mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Ben yaptım köpürmedi ama hamilelik testi çift çizgi pazartesi yenileyeceğim

Yeni bat trihini yaz listeye ekleyelim

kızlar listede tarihimi değiştirir misiniz ben telefonuma yanlış kaydetmişim adet tarihimi
yanlış hesaplamışım

adet tarihim 10 mart
yanlış hesaplama 3 adet gebelik testime mal oldu
ilk zaten 10 mart yazdırmıştınız eski mailinize bakın sonra 3 mart diye değiştirmiştiniz

Meraba esir. Inssss test dogrudur ve hamilesindir. Bizim bat.larimiz ayni. Hatta yas-minnle de ayni. Ikiniz de guzel haber aldiniz 12 marttan once. Adet gunu gecmeden de demekki belli olabiliyo. Ay simdi ben de merak ettim. Ben de test yapsammi acaba.
Buarada ovulasyon testi kullandim cift cizgiyi 22 subatta gordum. Sanirim 23unde fln da catlamistir yumurtam. Yumurtlama gununu biliyomusun cnm

Eki Görüntüle 1013782
kızlar bugun bi test daha yaptım ilk yaptığım çok çok silikti zor görülüyordu bu daha belirgin adet günüm çarşamba sizce bekliyim mi biraz daha eşime bile söyledim

Canim hayirli ugurlu olsun )) 12 mart beklenen adet gunundu seninde. Benim de ayni. Ama daha ayin 8i cok erken daha diye test yapmadim. Simdi esir27 ve seni gorunce heyecan yaptim. Belki benimde belli olmustur...yumurtlama gununu biliyomumusun cnm

benim sat:10 şubat yumurta çatlama tariinden 14 gün geçti iki hafta önceki cumartesi günü 22 şubat. Darısını sana inşAllah ve tüm bekleyenlere ve isteyenlere Ama ben bebe time diye gebelik testi kullandım 5-20 dk içinde sonuç çıkar diyor yarım saat sonra belirgin çizgi çıktı ama çizgi gibi değil bayağı kalın dağınıktı güvenmedim o da yanlış çıkarıyor dediler. Aslında bekleyecektim ama yas-min alınca haberi dayanamadım

Son düzenleme:

O zaman tarihlerimiz ayni asagi yukari benim sat 9 subat.... su an evde degilim yarin bende yapcam ya merak ettim simdi... gerci nedense cok hissetmiyorum. Ara ara cok hafif sekilde adetim yaklasiyomus gibi sizintilar oluyo o kadar. Ben cok umutlu degilim ama meraktan yapcam bakalim yazarim yarin ne ciktigini

Esircim catlama gununu nasil anladin. Ovulasyon testiyle mi doktor mu soyledi

Eki Görüntüle 1013782
kızlar bugun bi test daha yaptım ilk yaptığım çok çok silikti zor görülüyordu bu daha belirgin adet günüm çarşamba sizce bekliyim mi biraz daha eşime bile söyledim

canım hayırlı olsun bence hamilesin benimde kızımda aynı böyle çıkmıştı hemen kan testi yaptır kesin çok sevindim ..darısı başımıza ilk bebişmi.

Son durumumunuz nedir? Hamile misiniz? Yoksa yeni bat ı ekleyelim

Bat 30 mart. Bu ay karar verdim takvimi unutucam. hesap kitap yapınca stres oluyorum ve streste gebeliği olumsuz etkiliyormuş. Batım gelince bana hatırlatın )))

Son bir ama bende biley yok yahu sanırım geç döllenmede olmadı agrasifiim mide ağrılarım başladı ve uyuşuğum bunlar benim adet belirtilerim gelii kırmızılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…