladım. Soğan kürünü denedim 6 ay ve gerçekten etkili kistlerim çok azaldı.İncir kürünü de yaptım hatta incirleri kocama yedirdim:) İncir kist yapmaz. İncir yumurtaları çatlatıyor. ÇAtlatmayan yumurta over de kalıp kist olur kalır hele çikolata kistiyle incir kürünün alakası olacağını sanmıyorum.Ve doktor aşılama yapacaktı. İlaçları temin etmemiz için bir sonraki aya gün verdi. Söktürücü iç gel dedi.Ben adet tarihinde test yaptım çıkmadı. Her ihtimale karşı 1 hafta bekledim test yaptım yok. Söktürücü içtim yine yok bir hafta bekledim olmadı doktoru aradım doktor bir kutu daha iç dedi bir kutu daha içtim ama yine adet olmadım test yaptım hamileyim. İncir ve soğan kürü bir de zayıflamanın etkisiyle bence çocuk sahibi oldum

Hamilesin bence . Hamilelik testi pozitifi negatif gösterebiliyormuş yani negatif çıkarsa yineleyin diyorlar ama pozitif çıkarsa doğruluk payı yüksekmiş. Yine de en güzeli doktora git. Hem varsa folikasit vitamin başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…