canım bende pko hastasıyım bende bebiş istiyorum ama olmuo inşallah bu ay hepimizin yüzü güler canım ne kürü yaptın
Canim beni de eklersen sevinirim. Bat 3 mart. Test yaptim silik cizgi. Ama kan testi yaptirmadim henuz...
Canım hemen yıkanmayı unut ilişkide kalçanın altına yastık koy spermlerın işi kolaylaşsın.
Sonra ilişki bitince ayakları duvara dik bir saate yakın dur öyle. Ben hu pozisyonda uyur kalırdım bazen allahtan eşim uyandırırdı ezan öncesi gunaha da girmeyelim, ve oranı çok fazla yıkama. Çok sıcakta olmasın su ılık. Bu arada ilişki öncesi eşine kahve ver spermler çok hareketleniyor. Sende ceviz kuru incir ye. Hadi hayyırlısı.
yaaa sürekli bi hamileyemi denk gelir insan !!
sürekli bi tanıdıgın dogum haberi mi gelir..
artık herşey üstüme geliyo herşey !!!
Yeni bat trihini yaz listeye ekleyelimslm arkadaşlar bugün adet günüm ve ben kırmızıları gördümtam günümde hiç gecikmeden stres olmadan iyi oldu napalım gelecek ay nisan 3 adet tarihine kadar beklemeye devam...
yarın ateş ölçme yöntemine başlıyorum yumurta takibi için daha garanti yapmak isteyen olursa burada paylaşabiliriz...
ilk zaten 10 mart yazdırmıştınız eski mailinize bakın sonra 3 mart diye değiştirmiştinizkızlar listede tarihimi değiştirir misiniz ben telefonuma yanlış kaydetmişim adet tarihimi
yanlış hesaplamışım
adet tarihim 10 mart
yanlış hesaplama 3 adet gebelik testime mal oldu
Hamilesin bence . Hamilelik testi pozitifi negatif gösterebiliyormuş yani negatif çıkarsa yineleyin diyorlar ama pozitif çıkarsa doğruluk payı yüksekmiş. Yine de en güzeli doktora git. Hem varsa folikasit vitamin başlar
Eki Görüntüle 1013782
kızlar bugun bi test daha yaptım ilk yaptığım çok çok silikti zor görülüyordu bu daha belirgin adet günüm çarşamba sizce bekliyim mi biraz daha eşime bile söyledim
Meraba esir. Inssss test dogrudur ve hamilesindir. Bizim bat.larimiz ayni. Hatta yas-minnle de ayni. Ikiniz de guzel haber aldiniz 12 marttan once. Adet gunu gecmeden de demekki belli olabiliyo. Ay simdi ben de merak ettim. Ben de test yapsammi acaba.
Buarada ovulasyon testi kullandim cift cizgiyi 22 subatta gordum. Sanirim 23unde fln da catlamistir yumurtam. Yumurtlama gununu biliyomusun cnm
Bukuli hamile misin? yoksa yeni bat söyle yazalım
benim sat:10 şubat yumurta çatlama tariinden 14 gün geçti iki hafta önceki cumartesi günü 22 şubat. Darısını sana inşAllah ve tüm bekleyenlere ve isteyenlere Ama ben bebe time diye gebelik testi kullandım 5-20 dk içinde sonuç çıkar diyor yarım saat sonra belirgin çizgi çıktı ama çizgi gibi değil bayağı kalın dağınıktı güvenmedim o da yanlış çıkarıyor dediler. Aslında bekleyecektim ama yas-min alınca haberi dayanamadım
hayır canım yeni batı söylemiştim ama
Eki Görüntüle 1013782
kızlar bugun bi test daha yaptım ilk yaptığım çok çok silikti zor görülüyordu bu daha belirgin adet günüm çarşamba sizce bekliyim mi biraz daha eşime bile söyledim
Yeni bat trihini yaz listeye ekleyelim
Ben yaptım köpürmedi ama hamilelik testi çift çizgi pazartesi yenileyeceğim
bugün tüm mesajarı tekrar gözden geçirdim göremedim kaçırmışım demekki bat tarihiniz kaç nisan
Son durumumunuz nedir? Hamile misiniz? Yoksa yeni bat ı ekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?